Ailenize, ben de boşanmak istemezdim ama gördüğünüz gibi mutsuzum, evladınızın ömrünü bu mutsuz yuvada tamamlamasını gerçekten istiyor musunuz diye sordunuz mu? Bu ailelerdeki gaddarlığı cidden aklım almıyor. Sen doğurdun bu çocuğu ya, sen büyüttün, her şeyden sakındın, sonra elin adamı geldi, onu mutsuz etti, kötü davrandı ve sen kalkıp o adamla devam et diyorsun. Allah anne baba olmuş her insanın içindeki evlat sevgisini taze tutsun ya, valla içim acıyor. Ailem hayatta değil, çok acı bir şey ama böyle var olup da yok gibi olanlar daha beter.
Sevgili konu sahibi, durumun zor, toz pembe bir dünya çizemem sana ama çaresiz de değilsin. Hele bu öküzü ömür boyu çekmek zorunda hiç değilsin. Belki hemen boşanamazsın ama kendine yatırım yapmaya başla. Kursa git, okul oku, bir şeyler öğren. Valla benim arkadaşımın annesi 50'sinden sonra boşandı da, küçük bir esnaf lokantasında aşçı olarak işe girdi. Deneyimi yoktu ama hayatı boyunca yemek pişirmiş evinde, daha ne deneyimi... Şimdi var ya, ondan mutlusu yok. Çevre edindi, geziyor tozuyor, daha güzel bir yerde çalışmaya başladı filan... Kaç çocuğun var, kaç yaşındalar bilmiyorum ama onlar için nafaka vermek zorunda babaları. Acele etme ama kendine yeni bir düzen kurmanın yavaş yavaş yollarını yapmaya başla bence.