- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öğleden sonra konuşalım o zaman,yemek molama geçtim :=) karşıt görüşü bilmeden kendi tezlerimi savunamam değil miKonu sahibi istemediği için konuyu eşcinsellik üzerinden devam ettirmemiz hoş olmaz ama dilerseniz özelden devam edebiliriz.
Şu forumda çoğunlukla ayrı hatta karşıt düşüncede olup doğru düzgün konuşup tartışabildiğim iki kişiden birisiniz.
bakın olayı dine getiriyorsunuz. sitede siyaset dışında dini yorum yasaklut kavminin helakını okumanızı tavsıye ederım!!
anlamak ısteyene tabiii....
koskoca kainat kıtabında yazılandan sonra hala burda aydın takılmak komık bence
bakın olayı dine getiriyorsunuz. sitede siyaset dışında dini yorum yasak
abinle ilgili duruma cidden çok üzüldüm.zaten haberlerde bolca duyuyoruz bu olayları son zamanlarda.Kusura bakmayın ama burada derdimi anlatıp birşeyler duymaya çalışırken gaylik hakkında espri duymak beni rahatlatmaktan ziyade daha da uzuyor.Herkesin dusuncesi kendisine.Lutfen bu tarz yorumlar yaparken karşıdakı insana nasıl laf soktum diye değil konu sahibi yeterince üzgünken daha da üzülür mü diye düşünün.Yoksa internetten de bakabilirim seviyesiz esprilere.Ayıptır,yapmayın.
Evet.Arkadaşlarla haftada bir buluşur iceriz yazmış birine.Bir de ben geceleri duyuyordum pet şişe seslerini.Yani kendisi de kullanıyor sadece grup olarak toplanıp yapmıyorlaeesrar derken yani basbaya parti filanmı yapıyorlar toplaşıp
abinle ilgili duruma cidden çok üzüldüm.zaten haberlerde bolca duyuyoruz bu olayları son zamanlarda.
gençliğimizin gittiği nokta çok üzücü.
abin için ise mutlaka bişeyler yapmaya çalışın,daha fazla görmezlikten gelmeyin canım.
uyuşturucular da basamak basamak.ne kadar erken müdahele ederseniz o kadar iyi.
anne baban nasıl göğüsler bilemeyeceğim ama bir şekilde bilmeleri gerek be canım.
sadece sen ve ablan başedebilecekmisiniz.
önce ikiniz birlikte konuşmaya çalışıp tam olarka ne durumda öğrenseniz.
sonra da aile ile paylaşsanız.
abinin babanın işyerindekilerle irtibatlı olması da tehlikeli.
kullanıcı değil de satıcı pozisyonuna düşürülürse başı bu sefer de hukuki anlamda ciddi derde girecek.
bu açıdan da düşünün.
gay lik kısmına gelince,konun sabote edilerek farklı yerlere çekilmeye çalışılsa da bir aile bireyi oalrak en doğal tepkiyi veriyorsun.
bakma sen burada ahkam kesenlere.
bu tür travmatik bir olayda her normal insanın yapacağı üzere gayet samimi duygularını yazmışssın.
özellikle de gay ilişkilerini yaşayış biçimi bir kızkardeş olarak seni derinden sarsmış.
bunu abes göstermek te neyin nesi.üzüntünü garipsemek te neyin nesi.
hemen hemen hepimzin az veya çok garipseyeceği,üzüleceği bir mevzu ve kabullenmesi zaman isteyen bir süreç.
bugün böyle bir travmatik gerçekle yüzleşip ta aa olabilir tabi demek bir aileden fert için koaly değildir.
abinin tercihi doğuştan gelen bir tercih olabileceği gibi kullandığı maddeler sebebi ile içinde bulunduğu çevrenin tesiriyle olan belki de maddi amaçlı bir yönelimdir.
abin ile iletişim kurabilirseniz ve bir tedavi sürecine sokabilirseniz hakkında daha doğru bilgiler edeneceksinizdir.
gay lik ile ilgili tercih elbet onun en nihayetinde.
bu konuda ben de asla yargılayıcı değilim ve bu tür yönelimlerin çok derin sebepleri olduğu kanısındayım.bu sebepledir ki farklı cinsel eğilimler gösteren insanları da asla ağır bir dille eleştirmem.
ama dediğim gibi yargılamamak başka üzülmek başka bir durum bu konuda.
sen karışamazssın onun tercihi diyor ya üyelerimiz ben ise senin yapabileceğin bişey yok bu konuda diyorum.
bu sebeple şimdilik en azından bu meseleyi gözardı edip madde kullanımına yönelmeniz doğru olacaktır.
Allah yardımcınız olsun canım.
Peki düzenli bi iliskisi oldugunu okusaydınız o mesajlarda tepkiniz ne olacaktı? Yani gay oldugunu ama atıyorum 6 aydır bi erkekle sevgili oldugunu, aralarında düzenli bi iliski oldugunu ögrenseydiniz ne tepki verecektiniz?İşte içimizden gecenlerde tam olarak bu.Yani disaridan onun tercihi bu demek çok kolay ama insan yaşayınca kayıtsız kalamıyor.Baskalarının evine gitmesine onun tercihi diyerek saygı duyamam.Binbirtürlü şey ggörüyoruz televizyonlarda.Korkuyoruz başına birşey getirmesinden.Bir de ahlaksızca konuşmalarını okuyunca saygı duyamıyorum.Duymamam gerekiyor.Ve normal olarak karşılayabileceğimiz bir durum değil bu.Kız kardeşimde olsa başkalarının evine gitmesini istemezdim.Bu cinsel tercih değil gerçekten sapkınlık ve doğal karşılayamıyorum.Annem babam öğrense mahvolur.
şişe sesi duyuyorsunuz derken evde yani bu durumda o duman o sersemletici koku size gelmiyor muydu yaniEvet.Arkadaşlarla haftada bir buluşur iceriz yazmış birine.Bir de ben geceleri duyuyordum pet şişe seslerini.Yani kendisi de kullanıyor sadece grup olarak toplanıp yapmıyorlae
anne babanın yıkımı büyük olacaktır kesinlikle.İşte içimizden gecenlerde tam olarak bu.Yani disaridan onun tercihi bu demek çok kolay ama insan yaşayınca kayıtsız kalamıyor.Baskalarının evine gitmesine onun tercihi diyerek saygı duyamam.Binbirtürlü şey ggörüyoruz televizyonlarda.Korkuyoruz başına birşey getirmesinden.Bir de ahlaksızca konuşmalarını okuyunca saygı duyamıyorum.Duymamam gerekiyor.Ve normal olarak karşılayabileceğimiz bir durum değil bu.Kız kardeşimde olsa başkalarının evine gitmesini istemezdim.Bu cinsel tercih değil gerçekten sapkınlık ve doğal karşılayamıyorum.Annem babam öğrense mahvolur.
Konu sahibesi sizden bir ricada bulunmuş, lütfen herkes üslubuna dikkat etsin, eleştirileriniz konu sahibesini ve ailesini rencide edici olmasın rica ediyorum, ayrıca burda fikir alınıyor ama herkesin özel hayatı, tercihleri kendini ilgilendirir, hemen yargılamayın.Bayanlar lütfen kendi aranızda tartışmayın konunun kapanmasını istemiyorum.Herkesin düşüncesi kendisine göredir. Herkesin bakış açısı farklıdır.Ben her tarz yorumu okuyarak durumu analiz etmeye çalışıyorum ve konumun kapanması gerçekten üzüleceğim birşey olur.Buna dikkat ederek yorum yapalım lütfen.
baska insanlari rahatsiz etmek ile bireyin homoseksuel olmasinin diger insanlari ilgilendirmemesi arasinda nasil bir baglanti kurdunuz da sizden farkli dusunen uyelerden bahsederek yoruma giris yaptiniz anlamadim.cinsel tercihi sizi ilgilendirmez diyenler hangi dunyada yasiyor.
ayni sekilde kizlara mesaj atsa bile sorundur.
internette tanimadigi insanlarla cinsellik icin bulusmak cok normal birsey mi ki bunu gay biri yapinca bir anda normallesiveriyor.
cok zor bir durum nereden tutsan elinde kalir.