Başlık Bulamadım

Haklısınız galba :KK43:
Malesef böyle.. haftada birgün kadın almak maliyetli oluyorsa haftada birgün eşinizle iş bölümü yaparak bitirebilirsiniz temizliği. Siz süpürün o silsin,siz banyo temizleyin o toz alsın,siz ütü yapın o çamaşır katlasın gibi. Bikaç saatte biter işler ve sonrasında hazırlanıp yemeğe gidelim dersiniz sonrasında dinlenirsiniz.

‘Sigarayı bırakmanın kolay yolu ‘ diye bir kitap var. Şiddetle tavsiye ederim . Bu kitabın yazarının bir çok ülkede tekniğinin uygulandığı seminerleri falan varmış . Seminere katılan eğer 6 ay içinde sigara içerse parası iade ediliyormuş . Bu iddia çok dikkati çekti. Önce kitabını aldım okudum kafama yatar mı diye . O son paketim oldu. 10 senedir sigarayı elime bile almıyorum . Arkadaşlarıma da hediye ettim. Onlarda bıraktı kitaptan sonra . Dene istersen .

Evin isi bitmez bugun yap yarin yine ayni o yuzden cok takilma
Sigaraya gelince o konuda fikir veremeyecegim kelin ilaci olsa kendi basina surer durumundayim:işsiz:

Yani heryer heryerde pek rahat edebilen biri değilim :KK43: birikince toplaması da güç oluyo zamanla alışırım belki
Kuzum heryer her yerde degil tabiki ama mesela bugun eve gelince yemek yedim mutfagi topladim yarin geldigimde yatak odasini toplicam aksm yatmadan da daginikligi topluyorum oyle oyle hafta sonu geliyo zaten calisan insanlariz biz. Bal dök yala olmaz her zaman

Esim uc haftadir aksamlari birkac saatligine ek is yapiyor malum ev borcu var.gece gelince bir saat kadar beraber oynarlar kizimla.o aksam isteyken topladim kolileri.hakkini yemiyeyim hafta sonu yeni evi temizledi o da gonulsuz.valla yapacaksin dedim gezmek tozmak yok yaptida cogunu.onun disinda evde bana pek bir yardimi yok ama yeni eve gecince kurallarim olacak mecbur uyguluyacak.
anladım normalde yardım etmeye müsait bir adammış :)
kolay gelsin bu arada

Bulasık makınası boşaltma görevi onundur
çöpleri atmak da
duşakabinleri LAVABOYU WC Yİ ovmak
aksamları çay merve servisi
market işi
:KK70:
maşallah :)
bizde en temel görevleri
çöp atmak
pazara çıkmak
akşamları bazen çay yapmak

ne kadar az sana göre gördün mü :D

ben masa başı çalışıyorum gerçi o ayakta işler yoğnken
senin eş de masa başı ise daha çok yapabiliyordur canım

Gelirimiz var ama haftada 120 tl den 480 TL veremiyorum malesef o kadar değil :KK70:

Yarım gün, tam gün gibi anlaşabilirsiniz.
2 haftada 1 gelsin yada 3-4 haftada 1 . Mesela bi geldiğinde cam halı sildirme, diğer geldiğinde toz gibi iş bölümü yapın .bende zaten ayda 500 tl verin demiyorum :)

Siz kendinize göre de bütçenize göre de ayarlayın, yormayın kendinizi.

Sigaraya kadar olan paragrafı okurken, acaba ben mi yazdım diye düşündüm.
Benim çoğu iznim h. İçi 1 gün, h. Sonu 1 gün oluyor. Bölündüğü zaman çok daha fazla zorlanıyorum.
İşteyken yoruluyorum, izin günümde de yoruluyorum.

Sigarayı yaklaşık 1 yıl önce bir anda kendi isteğimle bıraktım. Reklam gibi olur mu bilmiyorum ama yeşilay'ın web sitesi var. O siteyi okumanı tavsiye edebilirim.

maşallah :)
bizde en temel görevleri
çöp atmak
pazara çıkmak
akşamları bazen çay yapmak

ne kadar az sana göre gördün mü :KK70:

ben masa başı çalışıyorum gerçi o ayakta işler yoğnken
senin eş de masa başı ise daha çok yapabiliyordur canım
masa başı çalışan benim
benim eşim de sürekli dısarıda işi .
az yoruluyorum deme:)
masa bası da cok yoruyor insanı
benımm bacaklarım agrıyor süreklı oturmaktan
boynum falan tutuluyor
bazen de beynim yanıyor :)

pazar işi bende bizde 4 senedir
o da baya bir yoruyor şanslısın yani:)

masa başı çalışan benim
benim eşim de sürekli dısarıda işi .
az yoruluyorum deme:)
masa bası da cok yoruyor insanı
benımm bacaklarım agrıyor süreklı oturmaktan
boynum falan tutuluyor
bazen de beynim yanıyor :)

pazar işi bende bizde 4 senedir
o da baya bir yoruyor şanslısın yani:)
doğru canım haklısın bikaç yıldır az yoruluyorum demiyorum
hele bide bu aralar bizim ufaklık uyumuyor gece 1- 1 30 yatıyor düşün uykusuzum uykususuz birde
pazar işini ona kitlediğim için (6 7 ay oldu) rahatım çok şükür haklısın :D

masa başında benim de ağrıyor oram buram
hele uykusuz bilgisayara da bakınca gözler kapanıyor iyice :)

Back
X