• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlık bulamadım

zeholll zeholll insaAllah mutlu olacagin bi sonuca bağlanır her şey hayırlısıyla..
Capkin midir bilemem ama cok konuskan bi tip de olabilir, karsisindakinin ne dusunecegini dusunmeyerek boyle şen şakrak muhabbet edenler vardir, hatta sonrasında "aa ben arkadas olarak görüyodum, kendi umutlanmis" diyip siyrilanlar(bu cumleyi bana baska biri icin kurmustu bu tip bi arkadas, kizi asik ettikten sonra tabii).. O nedenle, biraz mesafe candir.. Gercekten isteyen zaten dağları aşar, aşmalı, bence..

zeholll zeholll insaAllah mutlu olacagin bi sonuca bağlanır her şey hayırlısıyla..
Capkin midir bilemem ama cok konuskan bi tip de olabilir, karsisindakinin ne dusunecegini dusunmeyerek boyle şen şakrak muhabbet edenler vardir, hatta sonrasında "aa ben arkadas olarak görüyodum, kendi umutlanmis" diyip siyrilanlar(bu cumleyi bana baska biri icin kurmustu bu tip bi arkadas, kizi asik ettikten sonra tabii).. O nedenle, biraz mesafe candir.. Gercekten isteyen zaten dağları aşar, aşmalı, bence..
Ben bu kadar karşılaşamamayı "olmayası var" a yordum artık lavantacım. Söylediklerini bende düşündüm. " keşke o da benden etkilenmiş olsa" dedim konunun sonunda hatta. Kilit nokta kendisi. Burdaki hanımlar faturayı bulmamı kimin üzerine kesildiğini falan bulabilirsin dedi örneğin. Bulsam ne yapacağım ne diyeceğim belki diyerek tüm yazdıklarını düşündüm.

Kadının pasif erkeğin aktif olması gereken bir konum benimkisi. Eğer niyeti farklıysa zaten bana ulaşabileceği imkanlar var ve kendini gayet iyi ifade edebiliyor...

Duygusal, fiziki her yönde mesafeliyim:KK5:

Ben bu kadar karşılaşamamayı "olmayası var" a yordum artık lavantacım. Söylediklerini bende düşündüm. " keşke o da benden etkilenmiş olsa" dedim konunun sonunda hatta. Kilit nokta kendisi. Burdaki hanımlar faturayı bulmamı kimin üzerine kesildiğini falan bulabilirsin dedi örneğin. Bulsam ne yapacağım ne diyeceğim belki diyerek tüm yazdıklarını düşündüm.

Kadın pasif erkeğin aktif olması gereken bir konum benimkisi. Eğer niyeti farklıysa zaten bana ulaşabileceği imkanlar var ve kendini gayet iyi ifade edebiliyor...

Duygusal, fiziki her yönde mesafeliyim:KK5:
Aynen oyle.. Beklemek en iyisi.. Zaten sen ulaştığında karşılık verecek kadar sana karşı duygusu olan adam kendi adim atsin, çaba gostersin bi zahmet :63:
Hakkinda hayirlisi insaAllah, mutlu olacagin bi sonuc olsun..
Bu arada, ismini cidden merak ettim ya, kolay kolay meraklanmam, biz eskilerdeniz, bana bi kıyak geç hadi:KK50:ozelden yaz bari:KK48:

Seninle neden aynı fikirleri paylaşamadığımızı defalarca kez anlattım bir daha anlatmayacağım. Aynı düşünce sistemi ve algı haritasına sahip değiliz. Muhalefete geleceksek eğer mesela şuan bir kadına muhalefet ettim. Özel yaşama saygı duymayan biriydi yorumuma da ulaşabişirsin. Bu tür şeylere muhalif olurum bunu inkar etmiyorum ve hatta gurur da duyuyorum. "Ego muhalifini" arayacak olursak eğer aklıma bir örnek geliyor. Bu tatlış konuya ısrarla "muhalif" yorumlar yapan, "sen kindarsın, olumsuzsun, kakasın ama bak ben çok erdemliyim sana iyi dileklerimle geldim" diyen bir üye var mesela.:p Ego muhalefeti budur canım Wustriacım.
Tabi biz bazen karşımızdaki insanları ayna olarak görürüz. Buda insani bir hal ve sana kızmıyorum.

İyi geceler:KK200:
Hayır üzmüyor, sanalda olan hiçbir şey beni üzemez, burada defalarca ban yedim, bazıları çok ağır hakaretler de etti, onları sevdiklerimden duymak evet üzerdi ama tanımadığım ve sevgi konusunda nötr olduğum kişiler beni etkilemiyor. Kimseyi etkilemez ki... Hafızamda kalmasının nedeni hafızam ne yazık ki fazla güçlü ve bu da bazen beni sıkıntıya sokuyor.
Ben eskiden çok laf yetiştiriyorum diye bilerek benimle çatışanları gözardı etmiştim meseleler uzamasın diye ve bunlardan biri de sendin. Baktım her konuma sırf sorun çıksın diye yazıyorsun dedim ki ya ben bunu gözardı edeyim bundan sonra yazdığını da kendisi görsün benden uzak olsun. ama bu konuyu giriş yapmadan bakarken gördüm ve içimden geçeni yazmak istedim hepsi bu. Yani iyi biri olduğunu düşünüyorum aslında ama seninle reel hayatta tanışsak da anlaşamazdık çünkü sende başkalarına karşı da anlamsız bir ego savaşı var. Gerçekte de böyle misin bilmiyorum ama sen neyi savaşıp dert edersen et bazı insanlar o kadar iyidir ki seni bile tolare edebilir. Kendimi kastetmiyorum, çok çok iyi insanları kastediyorum. Başka konularda da devamlı muhalefetsin o yüzden mutlu olman ve bu tür şeylerden uzaklaşman senin için iyi olur diye düşünüyorum. Bu zamanında bana da oldu, bi dönem çok olumsuz ve her şeye aşırı muhalefettim sonra güzel bir nedenden dolayı hayatın daha kıymetli olduğunu anladım, ondan sonra daha az muhalefet olmaya, bazen hiç olmamaya başladım o yüzden diyorum, bilmediğim şey hakkında konuşmam... diyorum ve iyi geceler diye de ekliyorum. :)
İyi misiniz yoksa kötü müsünüz bilmem,
Ama çok tatlı göründünüz gözüme...

Back
X