Başlık bulamadım..

_butterfly

sonsuza kadar...
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2009
849
2
96
Ankara
Konuya nasıl gireyim bilemedim bi an..Dünden beri yazmak istiyorum,ama hem içim elvermedi hem de tekrar bu konuyu hatırlayınca kötü oluyodum.Şimdi de kötü hissediyorum ama sizle paylaşarak bi nebze de olsa rahatlıcağımı düşündüm..
Dün haberlerde gösterdiler,belki izleyenleriniz olmuştur.Ankarada bi icra müdürü öldürüldü..Olayı,gerçekleştiği gün öğrenmiştim;çok fazla muhabbetimiz geçmese de tanıyodum kendisini.Çok üzüldüm o gün.Ama dün akşam haberlerde canlı canlı olayı izleyince,elim ayağım boşaldı.Ya bunu yapan insan olabilir mi?????yani bi kere yaptın,2kere yaptın...yetmedi mi?alamadın mı hıncını??ne istedin o kadından???.....
Kendi halinde,iyi bi insandı,göz göre göre ölüme gitti.Yanında duranlar hiçbişi yapamadılar..Yapılabilir miydi bilemiyorum,eli bıçaklı gözü dönmüş biri var sonuçta,engellemeye çalışan herkese saldırırdı.Ama toplu halde bişiler yapılabilirdi diye düşünüyorum.Aslında öncesinde de engellemek için bir sürü şey yapılabilirdi ama artık çok geç..
O görüntüler aklıma geldikçe çok kötü oluyorum hala..
Necla Ablam,nur içinde yat..

Yakalanmadi sanirim katili..
cok kotu oldu sonu..
icracilarda islerini yapiyor her ne kadar sevilmeselerde..
yazik oldu..

Yakalanmadi sanirim katili..
cok kotu oldu sonu..
icracilarda islerini yapiyor her ne kadar sevilmeselerde..
yazik oldu..

Yakalandı,zaten önceden suç işlemiş ancak yakalanamamış.O suçu için 14 yıl hapis cezası aldı.Göreviyle ilgili bi durum değildi,kızının peşini bırakmayan biriymiş işte..

gorevi ile ilgili olsa bile
boyle bir caniligi hak etmez insan..
sanirim ben son haberleri izlemedim
ölen bayanin kizinin pesinde olmasiyla alakasi neydi?

gorevi ile ilgili olsa bile
boyle bir caniligi hak etmez insan..
sanirim ben son haberleri izlemedim
ölen bayanin kizinin pesinde olmasiyla alakasi neydi?

Kesinlikle hiçbi şekilde hakedilmez.
Görüşmesine engel oluyodu sanırım,zaten kız da yüz vermeyince,önceleri tehdit etmiş.Hepinizi öldürücem diye.Savcılığa suç duyurusunda bulunmuşlar,ama bi faydası olmamış...

yaa suc duyurusu olunca
bir insan bir insani tehtit gibi gorunce
savcilik o suc duyurusu yapilan adami cagirip uyarmiyormu?

Uyarıyor,ama uyarması her zaman etkili olmuyo ki.sonuçta serbest kalıyo,aklına koymuş bi kere,normal değil ki..

Başınız sağolsun mafoldumben

Üzücü bir durum hem de çok üzücü.

Kendine gelmeli artık insanlarımız

İzlemedim, izleyemedim...
Ben bir insanın bu kadar vahşileşebileceğine inanamıyorum
Etraftakilerin de insanlığından şüphe ediyorum ayrıca
Tek başına bişey yapılamazdı belki ama
Onca insan o anda vicdanen hepberaber harekete geçebilirdi
Saniyelik birşey değil çünkü
Yazık çok yazık...

benim olaydan haberim yok nasıl oldu ki kameraların önün de mi:uhm:

dün aksam haberlerde bu sabahda müge anli nin programinda izledim ve cok kötü oldum:gitme:
o nasil bir hirs ki 20 küsür kere bicagi var gücüyle sapladi
sabah mügenin programinda resmini gördügümde cocugun tipinden belli zaten normal olmadigi uyusturucu filan aliyor diye düsündüm:sinifsinif:

allah rahmet eylesin

evet izlemez olaydım o görüntüleri kan beynime hucum etti nasıl insan bunlarya Allahım böyle canileri evimizden barkımızdan uzak et Allah ailesine sabır versin 17 yaşındaki bir ocuk onu engellemeye çalışırken yaralanmış ama bir otobüs dolusu insan hakkında yorum yapamıyorum üzücü

izledim dün akşam o haberi
gerçekten çok üzücü...
haberleri izlemekten ürker -korkar durumdayım..
gerek bu tarz haberler gerek şehit haberleri vs ..
resmen ruh halim bozuluyor,hümanistliğimi sorguluyorum ...
gözlerim şiş ,boğazımda tıkanmış cümlelerle kalakalıyorum...

bazen diyorum ki ,içimizdekiler insan mı ,azrail mi ...

dün müge anlı'da izledim ben de... izlemez olaydım , tüm gün gözümün önenden gitmedi o durum...
herşeyden önce hiç bir insan o şekilde muameleyi haketmez, hiç bir insana yakışmaz..
heleki kadın ,heleki 'anne' , Allah rahmet eylesin ...

oradaki insanlar bence o anda olayı algılayamadılar,
sabahın körü ve olay saniyelerle meydana geliyor,
kadının oğlu bile geç müdahale etti o bile algılayamadı , artık bunların bi faydası yok malesef , giden gitti ..
Allah herkese güzel ölümler nasip etsin , çok yazık olmuş .

Ölen kişiye Allah rahmet etsin, size de sabırlar versin, başınız sağ olsun.

Hiç görmedim bu haberi ama böyle manyak,sapık aşık vakalarını çok görüp, okuyorum.

Aşkıma karşılık vermedi diye, ailesi vermedi diye eline ne geçirdiyse vahşi katliamlar yapan kafayı yemiş, sapkın insanlar.

Çok korkarım böyle şeylerden , Allah hepimizi böyle manyaklardan korusun..(Amin)

Son düzenleme:
bizim orda oldu, servisle gidiyorduk baktık polis falan var markete hırsız girdi sandık marketin kameraları kaydetmiş, kızının eskii sevgilisiymiş

İşyerinden bir arkadaşımızın (kardeşim yaşında tabi) ankarada yaşadığı zaman çok samimi bir arkadaşıymış bu kızcağız...haberi aldığında çok ağladı hepimiz etkilendik ve çok üzüldük internetten görüntülerini izledik.şok oldum çok çok üzüldüm.. mafoldumben
İçim yandı canım acıdı.
İnsanlık nereye gidiyor böyle bir can almak ne demek .
Allahım sen evlatlarımıza akıl fikir ver hayırlı insanlar çıkar karşılarına. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…