Arkadaslar kafami uzun zamandir mesgul eden sorular var.size danismak istedim.fikir almak istiyorum.
Erkekler ,(esler sevgililer) akilli kadinlardanmi hoslanirlar yoksa kendilerini saf gibi gosteren kadinlardanmi.
Cevremde dikkatimi cekiyo kadinlar eslerine karsi "savunmasizim ,koru beni "mesaji veriyolar sanki.ama normalde oyle tipler degiller eslerinin yaninda gorunce onlari sasiriyorum.ezik gibi durmaya calisiyolar ve buda erkeklerin hosuna gidiyo dahada sahipleniyolar.ustlerine daha cok dusuyolar.
Bide kendime bakiyorum,aklimda ne varsa dilimde hic rol yapamiyorum.kendi basima herseyin ustesinden gelirim diyen bi karakterim var.ama cok yoruluyorum.biraz bendeki yuku paylasmak istiyorum ama yapamiyorum.asiri dik duruyorum bence.
Tam aciklayabildimmi bilmiyorum arkadaslar.kendimi ifade etmeye ihtiyacim var.biraz yol gosterin kafam karisik.sanki ben digerleri gibi olmazssam daha az sevilicem gibi.zamanla onun gozunde kadin gibi degilde arkadasi gibi gorunmekten cok korkuyorum.
Bence bi kadin gerektiğinde çok güçlü durabilecek gerektiginde de yükünü paylasacak. Ama bunu yaparken ezik olmayacak. Her zaman akilli davranacak. Herkes kendi zekasına uygun kişilerden hoşlanır. Ezik gibi durmaya çalışanları bosver kendin ol :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Erkekler sahiplenmeyi sever.egolari tatmin olur eslerini muhtac gordugunde.benimde cevremden gozlemledigim o
Ben de erkeklerin sahiplenmeyi sevdiği düşüncesindeyim..
Evet bazi soykediklerinizi yapiyorum ama bazilarini yapmiyorum ve dogru degil biliyorum.Öyle biri olmalıki karsındakini serbest bırakır gıbı görünüp normel davranıslarda ,caktırmadan taktiklerle kendı cevrende tutmaktır akıllı kadın sevdıgını serbest bıraktıgına ınandırır. Siz kendınız olun doğal olun anı yaşayın belkı her dakıka farklı olun süprız gıbı bazen cocuk gıbı.. Ikıdebır tarzıyla degıl ama sevdıgınızı sıcak tavrınızla ve kelımelerınızle hıssetırın ve söyleyın. Deger verdıgınızı bazen söylerek ona gösterın. Onunla gurur duydugunuzu, özel oldugunu söyleyın hıssettırın. Kesınlıkle kendınıze deger verdıgınızı ve bırey oldugunuzu hıssettırım ama bunu ben ben dıye kibir tavrıyla degıl bir bırey olarak.. Biz dıyerek konusun cogunlukla. Her olayda mecbur kosmadan fikrini sorun 1-0 önde baslayın konuya.. Güclü karaktere güce sahıp hıssetmesenız bıle aılenızn herzman yanınzda olacagnı ve güclü oldugnuzu kendı basınıza kendınıze zaman ayırarak işlerınzı yaparak gösterın ve hıssettırın evin icinde bır iş olsa dahi.. Onu şımartın ama muhtacım sana tavrıyla degıl mesela senın kolların kuvvetlıdır yardım edermsn aşkım dıye cocuklasarak veya cazibelı bır tavırla...
Umarım nacizane tüyo verebılmısımdır ve unutmayın SAYGI-GÜVEN-SEVGİ.. Biz deyın bırbırınıze zamanınıza daha cok deger verın bırbırınıze emanet olarak.. :))
İnanır mısın ben de aynı düşüncelere sahibim. Yani ne bileyim öyle sahiplenmesi gereken bir durum yaratamıyorum ortada. Karakterim böyle sanırım, değiştiremiyorum. Ya da yapacak bir şeyler var da ben bilmiyorum. Anladım senin demek istediğini canım..Peki neyapmaliyim.tmm esimle iyi anlasiyoruz sorunumuz yok.ama nasil anlatsamki sanki ben firsat vermiyorum biseylere ve busekilde tamamlanmamis hissediyorum.istedigim etkiyi tepkiyi alamiyorum.sorun bendemi esimdemi cozemiyorum.hoş su yazdiklarimdan ben bile bisey anlamadim beni kim anlasinki
İnanır mısın ben de aynı düşüncelere sahibim. Yani ne bileyim öyle sahiplenmesi gereken bir durum yaratamıyorum ortada. Karakterim böyle sanırım, değiştiremiyorum. Ya da yapacak bir şeyler var da ben bilmiyorum. Anladım senin demek istediğini canım..
Aynen kişilik meselesi. Boş ver olduğun gibi davran takma kafana mutluysan problem yok zaten :)Bende diyorum bazen ya herseyde bi fikrim olmasin biraz geri planda kaliyim diye ama olmuyo yapamiyorum kisilik meselesi demekki
Peki neyapmaliyim.tmm esimle iyi anlasiyoruz sorunumuz yok.ama nasil anlatsamki sanki ben firsat vermiyorum biseylere ve busekilde tamamlanmamis hissediyorum.istedigim etkiyi tepkiyi alamiyorum.sorun bendemi esimdemi cozemiyorum.hoş su yazdiklarimdan ben bile bisey anlamadim beni kim anlasinki
Canım anlıyorum seni ınsan sevdıgını hep söylemek ıstıyor belkıde kanıtlamak hatırlatmak,beklentıde oldugunu göstermek.Ama bırak oda düşünsün,sabret ıcınden söyle,gözlerın daha cok konussun.Anlamı yüklü özlü sözler söyle kalbinden.Az ve özEvet bazi soykediklerinizi yapiyorum ama bazilarini yapmiyorum ve dogru degil biliyorum.
Mesela esimde beni rahatsiz eden bisey yada bi hareket gordugumde asker arkadasim gibi kirilirmi uzulurmu dusunmeden pat diye soyluyorum.onu yonlendirmeye calisiyorum.hatasini hemen farketsin duzeltsin istiyorum.ama once bnm kendi hatalarimi duzeltmem gerektiginide biliyorum.ama elimden bisey gelmiyo sanki.
Evet onu cok seviyorum ve hergun soyluyorum sevgimi sevkatimi eksik etmiyorum ama galiba ona kendini ozel hissettiremiyorum ve bende karsilik goremiyorum.
Hıcbır konuda cok konusma olmasın,ama muhabbet sevgi baskaHerhangı bırseyde bırak konussun sabırla dınle düşüncelerını,ızle haraketlerınıhayran gıbı sevgi cümlelerını,bırak kendnı ıfade etsın bıranne sefkatıyle yaklas o anlarda.Herzaman olaylara aynı andaaynı bakıs acısıyla bakamyablırsnız erkek kafası düz gıbıdır degısıktır normel gıbı düşünme kurallara taktıklere göre oyna tabiri caızse.Ona cabalamasına zaman ver beklentıde görünmeden,unut o anda okonuyu şaşırt.Bazen arkadasca bazen sefkatle bazen sevgili gıbı yaklasEvet bazi soykediklerinizi yapiyorum ama bazilarini yapmiyorum ve dogru degil biliyorum.
Mesela esimde beni rahatsiz eden bisey yada bi hareket gordugumde asker arkadasim gibi kirilirmi uzulurmu dusunmeden pat diye soyluyorum.onu yonlendirmeye calisiyorum.hatasini hemen farketsin duzeltsin istiyorum.ama once bnm kendi hatalarimi duzeltmem gerektiginide biliyorum.ama elimden bisey gelmiyo sanki.
Evet onu cok seviyorum ve hergun soyluyorum sevgimi sevkatimi eksik etmiyorum ama galiba ona kendini ozel hissettiremiyorum ve bende karsilik goremiyorum.
Arkadaslar kafami uzun zamandir mesgul eden sorular var.size danismak istedim.fikir almak istiyorum.
Erkekler ,(esler sevgililer) akilli kadinlardanmi hoslanirlar yoksa kendilerini saf gibi gosteren kadinlardanmi.
Cevremde dikkatimi cekiyo kadinlar eslerine karsi "savunmasizim ,koru beni "mesaji veriyolar sanki.ama normalde oyle tipler degiller eslerinin yaninda gorunce onlari sasiriyorum.ezik gibi durmaya calisiyolar ve buda erkeklerin hosuna gidiyo dahada sahipleniyolar.ustlerine daha cok dusuyolar.
Bide kendime bakiyorum,aklimda ne varsa dilimde hic rol yapamiyorum.kendi basima herseyin ustesinden gelirim diyen bi karakterim var.ama cok yoruluyorum.biraz bendeki yuku paylasmak istiyorum ama yapamiyorum.asiri dik duruyorum bence.
Tam aciklayabildimmi bilmiyorum arkadaslar.kendimi ifade etmeye ihtiyacim var.biraz yol gosterin kafam karisik.sanki ben digerleri gibi olmazssam daha az sevilicem gibi.zamanla onun gozunde kadin gibi degilde arkadasi gibi gorunmekten cok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?