4 sene uzun bir süre daha önceden böyle bi sorun yaşandı mı bilmiyorum bence ilk tepki için ağır olmuş. Dürtüyle yapmıştır zaten erkek milleti yani bence karşına alıp konuşmalısın işten geldiğinde sana tavrı hoş değil. Kıskanmakta haklısın her kadın kıskanır.İyi akşamlar arkadaşlar . Konu eşim .Hiç hesapta olmayan şeyler oldu. İyi diilim. Lütfen bana suç bulun da haketmediğim muameleyi görmüş olamayayım. Ramazan, oruçluyuz. Cümle bile yazamıyorum ki şuan. Evde gayet sorunsuz geçiuordu. Kısa yazmaya çalışıcam.Telefonuna öylesine bakıyordum. Daha doğrusu facesine. Aklıma gelen bi olumsuzluk yoktu. Fotoğrafımıza yorum yapmışlar falan öylesine bildirimlere bakıyordum, vakit geçiyor. Arkadaşlık önerin var yazıyor yaa, atıyorum gamze, sevgi. İki kadın, biraz daha aşağı indim erkek. Dedim ki sen bu kadınlara tıklamışsın beyaz renk olmuş. Ramazana tıklamamışsın. Demekki bayanları merak etmişsin. Hem de biri çıplak çıplak foto. Kızlar profilinde telefonu var farklı şekillerdd seslenmiş kadın, yazmış beni arayın vb erkeklere, bi sürü fotoğraf. Diyor ki cinsellik mi yaşamışım sanki bakmışım derken ben nasıl böyle bişey düşünürsün, bakarsın denek ki devamı da gelir vb çemkirdim tabi ki. İkimiz de oruçluyuz. Titricem . Yemek yeme hissim gitti resmen. O da bana demez mi “biz senle yapamıcaZ, ayrılıcaz galiba” dıaşrdan okuyabilir buraya girdiğimi görmüşse. Kızlar ben o cümleleri hakettim mi yani ben titrerken bile o an ayrılma düşüncesi aklıma gelmedi. 4 seneye yakın evliyiz. Bi anda ne oldu. Bilmiyorum ne yapacağımı. Erkenden işe gitti, gececi bugün
Evet öneri adı üstünde. İnsan öneriye bakar ben de bakıyorum ama erkeğe bakmamış sadeceOneri olarak cikmis,bakmis. Yani bakmaktan ne zarar geliyor hemen o kadinlar gelip kucagina mi oturuyor adamin? Niye bu kadar uzuluyorsunuz? Esiniz isyerinde,isyerinde degilse bile sokakta hic mi kadin gormuyor? Nedir yani bunca sorun yaratmak?Her seye boyle tepki gosteriyorsaniz adam da ayrilmak ister tabi gayet normal.
Yok oruçluyum diye hoşgörün vb aklıma gelmedi, oruçluyım deme sebebim, daha gerginim aç oldupumdan.Oruclusun diye profıle tıklayan adama benı aldattın, aldatacaksın muamelesı yapmanızı hos mu gorelım kendı adıma soruyorum bu soruyu.
Erkeklerin bazıları bôyledir işte bir başka bayanlar ilgisini çekse evdekini beğenmiyolar hemen boşanma çabasına giriyolar eşinizi seviyosanız boşanmayın savaşınİyi akşamlar arkadaşlar . Konu eşim .Hiç hesapta olmayan şeyler oldu. İyi diilim. Lütfen bana suç bulun da haketmediğim muameleyi görmüş olamayayım. Ramazan, oruçluyuz. Cümle bile yazamıyorum ki şuan. Evde gayet sorunsuz geçiuordu. Kısa yazmaya çalışıcam.Telefonuna öylesine bakıyordum. Daha doğrusu facesine. Aklıma gelen bi olumsuzluk yoktu. Fotoğrafımıza yorum yapmışlar falan öylesine bildirimlere bakıyordum, vakit geçiyor. Arkadaşlık önerin var yazıyor yaa, atıyorum gamze, sevgi. İki kadın, biraz daha aşağı indim erkek. Dedim ki sen bu kadınlara tıklamışsın beyaz renk olmuş. Ramazana tıklamamışsın. Demekki bayanları merak etmişsin. Hem de biri çıplak çıplak foto. Kızlar profilinde telefonu var farklı şekillerdd seslenmiş kadın, yazmış beni arayın vb erkeklere, bi sürü fotoğraf. Diyor ki cinsellik mi yaşamışım sanki bakmışım derken ben nasıl böyle bişey düşünürsün, bakarsın denek ki devamı da gelir vb çemkirdim tabi ki. İkimiz de oruçluyuz. Titricem . Yemek yeme hissim gitti resmen. O da bana demez mi “biz senle yapamıcaZ, ayrılıcaz galiba” dıaşrdan okuyabilir buraya girdiğimi görmüşse. Kızlar ben o cümleleri hakettim mi yani ben titrerken bile o an ayrılma düşüncesi aklıma gelmedi. 4 seneye yakın evliyiz. Bi anda ne oldu. Bilmiyorum ne yapacağımı. Erkenden işe gitti, gececi bugün
Nolur ki baksin ya da bakmasin. Kadinlarin fotolar gosterislidir bakmistir. Bunca titreyecekseniz valla issiz adada yalniz yasayin yahu evlilik cidden bu kadar hassasligi kaldirabilecek bir kurum degil.Evet öneri adı üstünde. İnsan öneriye bakar ben de bakıyorum ama erkeğe bakmamış sadece
Ben de sizin gibi düşünüp kurcalamam zaten. Üzülmemek için, telefonuna bakma sebebim tamamen öylesine, hatta google vb girdiği yerlere veya yazışmalarına bakmadım, öylesine bildirimlere bakıyordum sadeceBen mi çok genişim anlamadım ki, bana bakmayan erkek yok gibi geliyor, telefonunu da bu kadar üzüleceksem asla kurcalamam.Titreyecek kadar ,nasıl bir şok yasadiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?