• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlık bulamadım

Kusura bakmayın ama çok saçma bir düşünce.
İnsan kardeşinin çocuğunu, torununu da sever.
Ama kendininkine benzemez.
Kadın kardeş torununu bu kadar seviyorken sizinkini tahmin etsenize.

Ayrıca pabuç dama atılmasını sizin bebeğiniz yapacak, mantık böyle.

İnşallah bebeğiniz olur.

Olurmu öyle şey canm senin çocugunuda çok sevecek tabiki.çok gereksiz bi alınganlık bu kendi kendini böyle şeylerle doldurma.Allah sanada çocuk nasip etsin

Merhaba arkadaşlar.4 yıllık evliyim.esimde sperm sayısı düşük olduğundan hamile kalamiyorum.tup bebek tedavisiyle kalma ihtimalini var.Şimdi gelelim esas konuya.teyze kizinin eşi askerde teyze kızının birde bir bebeği var.annemle yakın oturuyorlar kendi kayınvalidesinin de yakinlar..bebegine annem bakıyor.annem torun u olmasını hep çok istedi ve bizim problemler imizden dolayı çocuk sahibi olamadık kuzeninmi n çocuğunu kendi çocuğu gibi seviyor.ve ben ona torun veremediğini için ilk annane tecrübesini ve özlemini kuzenin çocuğunda atmaya çalışıyor.onu torunum diyerek seviyor.ve bu kuzenin kendi ailesi de sağ.ama çocuğa annem bakıyor.ben annemin ilk torun deneyimini benim çocuğumda veya kardeşimin çocuğunda atlatsin isterdim.Annem çocuğa torunum dedikçe.benim doğacak cocugumun şimdiden papucunun dama atıldığını düşünüyorum..Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz
Annen mukemmel bir insan ve kiymetini bil senin cocugun elbette daha kiymetli olacak gunu gelince ama bu onu sevmicek demek deil bu dusunceleri kenara birakin derim o da onun torunu sayilir ilk tecrube diye daha cok sevcek anlamina gelmiyor. Insanlar kendi torunlarina bakmazken annen kuzeninin cocuguna torunum diye sevgi gosteriyor. Eli opulesi bir kadin :KK200:

Merhaba arkadaşlar.4 yıllık evliyim.esimde sperm sayısı düşük olduğundan hamile kalamiyorum.tup bebek tedavisiyle kalma ihtimalini var.Şimdi gelelim esas konuya.teyze kizinin eşi askerde teyze kızının birde bir bebeği var.annemle yakın oturuyorlar kendi kayınvalidesinin de yakinlar..bebegine annem bakıyor.annem torun u olmasını hep çok istedi ve bizim problemler imizden dolayı çocuk sahibi olamadık kuzeninmi n çocuğunu kendi çocuğu gibi seviyor.ve ben ona torun veremediğini için ilk annane tecrübesini ve özlemini kuzenin çocuğunda atmaya çalışıyor.onu torunum diyerek seviyor.ve bu kuzenin kendi ailesi de sağ.ama çocuğa annem bakıyor.ben annemin ilk torun deneyimini benim çocuğumda veya kardeşimin çocuğunda atlatsin isterdim.Annem çocuğa torunum dedikçe.benim doğacak cocugumun şimdiden papucunun dama atıldığını düşünüyorum..Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz

fesat olduğunuzu düşünüyorum.Allah gönlünüze göre versin.

Teyze kiziymis. Teyze anne yarisi yani en azindan bizde oyle. Annem hepsini kendi cocugu gibi sever. Yani bence bu konu normal. Senin olunca onu da sever merak etme. Annenin kalbinde kendi torununa da yer vardir eminim.

Niye dogacak cocugun pabucu dama atılsın. Yanlıs düşünüyorsun. Torun özleminden böyle yapiyo anneniz. Birde kendi torunu oldugunu düsünsenize neler yapar. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla anne olamayi nasip etsin insallah.

Kötü niyetli olduğunuzu düşünüyorum hep böyle misiniz ?
Anneniz ne güzel bir şey yapıyormuş sizin çocuğunuz olunca papucu neden dama atılsın .

Kendinizi eksik hissettiginiz için böyle saçma şeyler düşünüyorsunuz. Esiniz de,siz de eksik değilsiniz. Cocuk Allahın bir hediyesidir, baska kimsenin elinde değil ki.
Ayrıca bunlarla strese girmek yerine acilen tedavinize odaklanin,zaman kaybetmeyin.
Ben sizin yerinizde olsam, ah bi bebegim olsun anneliği tadayım gerekirse annem az sevsin diye düşünürüm..

Konuyu iyice okumayip empati kurmadan yorum yapanlar var.ben sizden sadece fikir alıyorum.dogru mu yanlışimi netlestirmeye çalışıyorum.lutfen yardımcı olabilecek mesajlar atın.eger yardımcı değilde yadirgayici davranacak şansız.fikiriniz size kalsın.İnsanı ölçüde eleştiren ve ya öneri sunanlarada teşekkür ederim

Back
X