• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başlık dahi bulamadım..

bak arkadaşım eğer bu para karşılığı içermeyen bir cinsel tercih olsaydı hiç tanımadığı insanlara "sakso çekilir tanışalım selam melam" yazmazdı, sonuçta para karşılığı yapanlar bu yolla birilerine ulaşmaya çalışır !

bu söylediğim bütün cinsel tercihler için geçerlidir !

durumunuz çok zor, keşke hiç bilmeseydiniz.. lütfen annenize asla söylemeyin !
Anneme bu olayı hayatta söyleyemem zaten.Kimseyle paylaşamam.Bir tek ablam ve ben biliyoruz.
Maddi anlamda bir sıkıntısı yok ve hiç bir konuşmada para mevzusu geçmemiş.

tabi ki , burda özel hayat karışılmaz kurcalanmaz gibi bir mesele yok
eş cinsel olmayıp kadınlara ilgi duyan facebooktan tanışıp evlerine giden bir adam da olsa farkı yok , birinin kocasımı çekip vuracak babası mı vuracak kadın mı öldürecek her şey olabilir resmen bir tehlike , haliyle bu konuyu da es geçmeyin ailenize söylemeyin elbette ama bunun da çaresine bakın
eşcinselse de her önüne gelenin evine gitmesin , yine tercihi yönelimi herneyse eşcinsellik olsun ama herkesin evine de gitmesin dikkat etsin
Ben bunları onun karşısına geçip nasıl diyeceğim..

Evet mesajlar mide bulandırıcı ama bunun gay olması ile ilgisi yok.Bunu bir erkek bir bayana da yazsa, bu kadar dejenere ilişki yaşasa, yine mide bulandırıcı olurdu.
Bu derece sapmasının (tercihi kimseyi ilgilendirmez ama bu yaşadıklarını fazlaca ahlak dışı yaşamasının) esrarla da, düştüğü boşlukla da ilgisi olduğunu düşünüyorum.
Öncelikle tabii ki tedavi olmalı, daha kötü şeyler yaşanmadan ablanızla bu konuda ne gerekiyorsa yapın bence.
Allah yardımcınız olsun.
Amin binlerce kez teşekkürler.Tek olsam hiç bişeye cesaretim olmaz ama ablamla belki birşeyler yapabiliriz.
Bunları bı bayana yazsa da midem bulanırdı.Annem abimin eski telefonunu kullanacaktı.Mesajlara girdim ve bi numaraya beni s.k diye mesaj atmış bunu gördük ablamla.Zaten şüpheleniyorduk bu konu hakkında da.İnternette sürekli gay p.rnoları izlemiş.Yazarken dahi utanıyorum

Babanızın işçileri çok mu bilmiyorum ama sağlık taraması vb. bir şey adı altında acaba kan testi yapılabilir mi? En azından biraz ayaklarını denk alırlar.

Soylemeyin elinden bir sey gelmez. Bu konuda bir uzmanla gorusun, abinize nasil yaklasmaniz gerektigiyle ilgili bilgi verir. Abinjzin homoseksuel oldugu da kesin degil, uyusturucu karsiliginda yapiyor olabilir mi bilmiyorum ki... Bol bol dua edin, ise yarayacsgina da inanin. Bu sirada da kendi hayatinizi mahvetmeyecek sekilde abinize yardim etmeyi deneyin. Sakin kendinizi paralamayin. O hur iradesi olan bi insandi, hata yaptiysa kimsenin hayatini mahvetmeye hakki yok. Mumkunse siz de psikolojik yardim alin, bu ortamda saglikli olmak zor olur...
Bu esrar olaylarında gidip konuşmayı çok düşündüm.Ama sonra dedim ki benden yaşca büyük ona ben mi akıl vereceğim.Kendi hayatını mahveder diye.Ama bunları öğrendikten sonra yapamıyorum,paralamadan edemiyorum.

Felaket tellali gibi oldum ama akliniza her ihtimal gelmesi icin bunlarin konusulmasinin gerektigini dusunuyorum. Sessiz kalmaniz da abinizi korumak icindi bu zamana kdr onu da anlayabiliyorum ama isin icine babanizin isyerindekiler girmis. Kimin ne yapacagi belli olmaz, onlar bir yerde yakalanir abinize satici damgasi vurulur ceza alir, babanizin is yerinde bulunur babaniz sucsus yere basina is alir. Umarim en kisa zamanda bir cozum yolu bulursunuz, kendi kendime birakirim lafina sakin inanmayin, cookkkk uzak bir ihtimal o

Escinselligi benim icin gayey normal, normal olmayan internetten tanistigi insanlarin hakkinda dogru duzgun bilgi sahibi olmadan evlerine gidip birliktelik yasamasi. Korkutmak istemem ama 3 yil kadar once sevdigimiz bir arkadasimiz boyle bir bulusmada hayatini kaybetti :KK43:
Bence escinsellik mevzusuna girmeden hala madde kullandigini ailenızle paylasin ve bir merkeze yatirilmasini saglayin. Uyusturucu aliskanligindan kurtulunca bu tarz gundelik iliskilerden de uzaklasacaktir.
Ben bu konuyu aileme ciddi ciddi açacağım fakat bu son senesi ve okul bitmeden birşeyler yapabilir miyiz bilmiyorum.

Bizde öyle düşünüyoruz acaba cinsel yöneliminden dolayı psikolojisi bozuldu ve esrara mı başladı diye.Ama kızlara da attığı mesajlar var.Her ne olursa olsun çözüm bu değil.Önceden oruç tutardı mesela artık hiç tutmuyor.Dini bir konuşma olunca dinlemiyor mesela.Yada alaycı yaklaşıyor. Manevi boşluğu çok çok fazla.Farkındayım.
Neden biliyomusunuz?
çünkü konuştuğu tanıştığı insanlar dini duyguların ne kadar saçma olduğunu kimbilir kaç defa söylemişlerdir ona.
üniversite 1. sınıftayken ateist olan bi arkadaş resmen hassas konuları bulup beni soğutmaya çalışırdı.şükürki asla taviz vermedim..
Abinizin dalga geçmesi,bu şekilde isyana yönelmesi hep bu yüzden.
Size 2 tavsiyem var.
Önce dini bütün bir kişi bulmanız hatta onunla aynı yaşlarda olabilir..ne pahasına olursa olsun onunla arkadaşlık etmesini sağlamanız..
Ciddi anlamda yardım edebilecek insanların olduğunu düşünüyorum.
alay ettiklerine karşı bilgili bir arkadaş onu utandıracaktır.umarım bulabilirsiniz.
Diğeri ise mutlaka doktora gitme konusunda ikna edin ve asla eşcinsellikten bahsetmeyin.
Bunu sizinde bildiğinizi lütfen öğrenmesin.
Bu şekilde durum çok daha vahim olacak onun için...
tedavi sürecinden sonra belki kendi kendine düzelecektir durum...
Nice kötü hayatlardan kurtulan tertemiz insanlar var.
Birde nasılsa girmişim gireceğim kadar günaha deyip,vicdan azabıyla isyan duygunu birleştirip inceldiği yerden kopsun diyende var...
Allah yardımcınız olsun..hem onu üzmeden hemde ailenizin etkilenmeyeceği şekilde bu durumu düzeltmek size düşüyor.

Felaket tellali gibi oldum ama akliniza her ihtimal gelmesi icin bunlarin konusulmasinin gerektigini dusunuyorum. Sessiz kalmaniz da abinizi korumak icindi bu zamana kdr onu da anlayabiliyorum ama isin icine babanizin isyerindekiler girmis. Kimin ne yapacagi belli olmaz, onlar bir yerde yakalanir abinize satici damgasi vurulur ceza alir, babanizin is yerinde bulunur babaniz sucsus yere basina is alir. Umarim en kisa zamanda bir cozum yolu bulursunuz, kendi kendime birakirim lafina sakin inanmayin, cookkkk uzak bir ihtimal o
Zaten işçilerden işyerinin anahtarını istemiş.Yani orda takılmak için..Birde birbirlerine esrara alabilcekleri yerleri tarif etmişler.Birlikte kullanıyorlar yani.Ben hiç inanmadım.Annemler inandılar,inanmak istediler..

Neden biliyomusunuz?
çünkü konuştuğu tanıştığı insanlar dini duyguların ne kadar saçma olduğunu kimbilir kaç defa söylemişlerdir ona.
üniversite 1. sınıftayken ateist olan bi arkadaş resmen hassas konuları bulup beni soğutmaya çalışırdı.şükürki asla taviz vermedim..
Abinizin dalga geçmesi,bu şekilde isyana yönelmesi hep bu yüzden.
Size 2 tavsiyem var.
Önce dini bütün bir kişi bulmanız hatta onunla aynı yaşlarda olabilir..ne pahasına olursa olsun onunla arkadaşlık etmesini sağlamanız..
Ciddi anlamda yardım edebilecek insanların olduğunu düşünüyorum.
alay ettiklerine karşı bilgili bir arkadaş onu utandıracaktır.umarım bulabilirsiniz.
Diğeri ise mutlaka doktora gitme konusunda ikna edin ve asla eşcinsellikten bahsetmeyin.
Bunu sizinde bildiğinizi lütfen öğrenmesin.
Bu şekilde durum çok daha vahim olacak onun için...
tedavi sürecinden sonra belki kendi kendine düzelecektir durum...
Nice kötü hayatlardan kurtulan tertemiz insanlar var.
Birde nasılsa girmişim gireceğim kadar günaha deyip,vicdan azabıyla isyan duygunu birleştirip inceldiği yerden kopsun diyende var...
Allah yardımcınız olsun..hem onu üzmeden hemde ailenizin etkilenmeyeceği şekilde bu durumu düzeltmek size düşüyor.
Abime bildiğimi diyebileceğim kadar bir yakınlığım yok malesef.Yani karşısına geçipte diyemem.
Dini birini nasıl bulabilirim nasıl dinletebilirim onu da hiç bilmiyorumç

Kimsenin cinsel tercihi beni ilgilendirmemiştir fakat abimin eşcinsel olduğunu öğrensem çok tuhaf bir duygu içine girerdim. Kullandığı maddelerden keşke kurtulabilse bu illet ülkemizi iyice sardı

Mesajlarınızın birinde kimyasal kullanmıyor demişsiniz, şeker dediği uyuşturucu kimyasaldır. Zararlı olan da daha çok bu. Kendisi istemediği sürece ne esrardan ne de şekerden kurtulamaz. Pet şişe dediniz, pet şişeyi nasıl kullanıyor? Önemli olan bu, eğer esrar için kullanmayıp başka birşey için kullanıyorsa o zaman endişenebilirsiniz.
Pet şişeyi esrar için kullanıyor.Bir de jam diye birşeyden bahsetmiş.Bu jamaika dedikleri bir tür ot galiba.Esrar da gayet endişelenebilecek bir durum bence.Şekere de başka şeylere de onunla başladı bence

Kimsenin cinsel tercihi beni ilgilendirmemiştir fakat abimin eşcinsel olduğunu öğrensem çok tuhaf bir duygu içine girerdim. Kullandığı maddelerden keşke kurtulabilse bu illet ülkemizi iyice sardı
Hemde nasıl.Geçen sene annem bilmiyorken Seda sayana uyuşturucu kullanan insanların annesi çıkmıştı.Ağlamıştı annem.Diyememiştim birşey.Nasıl denir ki sende o annelerden birisin diye.Diyemedim işte.

Ben bu konuyu aileme ciddi ciddi açacağım fakat bu son senesi ve okul bitmeden birşeyler yapabilir miyiz bilmiyorum.
Ailenize eşcinselliği söylemeyin.
Kişinin kendisi hazır olmadan ailesinin öğrenmesi, hele ki aile tepki verirse, geri dönülmez şeylere yol açabilir. Zaten esrar sorunu varken bir de bunun içine atmayın abinizi.

Babanızın işçileri çok mu bilmiyorum ama sağlık taraması vb. bir şey adı altında acaba kan testi yapılabilir mi? En azından biraz ayaklarını denk alırlar.
Geçen sene hepsinin sağlık kontrolünden geçmesi gerekti.Normal kanda direk çıkıyor mu bilmiyorum.Girmişlerdi hepsi taramaya.

Zaten işçilerden işyerinin anahtarını istemiş.Yani orda takılmak için..Birde birbirlerine esrara alabilcekleri yerleri tarif etmişler.Birlikte kullanıyorlar yani.Ben hiç inanmadım.Annemler inandılar,inanmak istediler..
İşyerinde kullanması kötü. Bir ihbar olsa bir şey olsa babanız da yanar. İşyerinde güvenlik kameraları yok mu?

Hemde nasıl.Geçen sene annem bilmiyorken Seda sayana uyuşturucu kullanan insanların annesi çıkmıştı.Ağlamıştı annem.Diyememiştim birşey.Nasıl denir ki sende o annelerden birisin diye.Diyemedim işte.
ailenize eşicinsellik konusunu lütfen açmayın.bu ona zarar verecektir.

Tesadüf eseri öğrendiğim gay olması.
Kızaran gözlerinden,konuşmakta zorlanmasından anlıyordum yada geceleri gelen pet şişe sesinden.Yaklaşık iki senedir biliyordum esrar kullandığını.Yazışmalara bakılırsa 2012den itibaren kullanıyor.

Abiniz de olsa, kimsenin cinsel yönelimine karışmamalısınız.. O, onun özeli..
Nasıl ki şimdi siz erkelerden hoşlanırken, "artık lezbiyenim" diyemezseniz; abiniz de aynı şekilde birden yönelimini değiştiremez.. Ve bu sonradan olan değil, doğuştan olan bir durum..
Ayrıca Rab abini öyle yaratmışsa, bunu sorgulamak bir nevi onu yaratana da karşı gelmektir. Rabbin planına göre, öyle olması gerekiyordur. Bunu fazla kurcalamayın.
Burada önemli olan cinsel yönelim, değil, sağlığını ve hayatını riske atan maddeler kullanmasıdır.
Tedavi olması için onuna konuşmaya çalışın, gerekirse psikolojik destek alın.. Belki o da kurtulmak istiyordur.?

Anneme bu olayı hayatta söyleyemem zaten.Kimseyle paylaşamam.Bir tek ablam ve ben biliyoruz.
Maddi anlamda bir sıkıntısı yok ve hiç bir konuşmada para mevzusu geçmemiş.

maddi sıkıntısı yok diyorsun ama senin o şeker dediğin madde o kadar pahallı ki babanın parasıyla olacak işler değil, zaten uzakta öğrenci babanın parasıyla anca yer içer gezer ama maddeye ulaşmak için ekstra para gerekir:KK43:

madde bağımlıları ile yapılmış geniş çaplı bir röportajda da parayı cinsel yollarla elde ettiklerini açıkça söylüyorlardı.. "ona ulaşmak için yapmayacağımız şey yok, bazılarımız hırsızlık yapıyor ama cezai risk taşıdığından tercih edenimiz az.. en kolayı da en fazla kazandıranı da cinsellik olduğu için bu yolu tercih ediyoruz" diyorlardı.. "sonrasında kullanım miktarımız arttıkça o da yetmiyor satıcı olmaya başlıyoruz ve kendi müşteri kitlemizi yaratmak için de en yakınlarımızı bu maddeye alıştırmaya başlıyoruz diyorlardı.."

zaten normal kafayla düşünemiyorlar ki, maddeyi aldıktan itibaren akıl yitimi başlıyor
xenforo-smilies-kk43.gif

keşke sihirli bir değneğimiz olsa abinizi de diğerlerini de bu bataktan kurtarabilsek..
xenforo-smilies-kk43.gif

askere gidince düzelebilir belki ! askere gideceği zaman oturun uzun uzun konuşun.. tabi sadece madde kısmını, konuyu cinselliğe asla getirmeyin.. sonrasında destek almak için bir uzman kişiye veya kuruluşa gitmeyi teklif edin.. giderse çok sevineceğinizi söyleyin.. o ne durumda olursa olsun arkasında olduğunuzu söyleyin.. sizin için çok değerli olduğunu anlatın.. sarılın .. öpün.. yani duygusal destekte bulunun

askerdeyken her gün görüşün.. özlediğinizi söyleyin.. vs..

çok uzattım biliyorum ama bir örnek daha vermek istiyorum..

yaklaşık 2 hafta kadar önce tv da haber programında bir anne ve oğlunu yayınladılar.. kadının oğlu madde bağımlısı, almadığında krizlere giriyor.. çocuk bırakmaya çok istekli ama fiziksel zorlanmalar yüzünden bırakamıyor.. çocuk o türlü ortamlardan uzak durmak için evden çıkmıyor ama tabi krizleri oluyor ve annesi ona kendi eliyle gidip madde alıyor, sadece kriz anlarında vererek bağımlılığını zamanla azaltmaya çalışıyorlardı.. " her şeyimi sattım, şimdilerde konudan komşudan borç alıyorum, ama tükendik ne olur bize yardım edin " diyorlardı

bunları anlatma sebebim olayı kabullenin.. çünkü sadece kabullenirseniz ona yardım edebilirsiniz.. mesela önceleri "bırak" demek yerine "ne olsa bırakırsın" gibi anlamaya çalışan cümlelerle yaklaşın..

offf çok zor :KK43: Allah yardımcınız olsun..

Back
X