Baslik bile yazmak zor...

boşanmak icin illa birilerinin arkanizda durmasina gerek varmi bilmiyorum ama burda genelde bunu okuyorum ailenin arkada durmamasi bir insanin hayatini heba etmesi icin bir sebep mi bence değil
hiç ailesi olmamış yada ailesini erken yaşta kaybetmiş insanlar napiyor boşanmiyor mu
bence arkanizda duracak birine birilerine ihtiyaciniz yok
yapmak istediginiz eylem boşanmaksa şartlarinizi oluşturun ise girin veya bi sekilde para biriktirin ne bileyim çabalayin
arkamda kimse durmuyor diye bir erkeğe boyun eğip kolesi olunmaz
Aslında ailem arkamda değil demek ailem boşanmaya engel demek çoğu kadın ailesinden kaçmak için huzur bulamadığı için evleniyor boşanınca yine huzursuzluk olacak çocuklarımın yediği gözlerine batacak diye çekiyor ayrı eve çıkamadıkları için boşanmak zor geliyor yoksa ailesi olmasa çoktan boşanmıştı.

MEslek kurslarına giderdim yada evlere temizliğe ama yine de birşeyler yapardım

Kadin isterse yapamayacagi sey yoktur. İs bulur calisirdim,evden yemek yapar satardim,temizlige giderdim,cocuk bakardim. Mesleginiz olmadigi icin bunlari onerebiliyorum. Devletin meslek edindirme kurslari var. Siginma evinde ortalama 5 ay kalarak bu kurslara gidebiliyorsunuz,o arada cocuklariniza da bakiliyor. Gercekten bosanmak isteseniz bosanabilirdiniz bunca zaman. Ama kesinlikle gec kalmis sayilmazsiniz. Evdir arabadir zaten bosanma gerceklestiginde aranizda paylasilacak. Sirf evi birakmamak icin mutsuz olmayi kendinize reva gormeyin derim.

Back
X