Başlık Bulamıyorum

talimterbiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
272
1
26
Ankara
Aslında saçma ve komik bir konu ama merak ediyorum yatakta üç dört yastıkla yatan tip sadece ben miyim. Herkes yatakta bir baş yastığıyla uyur ben dört yastıkla uyuyorum. Biri başımda, iki yastık yanlarımda, bir yastık da ayağımın altında. Bekarken sorun yoktu evliyim ve eşim bu duruma başta gülüyordu ama şimdi kızıyor. Daha dün yatağın içini yine yastık doldurmuşsun diye hepsini alıp yere attı. Hiçbirini almıyorsun diyince öyle yattım inanır mısınız gece sürekli döndüm durdum uyuyamadım ayağımın altında yanlarımda boşluk hissi. Eşim seninki psikolojik manyaklık diye söylenip duruyor.

Son düzenleme:
Bana da ilginç geldi ama insanın alışkanlıkları olabilir.
Evlenmeden öncede mi böyle yatıyordunuz.
Ben mesela alçak tek yastıkta yatarım ama hamileliğimde
reflümden dolayı çift yüksek yastıkla yatmak zorunda kaldım
ve bu duruma alışmıştım, sonra tek yastıkla yatamadım bir süre.
Bu arada yatacak nasıl yer buluyorsunuz o kadar yastıkla :)
Manyaklık değil elbette ama eşiniz rahatsız oluyor olabilir tabi.
Orta yolu bulmak lazım, biraz azaltabiliyorsanız azaltabilirsiniz yastıklarınızı.

kişi başı değil de toplamda 4 yastıkla uyuyoruz biz. sizinkinin sayısı abartı olmuş biraz :1: psikolojiyle ilgisi yok beden rahatlığı bu, ben asla sırt üstü yatamam, uyuyamam mesela.

bende çok yastıkla uyuyorum canım binormal kafamı koydugum var onun üstarafında öylece duran bi küçük yastıgım var yatagımıda duvara dayadım orayada 3 büyük yastığım var :) onlar olmasa banada kötü geliyor yanlız hissediyorum kendimi, gerçi benim yatağımı yalnız yastıklarımla paylaştıgımdan sıkınıtı yok bu konuda, mutluyum yastıklarımla :16:

benım yatağımda okadar yastık olsa yastıkları yatakta bırakır yerde uyurdum :9::9::9::9::9::9:eşim bile fazla geliyo 9 yıllık evlilikten sonra :27::27::27::27:

nasıl yani ?
eşini yastık olarak kullansan olmuyor mu ?
ben de yorganı topak topak yaparım ona sarılırım ama bu ihtiyaç yalnız yattıgım için :)

Alışkanlıklardan bir anda vazgeçmeniz nasıl zor geliyorsa ; eşinize de dört yastık ve bir kadınla yatmaya alışmak o kadar zor geliyordur heralde :52:

İyisi mi dozajı azaltın , onu sinirlendirip hepsini yere fırlatmasına sebeb olmak yerine ; önce sağ yan yastık , ona alışınca da sol yan yastığınızdan vazgeçebilirsniz.

Bir de yatağımızın ölçüsü 150 öyle büyük bir yatağımız da yok doğal olarak yatağın içi yastık dolu oluyor. Bekarlığımdan kalma bir alışkanlık hamile bayanlarda duymuştum ama ben hamile bile değilim. Dediğiniz gibi yavaş yavaş azaltabilirim.

bende 2 yastıkla uyurdum sonra 3e çıktı eşim sinir olmaya başladı ama bırakamadım. bigün yatılı misafir geldi baktım verecek yastıklar hep bende mecbur vazgeçtim şimdi tek yastıkla yatıyorum biraz zorlandım ama arada yorgana sarılıyorum yastık niyetine ohh miss valla :D tavsiye ederim :)))

Sizi bilmemde yanımda sarılacagım sevdicegim olsa hiç yastığa bakmam atarım hersini yataktan, tabi kemiklerinin batmaması lazım :9: :9: :9:

Mesela eşim şimdi yok yastıklarımla mutlu mesut yatıyorum. Eşim genelde geceleri geç gelir öyle sarılıp uyumak filmlerde olur heralde en fazla 10 dk sarılıp yatabilirim daha uzun süre o şekilde uyuyamam. İşin şakası bir yana yatağı mı değiştirmek mantıklı bilemedim

canım eşinle barıştın galiba gözün aydın :) benim kayınvalidem de 3 - 4 yastıkla yatıyormuş ama sağlıksız bence boyun omurları zedeleneblir. güzel bir ortopedik yastık alsan ona alışınca diğer yastıklardan vazgeçersin sanırım.

Mesela eşim şimdi yok yastıklarımla mutlu mesut yatıyorum. Eşim genelde geceleri geç gelir öyle sarılıp uyumak filmlerde olur heralde en fazla 10 dk sarılıp yatabilirim daha uzun süre o şekilde uyuyamam. İşin şakası bir yana yatağı mı değiştirmek mantıklı bilemedim

Tatlım en iyisi yattıgın tarafı duvara dayayıp oraya yastıklarını koy diger taraf eşine kalsın :9: Bi tarafta yastıkların bi yanda eşin süper olur bence :9: :9: :9:

olur tabı cnm ya benım kucuk kaynımda bacaklarının arasına yastık koymadan mumkunatı yok uyuyamıyor ama bız tek yastıkla yatıyoruz benım yastık pide gibi kafam gomuluyo ıcıne cok sevıyorum esımın yastık taş gıbı onda hıc yatamıyorum ama senın yastık sayın bıraz fazla 2 tane olsa neysede::D:D:D

bende 3 yastik var birisi bas yastigi kocaman büyük birisi kirlent gibi kücük digeride daha kücük:)

önceden o en kücük olmadan yatamazdim ama simdi aramiyorum

Küçüklüğümden beri yastığa sarılıp uyuduğumda kendimi çok rahat hissederim, yastık yoksa kışın yorgana sarılım :) Sarılmadan yatınca kendimi boşlukta ve rahatsız hissediyorum ve kolum ağrıyor nedense. Yani fiziki bir rahatlık da veriyor bana, yani nasıl anlatılır bilemedim. Ben de kendimi tek sanırdım ama değilmişim :17:

Baş yastığım visko ama diğer yastıklar oturma odamdaki kanepelerin yastıkları... valla geçen eşim seninle değil yastıklarla evliyim gece elimi bir atıyorum bir yığın yastık. Visko yatak kullanan var mı ben bu yastıklarla yatmasam sabah bel ağrısı ile uyanıyorum

Back
X