Başlık bulamıyorum 😔😢

SAğol. Aynısını ben de düşünmüştüm belki önceden plan yaptı, bir daha olursa ayrılırm diye bıktı. Ama o zaman şunu deseydi, “böyle küs olmuyor bak, birbirimizi anlayalım, şöyle böyle yapalım” ama o hiç açıklama yapmadı. Allah kabul etsin, haklısın , üzgünüm
Canım bazen ilişkilerde "kırılma noktasi" yasanir ...daha önce yüz kez yaparsın adam alttan alır,tepki vermez..101.kez aynı şeyi yaparsın "eeeh..senle mi ugrasicam " der çeker gider konuşup açıklama yapacak fırsatın olmaz bile .

İyi de açık saçık profil resimli bir erkek beni eklese ben de bakarım kimmiş bu, nerden bulmuş beni diye merak ederim. 😊

Canım bazen ilişkilerde "kırılma noktasi" yasanir ...daha önce yüz kez yaparsın adam alttan alır,tepki vermez..101.kez aynı şeyi yaparsın "eeeh..senle mi ugrasicam " der çeker gider konuşup açıklama yapacak fırsatın olmaz bile .
Sağolasın ❤️

Ne demek. Eğer o da bunlara tepki göstermiyor "Ne olacak canım bir şey yapacak değilsin. Bakabilirsin" diyorsa ne ala. Yoksa kendi de biliyordur bir şeylerin doğru olmadığını. :)
Napıcaz bakalım hayırlısıyla sonuçlansın da...

İyi de açık saçık profil resimli bir erkek beni eklese ben de bakarım kimmiş bu, nerden bulmuş beni diye merak ederim. 😊
Eklememiş de, öneriler de çıkan profil. Aman neyse ne haltsa . Ramazan da vardı önerilerde ona da tıklasaymış yaa 🤦🏻‍♀️ yani isim ramazan.

Back
X