• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baslik bulamadim:)

gunluk calisiyor calistigini veriyor nereye verilecekse ben toplayip veriyorum verme konusunda bende oyle dusunuyorum da hepsini isterse ne derim bilmiyorum acikcasi
Öyle dümdük diyeceksin, sen elindekine sahip çıkabiliyomusun ki bendekini istiyosun. Bu kadar.
Bahaneye gerek yok, yeterince suçlu, suçuyla(burada başka bişey derler aslında) otursun.

Uzaktan bakınca çalışmazdım çalışsam da parayı vermezdim diyesi geliyor insanın ama eşimin ticaret hevesi yüzünden batıp bir sene maaşımı borcuna yatırmış biri olarak da seni anlıyorum.

Çalış , borca da yardımcı ol. Ama tekrarı olursa boşanma ile bitmediği sürece ömür boyu tekrarlayacağını da bil... :KK43: inşallah akıllanmıştır eşin. En kısa sürede düze çıkar , bu kötü günleri de geride bırakırsınız...
cok sagol canim insallah
Eger tekrarlanirsa telafisi yok bunu iyi biliyor

Hayırlı olsun, darısı bana
Kesinlikle başla işe. Sen bazı ihtiyaçları ödersin eşin de kalanları. Paranı sen yönet. Borç yapsa bile o ödesin.

buyuk oynayinca oluyor canim 55 bin di 30 bin var
Ooohaaaaaaaa o ne öyle yaaa. Kazansaydı okadar parası olmazdi. Canım sen çalış bence borçları kapatın sonra çalıştığını kendine alırsın anlaş öyle gir işe. Yazık günah ama yapicak birşey yok birlikte ödeyin biran önce kapansin

onceden hep yakalrdim ama simdi oynamadigina nerdeyse eminim diyebilirim
İddia oynayan vazgeçmiyor,inşallah sizinki vazgeçmiştir.
Tüm paranın hesabını siz tutabilirseniz iyi olur.
Tüm borçlar ,giderler sizden geçsin,mutlaka oynamak için dürter bişeyler onu yoksa.

Kendin için caliş sonuçta sen calissan da calismasan da o borç ödenecek.kazandigin maasinda birazini söyle söylemedigin kısmıda at kenara... birdaha böyle iddaa oynarsada baba na git ben bu adamin borcunu ödemek zorunda degilim boşayacagim de. Cocugun yoksada sakin yapma.
cocugum yok canim paranin bi kismini soylememk aklima gelmemisti iyi oldu bu :)

Ooohaaaaaaaa o ne öyle yaaa. Kazansaydı okadar parası olmazdi. Canım sen çalış bence borçları kapatın sonra çalıştığını kendine alırsın anlaş öyle gir işe. Yazık günah ama yapicak birşey yok birlikte ödeyin biran önce kapansin
bende oyle dusunuyorum borclar bitsin sonrasini da kendim icin :)

buyuk oynayinca oluyor canim 55 bin di 30 bin var

Ohannes!!

Bence ise girin. Cocuk ne yapmayin. Iyice gozlemleyin, hala da oynarsa isiniz gucunuz de varken bosanmayi otur dusunursunuz.

Bence parayi vermeyin. Ben kendi ihtiyaclarima harcicam dersiniz. Pedim, makyaj malzemem, gezmem, ustum basim kiyafetim var biliyorsun kadinlar masrafli diyin vermeyin. Cok da ustelerse senin taktigin borcu ben odeyemem yallah dersiniz olur biter. Is bulmusken kacirmayin sakin.

Ohannes!!

Bence ise girin. Cocuk ne yapmayin. Iyice gozlemleyin, hala da oynarsa isiniz gucunuz de varken bosanmayi otur dusunursunuz.

Bence parayi vermeyin. Ben kendi ihtiyaclarima harcicam dersiniz. Pedim, makyaj malzemem, gezmem, ustum basim kiyafetim var biliyorsun kadinlar masrafli diyin vermeyin. Cok da ustelerse senin taktigin borcu ben odeyemem yallah dersiniz olur biter. Is bulmusken kacirmayin sakin.
Missçeri ya şu mesajında gerçekten "bekara karı boşamak kolay" atasözünü gördüm canlı canlı :D çok tatlısın da evlenince öyle kolay vazgeçemiyor insan sevgisinden emeğinden düzeninden...

Back
X