başlık bulamadım...

sofarsogood

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
972
4.168
313
38
herkese iyi akşamlar,
aslında yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım ama dayanamadım yine. beni takıntılı olmakla, özel hayata saygısızlıkla suçlayanlar olabilir. biliyorum, hatamın farkındayım. derdim sadece fikir almak. eşimin çok nadir kullandığı bir tableti var. bugün bendeydi, gezinirken mail kutusunu açtım. şeytana şuç atmayayım dürttü diye, kesinlikle kendi merakıma yenildim. eski maillerini okudum. benden önceki ciddi birliktelik yaşadığı bir kız vardı. bir arkadaşıyla birlikte oldukları dönem kız hakkında yazışmışlar. söz konusu hanımın işi benden daha iyi ve yetenekli biri. maillerde kızı öven şeyler yazmış. bir de gittikleri yerleri not almış taslak halinde kayıtlı kalmış o da. okudukça bedenime bir ateş yayıldı maalesef. benden öncesi biliyorum ama kıskançlık nasıl hastalıklı bir şey az çok tahmin edersiniz.
sizden ricam bana bir iki fikir verir misiniz, eşimin bana hayran olması için neler yapabilirim? demek istediğimi anlatabiliyor muyum bilmiyorum. öyle şeyler yapmalıyım ki iyi ki thnksfrthmmrs ile evlenmişim demeli. eleştirebilirsiniz ama lütfen dalga geçmeyin.
yanıtlarınız için teşekkür ederim, hoşça kalın...

öyle bişey yaptım ki bana hayran oldu gibi bi durum olamaz bence. bunlar zamanla oluşacak şeyler. sizin bilinçli olarak yapacağınız şeylerin bi anlamı olacağını sanmıyorum. adamın hayran olacağı varsa bardağı tutuşunuza bile hayran olabilir.

herkese iyi akşamlar,
aslında yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım ama dayanamadım yine. beni takıntılı olmakla, özel hayata saygısızlıkla suçlayanlar olabilir. biliyorum, hatamın farkındayım. derdim sadece fikir almak. eşimin çok nadir kullandığı bir tableti var. bugün bendeydi, gezinirken mail kutusunu açtım. şeytana şuç atmayayım dürttü diye, kesinlikle kendi merakıma yenildim. eski maillerini okudum. benden önceki ciddi birliktelik yaşadığı bir kız vardı. bir arkadaşıyla birlikte oldukları dönem kız hakkında yazışmışlar. söz konusu hanımın işi benden daha iyi ve yetenekli biri. maillerde kızı öven şeyler yazmış. bir de gittikleri yerleri not almış taslak halinde kayıtlı kalmış o da. okudukça bedenime bir ateş yayıldı maalesef. benden öncesi biliyorum ama kıskançlık nasıl hastalıklı bir şey az çok tahmin edersiniz.
sizden ricam bana bir iki fikir verir misiniz, eşimin bana hayran olması için neler yapabilirim? demek istediğimi anlatabiliyor muyum bilmiyorum. öyle şeyler yapmalıyım ki iyi ki thnksfrthmmrs ile evlenmişim demeli. eleştirebilirsiniz ama lütfen dalga geçmeyin.
eşin sana hayra olmasa evlenmezdi ki zten

eşin sana hayra olmasa evlenmezdi ki zten
evet işin aslı öyle ama kendimi o kızla kıyaslayınca eksik görüyorum. bu eksiklikler zaman geçtikçe eşimin de gözüne batacak gibi geliyor. yukarıda yorum yazan arkadaşların dediği gibi sanırım benim en büyük problemim öz güvensiz oluşum. bunu yenebilmek öyle zor ki...

herkese iyi akşamlar,

Zamanında birine hayran olmuş bitmiş.
Burdan şimdi sana hayran olmadığını nerden çıkardın?

Bana göre eşin seni önemsiyor ki seninle evlenmiş. Benim aklıma neden o maillerin durduğu gelirdi açıkçası. Benim de ciddi bir ilişkim vardı ama hayatıma başka biri girince ona dair hiçbir şey kalmadı.

Kendiniz olun, sevdiğinizi belli edin. Zaten eşiniz sizi sevmeseydi sizinle değil de eski sevgilisi ile evlenirdi.

Kendinize güvenin. Erkekler kendine güvenen kadınları daha çekici bulurlar. Aynı şey kadınlar için de geçerli tabi...

Keşke öyle sihirli bir şey olsaydı ama yok ;)

Kimseye hicbirseyi kanitlamak zorunda degilsin. Zorla evlenmediya seninle.
Maili ne zaman yazmis. Senden öncemi yoksa sonrami?

Kendi özel alanınız , hobileriniz ve ilgi alanlarınız olsun..
Canlı ve neşeli olmaya çalışın ama emanet gibi durmasın üstünüzde
Eşiniz size hayranlıkla bakacaktır..

iyi ki thnksfrthmmrs ile evlenmişim demeli.
Bu kısma çok güldüm, hakkinizi helal edin :)
Sorunuza gelince, oncelikle kiskanmaniz cok dogal ama esinizin sizden onceki ozelini karistirmaniz hic hos degil, ve onun size hayran olmasi amacindan ziyade siz kendinizi gelistirmeye bakin, sonrasinda zaten eger siz dogru yolda iseniz esiniz bunu takdir edecektir.

İlk etapta kabullenin.
Evet belki eski sevgilisi sizden daha "iyi" (neye göreyse artik) ama eşiniz şuanda sizinle evli. Beğendi, kendine denk gördü, sevdi ve evlendi.

Ben eşimin eski sevgilisinden çok daha donanımlıyım ama onu kıskanmaktan kendimi alamıyorum. Bende bu durumdan nasıl kurtulacağimi bilmiyorum:(

Ya eskide kalmış olay bitmiş, eşinin şu an yaptığı bi şey yok, boş yere huzurunu kaçırıyorsun.. kendi huzurunu kaçırıyorsun gereksiz yere onun da huzurunu kaçıracaksın.. kendini onunla kıyaslama, onunla yarışma, kendini sev.. eşin zaten seviyor olmalı ki seninle evlenmiş..

Back
X