İyi akşamlar arkadaşlar . Konu eşim .Hiç hesapta olmayan şeyler oldu. İyi diilim. Lütfen bana suç bulun da haketmediğim muameleyi görmüş olamayayım. Ramazan, oruçluyuz. Cümle bile yazamıyorum ki şuan. Evde gayet sorunsuz geçiuordu. Kısa yazmaya çalışıcam.Telefonuna öylesine bakıyordum. Daha doğrusu facesine. Aklıma gelen bi olumsuzluk yoktu. Fotoğrafımıza yorum yapmışlar falan öylesine bildirimlere bakıyordum, vakit geçiyor. Arkadaşlık önerin var yazıyor yaa, atıyorum gamze, sevgi. İki kadın, biraz daha aşağı indim erkek. Dedim ki sen bu kadınlara tıklamışsın beyaz renk olmuş. Ramazana tıklamamışsın. Demekki bayanları merak etmişsin. Hem de biri çıplak çıplak foto. Kızlar profilinde telefonu var farklı şekillerdd seslenmiş kadın, yazmış beni arayın vb erkeklere, bi sürü fotoğraf. Diyor ki cinsellik mi yaşamışım sanki bakmışım derken ben nasıl böyle bişey düşünürsün, bakarsın denek ki devamı da gelir vb çemkirdim tabi ki. İkimiz de oruçluyuz. Titricem . Yemek yeme hissim gitti resmen. O da bana demez mi “biz senle yapamıcaZ, ayrılıcaz galiba” dıaşrdan okuyabilir buraya girdiğimi görmüşse. Kızlar ben o cümleleri hakettim mi yani ben titrerken bile o an ayrılma düşüncesi aklıma gelmedi. 4 seneye yakın evliyiz. Bi anda ne oldu. Bilmiyorum ne yapacağımı. Erkenden işe gitti, gececi bugün