şöyle ki benim iş yerinde tanıştığım ve yıllardır da arkadaşlığımızın devam ettiği Deniz var. birde bu arkadaşımın kardeşten öte sevdiği üniversiteden bu yana arkadaş olduğu Sıla var. biz sılayla deniz sayesinde tanıştık. bu çok sevdiği arkadaşı bizim iş yerine başladı. Deniz ve Sıla aynı departmanda ben ise farklı departmandaydım. neyse 1-2 sene çok iyi anlaştılar sonra deniz ve sıla çok ama çok kötü şekilde herkesin içinde kavga etmiş baya olaylar olmuş aralarında haklı haksız bunlar küstü baya da kinlendi bir birine. tabi ben bunları denizin bana anlatmasıyla öğrendim. deniz benim sılayla arkadaşlık yapmamı istemedi. sonuçta sizi ben tanıştırdım benden önce tanımıyordun arkadaşlığını devam etirmesende olur dedi. benim onla konuşmam onun zoruna gitti. fakat bende ona ben sılaya durduk yere tavır alamam kızın bana hiç bir yanlış davranışı falan olmadı dedim ki olmadı da lisede değiliz sonuçta... konu böyle arkadaşlar aslında sorumun cevabını da biliyorum da size anlatıp gerçekten gönlümü rahatlatmak istiyorum. ya neden denizle sıla küstü kavga etti diye ben sılayla arkadaşlığımı bitireyim sonuçta bana bir yanlışı olmadı ki ben gerçekten bana tavır almasını anlayamıyorum kaç yaşına geldik lisedeymişiz gibi ben küstüm sende küs tavırları bilemiyorum. aynı durum benimde başıma geldi başka arkadaşlarımda ama ben hiç bir zaman bu davranışta ve görüşte olmadım. empati yapıyorum ama gerçekten anlam veremiyorum denizin davranışlarına çok çocuksu bir olay değil mi :)