• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başlık dahi bulamadım..

baska insanlari rahatsiz etmek ile bireyin homoseksuel olmasinin diger insanlari ilgilendirmemesi arasinda nasil bir baglanti kurdunuz da sizden farkli dusunen uyelerden bahsederek yoruma giris yaptiniz anlamadim.

Elestirdiginiz yazilar cogunlukla mevcut durumu kendimizin tercih edip etmemesi degil, bir baskasinin hayatina dogrudan karisamayacagimizla ilgiliydi.
Gay diye hosgorulen bir durum yok, insanlari taciz ediyorsa evet uyarilmalidir cunku artik kendi sinirlarina tasmistir, hatta duruma gore o kisiler tarafindan resmi sikayette de bulunulabilir.
birbaskasinin hayatina karisamayiz, ama bu baskasi yakinimizsa onun icin uzulebiliriz diye dusunuyorum.
sadece baskalarini rahatsiz etmesi degil, kardesimin kimseyi rahatsiz etmeyecek de olsa internetten kizlar bulup sirf seks iliskisine girmesini istemem.
taciz olmadikca sorun yok diyorsaniz o sizin gorusunuz.
size de gorusunuzle mutluluklar dilerim :KK14:

ayrica elestirdigim yorumlar su tarz olanlardir:
o onun cinsel tercihi sizi ilgilendirmez,
heee esrar konusunda sunu sunu yapin.

kardeşimin hangi bardaktan su içtiği bile önemlidir
ne demek ilgilendirmez!

Allah göstermesin böyle bir şeylere rastlasam berbat hissederdim

öncelikle uyuşturucu için yardım almasını sağlarsanız, devamındaki sorunlarda da ilerleme sağlanacaktır diye düşünüyorum
annenizin daha sonra, daha fazla üzülmesini istemiyorsanız bu konuyu gündeme getirin
ve abinizin tedavi görmesini sağlayın

uyuşturucu ile ilgili birçok kitap okudum
onlardan çıkardığım ilk şey; bu lanet zehirlere ulaşmak için bizlere ütopik gelecek her şeyi yaptıklarıdır
maddelerin sandığımız kadar ucuz olduğunu sanmıyorum

ondan vazgeçmeyin...
Allah yardımcınız olsun, gerçekten sadece okumakla kahroldum,
nice güzel anılarınız olur ve iyi haberlerle dönersiniz bize dilerim...

Başlık sahibi, yeni üye olmuş ve burada bizim bazı başlıklara fake dediğimizi nereden biliyormuş?
Ayrıca ne bileyim ya, bu kadar üzüldüğün bir olayı anlatırken On sayfa yazı yazılıp çizildikten sonra artık yorumlar bir yerden sonra tekrar etmeye başlıyor. Özellikle yorumları peş peşe okuyan başlık sahipleri bunu daha iyi bilirler.
Hal böyleyken, konu da hassasken konu kapanır mı kapanmaz mı'nın derdine düşmek, üstüne ayrıca konu kapanmasın lütfen diye insanları uyarmak bana garip geldi.

birbaskasinin hayatina karisamayiz, ama bu baskasi yakinimizsa onun icin uzulebiliriz diye dusunuyorum.
sadece baskalarini rahatsiz etmesi degil, kardesimin kimseyi rahatsiz etmeyecek de olsa internetten kizlar bulup sirf seks iliskisine girmesini istemem.

Başkalarının yorumunu niye eleştiriyorsunuz? Herkesin kendi düşüncesi, kendi görüşü olamaz mı, illa sizinle aynı şeyleri düşünmek zorunda mıyız?

Evet o tarz yorumu yaptım. Bir kişinin cinsel tercihi başkalarını ilgilendirmez. Ailesi olarak eğer eşcinselliğe tepkiliyse üzülebilir, onaylamayabilir, bunlar kişinin hayat görüşüne göre değişir. Ama kalkıp müdahale edemez, erkeklerden hoşlanıyorsa erkeklerle olur.

Başkalarının yorumunu niye eleştiriyorsunuz? Herkesin kendi düşüncesi, kendi görüşü olamaz mı, illa sizinle aynı şeyleri düşünmek zorunda mıyız?

Evet o tarz yorumu yaptım. Bir kişinin cinsel tercihi başkalarını ilgilendirmez. Ailesi olarak eğer eşcinselliğe tepkiliyse üzülebilir, onaylamayabilir, bunlar kişinin hayat görüşüne göre değişir. Ama kalkıp müdahale edemez, erkeklerden hoşlanıyorsa erkeklerle olur.
evet benimle ayni seyi dusunmek zorundasiniz. ben de tam bunu dedim cunku.

Başlık sahibi, yeni üye olmuş ve burada bizim bazı başlıklara fake dediğimizi nereden biliyormuş?
Ayrıca ne bileyim ya, bu kadar üzüldüğün bir olayı anlatırken On sayfa yazı yazılıp çizildikten sonra artık yorumlar bir yerden sonra tekrar etmeye başlıyor. Özellikle yorumları peş peşe okuyan başlık sahipleri bunu daha iyi bilirler.
Hal böyleyken, konu da hassasken konu kapanır mı kapanmaz mı'nın derdine düşmek, üstüne ayrıca konu kapanmasın lütfen diye insanları uyarmak bana garip geldi.
1 seneden fazladir neredeyse hergün girip bu siteyi takip ederim.O kadar çok fake konu okudum ki.Ve genellikle yeni uyelerin konuları fake olduğu gerçeği var.Burda ne kadar çok yorum birbirinin tekrarı olsa da belki benzerini yaşayan insanlara ulaşabilirim .Yani insanların ikili diyaloglara girmesi bizim için olumsuz olur.Ve bunun derdine de düşmemden daha normal birşey olamaz diye düşünüyorum.
Keşke hiç bir derdi olmayan biri olsam da böyle insanları keklemeye çalışsam.İnanın çok isterdim.
Samimiyetime inanmıyorsanız fake olduğumu düşünüyorsanız saygı duyarım.İyi akşamlar.

Peki düzenli bi iliskisi oldugunu okusaydınız o mesajlarda tepkiniz ne olacaktı? Yani gay oldugunu ama atıyorum 6 aydır bi erkekle sevgili oldugunu, aralarında düzenli bi iliski oldugunu ögrenseydiniz ne tepki verecektiniz?
Çok samimi soruyorum bunu.
Her halükarda garipseyecektim sindiremeyecektim.Bu kolay birşey değil.

Tam da elestirdiginiz gibi bir yorum yapmistim, o yuzden yazdiginiz dikkatimi cekti ve taciz konusunda homoseksuellerin bir ayricaligi olmadigini yazma gereksinimi duydum.

Elbette herkes kendi dusunceleri dogrultusunda farkli duygulara sahip olabilir ancak resit olan insanlar uzerinde kardesimiz bile olsalar herhangi bir yaptirima, onlarin ozel hayatlarina yasak koymaya hakkimiz yok.

Kendimden ornekle sanal seks benim tercih etmedigim birsey ancak birgun esimle yasamak istersem kimseyi ilgilendirmez diye dusunuyorum,
keza konu sahibinin tiksindigi diyaloglari da begenelim veya begenmeyelim farketmez, abisinin partneriyle konustugu ozeli olarak dusundum.

Konu sahibi uzuluyorsa abisini yonelimlerinden oturu degil, onun sagligina ve diger insanlara zarar verdigi konularda uyararak yardimci olabilir,
Diger turlu yaptigi onu zorla bir kadinla ciftlestirmeye calismak olur ki toplumumuzda maalesef bu durum evlilige zorlamak seklinde cok yaygin, ustelik konudan bihaber esleri de ailelerin bu tavrindan ciddi sekilde etkileniyorlar.
Sirf 3.kisiler memnun olacak diye iki mutsuz insandan baska bir sonuca varilmiyor, cocugunun, kardesinin iyiligini istemek; ona fiziksel siddet uygulanmasa dahi psikolojik baskiyla mutsuz olmasini seyredip sadistce bir keyifle bundan mutluluk duymak ise bana bu tavir iyilikmis gibi gelmiyor...

Tesekkur ederim,
Ben de size mutluluklar dilerim...

Tam da elestirdiginiz gibi bir yorum yapmistim, o yuzden yazdiginiz dikkatimi cekti ve taciz konusunda homoseksuellerin bir ayricaligi olmadigini yazma gereksinimi duydum.

Elbette herkes kendi dusunceleri dogrultusunda farkli duygulara sahip olabilir ancak resit olan insanlar uzerinde kardesimiz bile olsalar herhangi bir yaptirima, onlarin ozel hayatlarina yasak koymaya hakkimiz yok.

Kendimden ornekle sanal seks benim tercih etmedigim birsey ancak birgun esimle yasamak istersem kimseyi ilgilendirmez diye dusunuyorum,
keza konu sahibinin tiksindigi diyaloglari da begenelim veya begenmeyelim farketmez, abisinin partneriyle konustugu ozeli olarak dusundum.

Konu sahibi uzuluyorsa abisini yonelimlerinden oturu degil, onun sagligina ve diger insanlara zarar verdigi konularda uyararak yardimci olabilir,
Diger turlu yaptigi onu zorla bir kadinla ciftlestirmeye calismak olur ki toplumumuzda maalesef bu durum evlilige zorlamak seklinde cok yaygin, ustelik konudan bihaber esleri de ailelerin bu tavrindan ciddi sekilde etkileniyorlar.
Sirf 3.kisiler memnun olacak diye iki mutsuz insandan baska bir sonuca varilmiyor, cocugunun, kardesinin iyiligini istemek; ona fiziksel siddet uygulanmasa dahi psikolojik baskiyla mutsuz olmasini seyredip sadistce bir keyifle bundan mutluluk duymak ise bana bu tavir iyilikmis gibi gelmiyor...

Tesekkur ederim,
Ben de size mutluluklar dilerim...
insan ister sevgilisiyle ister esiyle sanal seks yapsin isterse hic tanimadigi biriyle(evli vs degilse) bu bir fantazidir bunun kimseye zarari yok.
lakin is seks icin partner aramaya gelince bu bir sapkinliktir. hic tanimadigi bir insanda sirf hayvani arzularini gidermek bana gore igrenc bir durum hadi bana goresini gecelim. bunun aidsi var, hirlisi var hirsizi var, sapigi var, organ mafyasi var.
gecenlerde internetten buldugu kizi canli canli yiyen bir adam haber olmustu.
sevismek icin sokaktan travesti cevirmekle internetten birini bulmak arasinda fark goremiyorum.
benim elestirdigim yon hicbir zaman gay olmasi degildi. internetten bu tarz bulusmalar yapmasiydi.
tabi yine negatif yorum olunca kahrolsun homofobiklere dondu olay.

çok marjinaliz lut kavmi gibi !!!
ya aynen valla millet karısmayın özgürlük bu demiş.
asıl korkunc olanı bir insanın gay olmasının yanısıra bunu faaliyete dökmek için türlü yollara da girmesi. demek istediğim saglıklı bir kadın erkeklere ilgi duyduğunda internetten partner bulup evine mi gidiyor. bu iğrenç birsey. ben gay olmasını bilemrm. hormonal olabilir veya psikolojik olabilir elbette tarih boyu görülmüş ama neticede bu bir sapkınlık. üdyüne de netten kendine es buluyorsa da sapıklık. ve esrar vs.
savunanlara hayretler içindeyim. konuya yoruöum da Allah muhafaza...

"Cinsel tercihi öyleymiş" die basitleştiremeyeceğim çünkü eğiliminin farklı olmasının yanında sağlıklı bir cinsel yaşam da sürmüyor.
Her önüne gelenle birlikte olmak kimse için normal kabul edilemez. Evet bize ne, özel hayatı ama işte ucundaki kardeş.
Madde bağımlılığı ise hiç beklenmeden tedavi edilmeli. Kendi kendine hallolacak bir şey değil.

Her halükarda garipseyecektim sindiremeyecektim.Bu kolay birşey değil.
Bakın benim bu konuda ciddi hassasiyetlerim var. İlk yorumumdan sebebini görebilirseniz. Bu konuda sakin yazmakta zorlanıyorum aslında. Gercekten sinirlerim kaldırmıyo. Ama elimden geldigince kafamı toplayıp yazmaya çalışcam.

Kolay bi sey degil bu demissiniz. Yerine ve kişisine göre son derece kolay bi sey. Biraz kendi kalıplarınızın dışında bakabilirseniz ne demek istedigimi anlayacaksınız.

Eşcinsellerin evlenmesinin yasal oldugu 17 ülke var şu anda. Amerika'dan tutun Afrika'ya kadar her kıtada hem de. Bu ülkelerde iki erkek veya iki kadın bildiginiz kilisede bile evlenebiliyolar. Direk evlilige izin vermeyen ülkeler ise başka haklar tanıyolar. Daha detaylı halini wikipedia dan bile bulabilirseniz.

Hani bizim cok tutucu ülkemiz var ya Türkiye, burada bile atıyorum Ahmet'le Ali Hollanda'da evliyse ve Ali ölmüşse, ikisini evli olarak kabul edip Ali'nin mirasını eşi Ahmet'e veriyolar. Yani burada bile evli sayılıyo o insanlar yasal bi mesele oldugunda.

Bu sadece işin hukuki statü kısmı. İnsanlar 4-5 yasındaki cocuklarının eşcinsel olmasıyla yüzlesiyorlar ve bu durumu gayet de güzel kabullenip idare ediyorlar. Her sene bizim ülkemizde de haber olur. En son 5 yasında kız olan ama erkek gibi hisseden bi cocuk hatırlıyorum haberlerde. Cocugun ismi erkek ismi olarak degistirilmis, erkek gibi giyinmesine ve görünmesine olanak saglamıstı ailesi. Uygun yaşa geldiginde gerekli islemleri de yaptıracaklarını söylemislerdi. Lınk paylaşmak yasak diye paylasmıyorum. (Olay ya ingiltere de ya da kanada da geciyodu. Hafızamı zorluyorum ama cıkaramadım. Ama o kadar cok ki bu haberler cok da önemli degil ülkesi.)

Yani garipsemek, benimseyememek genelin problemi degil. Belli toplumların belli bölgelerine özgü bi sorun. Dünyanın geri kalanının bu konuyla pek sorunu kalmadı. Hatta escinsellerin evlat edinme hakkını falan yasalastırmaya calısıyolar su anda.

Hadi tüm bunları geceyim yine de zaten resit bi birey üzerinde hicbi hak sahibi degilsiniz. Üzülebilirsiniz, yadırgayabilirsiniz ama ona istemedigi hicbi seyi yaptıramazsınız. Gay olmak hastalık degildir tedavi ettiremezsiniz. Sapkınlık falan da degil. Onu olmadıgı biri gibi davranmaya zorlayamazsınız en fazla bagımlılıklarını daha da körükler ve daha agır psikolojik sıkıntılara sebep olursunuz. Onu günah bu diye korkutamazsınız. Dini konularda alaycı yaklasıyo demissiniz ya ne yapsın adam? O size gayim diyecek, siz ona lut kavmi hikayesi anlatacaksınız. Hayatının sonuna kadar kimseyi sevmeden, kimseye dokunmadan yasamasını isteyeceksiniz. Ne hakkınız var buna? Ben niye böyle dogdum demeyecek mi bu adam? O zaman da isyan etme gunah diyeceksiniz.
Size degil ona zor bu durum. Bakın daha bagımlılıgına gelemedik bile. Sırf gay diye kaydı su anda hayatı.

Bakın benim bu konuda ciddi hassasiyetlerim var. İlk yorumumdan sebebini görebilirseniz. Bu konuda sakin yazmakta zorlanıyorum aslında. Gercekten sinirlerim kaldırmıyo. Ama elimden geldigince kafamı toplayıp yazmaya çalışcam.

Kolay bi sey degil bu demissiniz. Yerine ve kişisine göre son derece kolay bi sey. Biraz kendi kalıplarınızın dışında bakabilirseniz ne demek istedigimi anlayacaksınız.

Eşcinsellerin evlenmesinin yasal oldugu 17 ülke var şu anda. Amerika'dan tutun Afrika'ya kadar her kıtada hem de. Bu ülkelerde iki erkek veya iki kadın bildiginiz kilisede bile evlenebiliyolar. Direk evlilige izin vermeyen ülkeler ise başka haklar tanıyolar. Daha detaylı halini wikipedia dan bile bulabilirseniz.

Hani bizim cok tutucu ülkemiz var ya Türkiye, burada bile atıyorum Ahmet'le Ali Hollanda'da evliyse ve Ali ölmüşse, ikisini evli olarak kabul edip Ali'nin mirasını eşi Ahmet'e veriyolar. Yani burada bile evli sayılıyo o insanlar yasal bi mesele oldugunda.

Bu sadece işin hukuki statü kısmı. İnsanlar 4-5 yasındaki cocuklarının eşcinsel olmasıyla yüzlesiyorlar ve bu durumu gayet de güzel kabullenip idare ediyorlar. Her sene bizim ülkemizde de haber olur. En son 5 yasında kız olan ama erkek gibi hisseden bi cocuk hatırlıyorum haberlerde. Cocugun ismi erkek ismi olarak degistirilmis, erkek gibi giyinmesine ve görünmesine olanak saglamıstı ailesi. Uygun yaşa geldiginde gerekli islemleri de yaptıracaklarını söylemislerdi. Lınk paylaşmak yasak diye paylasmıyorum. (Olay ya ingiltere de ya da kanada da geciyodu. Hafızamı zorluyorum ama cıkaramadım. Ama o kadar cok ki bu haberler cok da önemli degil ülkesi.)

Yani garipsemek, benimseyememek genelin problemi degil. Belli toplumların belli bölgelerine özgü bi sorun. Dünyanın geri kalanının bu konuyla pek sorunu kalmadı. Hatta escinsellerin evlat edinme hakkını falan yasalastırmaya calısıyolar su anda.

Hadi tüm bunları geceyim yine de zaten resit bi birey üzerinde hicbi hak sahibi degilsiniz. Üzülebilirsiniz, yadırgayabilirsiniz ama ona istemedigi hicbi seyi yaptıramazsınız. Gay olmak hastalık degildir tedavi ettiremezsiniz. Sapkınlık falan da degil. Onu olmadıgı biri gibi davranmaya zorlayamazsınız en fazla bagımlılıklarını daha da körükler ve daha agır psikolojik sıkıntılara sebep olursunuz. Onu günah bu diye korkutamazsınız. Dini konularda alaycı yaklasıyo demissiniz ya ne yapsın adam? O size gayim diyecek, siz ona lut kavmi hikayesi anlatacaksınız. Hayatının sonuna kadar kimseyi sevmeden, kimseye dokunmadan yasamasını isteyeceksiniz. Ne hakkınız var buna? Ben niye böyle dogdum demeyecek mi bu adam? O zaman da isyan etme gunah diyeceksiniz.
Size degil ona zor bu durum. Bakın daha bagımlılıgına gelemedik bile. Sırf gay diye kaydı su anda hayatı.

Canım ben konu sahibinin gayliğe değil one night standlere tepkili olduğunu düşünüyorum. Daha önceki sayfalarda gay olmasına bir şey yapamayacağnı zaten söylemişti.
Abimin bu şekildeki cinsel hayatını bu derece bilmek bana da zor gelebilirdi ilk etapta (gayliğinden değil tabii ki), sonuçta insanlar aile bireylerinin seks yaptığını düşünmek istemiyor. O yüzden konu sahibine bu fikre alışması için biraz zaman verilmeli bence.

Bir de sen ben eşcinselliğe normal yaklaşıyoruz, muhtemelen senin çevrende de var eşcinsel arkadaşların. Dolayısıyla bize o kadar uç gelmiyor. Ama konu sahibi eğer bu kavramlara uzak bir çevredeyse "aa abim gaymiş, iyi tamam" diyemez haliyle. Ben yine de çoğu insana göre ılımlı olduğunu düşünüyorum. En azından "ay sapık .s .s" deyip abisinden elini eteğini çekmiyor, aksine yardımcı olmak istiyor.

Canım ben konu sahibinin gayliğe değil one night standlere tepkili olduğunu düşünüyorum. Daha önceki sayfalarda gay olmasına bir şey yapamayacağnı zaten söylemişti.
Abimin bu şekildeki cinsel hayatını bu derece bilmek bana da zor gelebilirdi ilk etapta (gayliğinden değil tabii ki), sonuçta insanlar aile bireylerinin seks yaptığını düşünmek istemiyor. O yüzden konu sahibine bu fikre alışması için biraz zaman verilmeli bence.

Bir de sen ben eşcinselliğe normal yaklaşıyoruz, muhtemelen senin çevrende de var eşcinsel arkadaşların. Dolayısıyla bize o kadar uç gelmiyor. Ama konu sahibi eğer bu kavramlara uzak bir çevredeyse "aa abim gaymiş, iyi tamam" diyemez haliyle. Ben yine de çoğu insana göre ılımlı olduğunu düşünüyorum. En azından "ay sapık .s .s" deyip abisinden elini eteğini çekmiyor, aksine yardımcı olmak istiyor.
Kimsenin cinsel hayatına mudahele edemem ama konuşmalarını da kaldıramam.Ailemden birinin cinsel hayatını öğrenmek çok değişiik birşey.Tabiki leylekler getirmedi beni ama annemin babamında cinsel hayatını düsünmek dahi istemiyorum.Bu geri kafalılıkla ilgili bir durumda değil.İnsan ailesi hakkındaki bu tarz konuşmaları okumak istemez.Ki bir erkeğe değilde bir kıza da yazsa idi bunları yine midem bulanırdı.Hissiz duygusuz yakınlaşmaları doğru bulmuyorum.Evet çok şaşırdım böyle olmasına.20 yıldır bildiğim birşeyin aslında öyle olmadığını öğreniyorum.
Kimse evladının boyle bir durumda olmasını istemez.Evet bu yaradılış bunu değiştiremem ama her bunu yaşayan abim gibi yaşamıyordur eminim ki.
Ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum.

Benim açımdan mesele ilk anda garipsemesi degil zaten. Yaşadıgı çevre için alışılmışın dışında bi olayla karsılasan her insanın ilk tepkisi saskınlık olur genelde. Bu benim icin dogal yani. Ama insan ilk güdüsü neyse ona göre hareket eden varlık degildir ki. Ögrendigi bi olayı merak eder, arastırır, sorgular, farklı yerlerden dinler en son de kendi akli ve vicdani süzgecinden gecirir öyle karar verir. İlk izlenimimizle son kararımız farklıdır yani cogu zaman.

Konu sahibesine kızmıyorum sadece dünyanın kalanının bakıs acısını anlatmaya calısıyodum. Uslubum sert miydi bilmiyorum ama dedigim gibi bu konuda hassasım. Gözümün önünde öldü gitti daha lisede bi arkadasım. Ailesi gay oldugunu ögrendikten 2 ay sonra intihar etti. Babasından tekme tokat dayak yedi, evden kovuldu. Okulunda yapmadıklarını bırakmamıslar. Detaylarını yazamıcam yeterince can sıkıcı bi konu benim icin.

Yalnız tepkisinin one night standlere oldugunu düsünmüyorum. Cünkü özellikle sordum, eger düzenli bi iliskisi oldugunu ögrenseydin yani bi erkekle 6 aydır sevgili olsaydı mesela dedim. Yine de tepkisinin aynı olacagını benimseyemeyecegini söyledi.

Aile bireylerini sevisirken hayal etmek bence de hos degil. Yani hepmizi annemizle babamızın sevistigini kendi varlıgımızdan biliriz ama kimse bu durumun detaylarını duymak istemez. Ama konu sahibesi abisinin özel mesajlarını okuduysa bu nahoş durumu da göze almak zorunda. Neticede atıyorum ablasıyla ablasının kocasının da netten oral seks hakkında konusmasına denk gelebilir. Bu da hic sık degil ama özel mesaj bu. Bi kere okursan dönüsü yok. Ignorance is bliss diye bi durum var.

Son düzenleme:
insan ister sevgilisiyle ister esiyle sanal seks yapsin isterse hic tanimadigi biriyle(evli vs degilse) bu bir fantazidir bunun kimseye zarari yok.
lakin is seks icin partner aramaya gelince bu bir sapkinliktir. hic tanimadigi bir insanda sirf hayvani arzularini gidermek bana gore igrenc bir durum hadi bana goresini gecelim. bunun aidsi var, hirlisi var hirsizi var, sapigi var, organ mafyasi var.
gecenlerde internetten buldugu kizi canli canli yiyen bir adam haber olmustu.
sevismek icin sokaktan travesti cevirmekle internetten birini bulmak arasinda fark goremiyorum.
benim elestirdigim yon hicbir zaman gay olmasi degildi. internetten bu tarz bulusmalar yapmasiydi.
tabi yine negatif yorum olunca kahrolsun homofobiklere dondu olay.

Insanlarin tam olarak tanimadiklari kisilerle yalniz kalmasinin sakincali oldugu konusunda size katiliyorum ,
Eger boyle bir durum varsa konu sahibi elbette abisini tehlikelere karsi uyarmali.
Ancak ilk elestirdiginiz mesaj direkt "cinsel tercihler" diye baslayinca yorumlarinizi ister istemez o dogrultuda okudum, fakat kahrolsunlar vb bir cumle kurmamaya ozen gosteririm, saygi cercevesinde karsilikli olarak dusuncelerimizi paylasmakti amacim.

Yoksa yaptigniz uyariya aynen katiliyorum, cok haklisiniz,
Tanimadigmiz insanlarla reelde yalniz kalmak seksuel hicbir sey icermese dahi herturlu tehditle karsilasmak mumkun, organ mafyasindan bile cikabilirler,
Genellikle yalnizlik ceken insanlardan yararlandiklarini unutmamak ve genc yasli demeden herkesin dikkatli olmasi gerek.

bu gay,lezbiyen,trans vs. alakalı bir belgesel izledim herkes tartıştığı için konusundan çok ufak bahsetmek istiyorum
çocuk çok küçük yaşlarda cinsel eğilimini farkediyor
tabi anlamlandıramadığını söylüyor bu durumu
sonra babam geldi diyor seni sünnet edeceğiz dedi diyor
sünnet ne diye sorduğumda yani pi*ini keseceğiz dedi diyor
o gün o kadar çok sevinmiştim ki pi*imi kesecekler artık ondan kurtulup kız çocuğu olabilirim diye düşünmüştüm diyor.
diceğim o ki bunları yaşamak bir birey olarak zaten zor kim istemez göründüğü gibi hissetmeyi ya da kim istemez gay olmayan bir ağabeyi onun evlendiğini görmeyi yengenin olması acımasızca yorumlar görüyorum
yapmayın kıslar konu sahibemizi üzmeyin bakayım :D

benimde bir akrabam bu durumdaydı. daha 5-6 yaşlarındaydı ailesi nasıl farketti bilmiyorum ama birsürü tahlilden sonra kadınlık hormonunun daha fazla olduğu için bir takım ameliyatlar olmuştu. şimdi maşallah gül gibi kız. evlendi yeni bir hayat kurdu. bu tür olayları asla yadırgamam.
bu durum doğuştan olabiliyor evet ama ben konu sahibinin abisinin bu yöneliminin esrar bulabilmek için olduğunu düşünüyorum hatta eşcinsel secimlerde daha çok para kazanıldığı ve bu yüzden eşcinselliği seçtiğini düşünüyorum.

@avvago abinin durumuna gerçekten üzüldüm. bir kardeş olarak onun batağa saplandığını görüpte hiçbirşey yapamamak çok zordur eminim.
tv de yada gazetelerdeki röportajlarda gördüğümüz kadarıyla en çok sevginizi hissettirerek abinize yardımcı olabilirsiniz sanırım.
bu zamana kadar mesafeli olduğunuzdan bahsetmişsiniz hiç bir şey için geç değildir. sebepsiz yere abinizi arayın halini hatırını sorun, bir araya geldiğinizde şakalar yapın ama asla durumunu bildiğinizi hissettirmeyin bu onu dahada üzecektir.
hatta önce siz bir terapiste gidip ne yapabilirim diye görüşün, eminim ki onlar size bizden çok daha fazla yardımcı olacaklardır.
Allah bir an önce doğru yolu göstersin, sizede durumu taşıyabilecek sabır diliyorum.

Merhaba kadınlar kulübü. Bir derdim var.Nerden nasıl başlarım bilmiyorum.Yeni üyeyim ve belki konuyu fake bile zannedebilirsiniz ama kimseye anlatmazsam kafayı yiyecektim.
4 kardeşiz.Bir abim var.22 yaşında.2 sene önce esrar kullandığını farkettik.Ablalarımla birlikte fakat anne ve babamıza söyleyemedik.Daha sonra bir şekilde öğrenildi ve abim bırakacağına dair sözler verdi. Nasıl öğrendiğine gelecek olursakta babam abimin odasında mahkeme kağıdı buluyor.Abimle konuşuyor ve arkadaşlarıyla arabada esrar yakalattığını öğreniyoruz.Annem babam çok üzüldüler.Biz zaten biliyorduk şok olmadık yani..
Abimde bende şehir dışında okuyoruz. Bu ay mahkeme için Ankaraya geldi.Ve kişisel laptobunu getirmemiş evdekini kullanmış.Bende bugun eve geldim ve kısmet mi denir bilemem laptobumu getirmedim.Evdeki bilgisayarı açtım ve facebook sayfası açık kalmış.Mesajlara baktım bakmaz olsaydım keşke..Utanarak söylüyorum ki abim gay.Aslında beni utandıran öyle olmasından ziyade konuşmaları.Belki özel hayatına müdahele diyerek tepki gösterebilirsiniz ama amacım hala esrar kullanıp kullanmadığını öğrenmekti.Bir çok erkeğe selam yaş kaç gibi mesajlar gönderilmiş.Bazılarıyla konuşmuş ve s.kso yapmak istiyorum gibi şeyler yazılmış.Hatta bi adam ev adresini vermiş ve muhtemelen gitti oraya.
Ki benim kırılma noktam ev adresi veren adamlardan biri abime bir mesaj daha atarak tekrar evime gelmen çok rahatsız etti beni bir daha görüşmeyelim yazmış.Okuyunca yaşadığım utancı anlatamam.
Diğer konuya gelince babamın işçileriyle esrar,şeker hakkında konuşma yapmışlar.Yani onlarda kullanıyor.Hatta annemin kuzeninin oğluyla epey bi bu konu hakkında görüşmüşler kaynatalım vs diyerek.
Bir başka arkadaşı ise bayılmışsın az iç azz yazmış.
Bu olayı sadece ablam ve ben biliyoruz.Ben bugün öğrendiklerimden sonra ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Sadece paylaşmak istedim
Abinizin fay olması dışında kendisine bu maddeyi bulmak için en kolay yolu erkeklerle para için birliktelik yaşamayı seçmiş. Madde bağımlılarında bu çok yaygın. Hatta satıcıya karısını kız kardeşini vs bırakan adamlar dahi var. Hırsızlık vs riskli geliyor sanırımki ilk bu pis işe baş vuruyorlar para için . Rabbim herkesin evladını korusun.
Ama madde kullanan birinden etik davranmasını beklemek çok yanlış. Bu insanlara karşı tetikte olmak gerek her an. Maddenin etkisindeyken yada kriz anında o kişi sizin tanıdığınız kişi olmuyor malesef

Abinizin fay olması dışında kendisine bu maddeyi bulmak için en kolay yolu erkeklerle para için birliktelik yaşamayı seçmiş. Madde bağımlılarında bu çok yaygın. Hatta satıcıya karısını kız kardeşini vs bırakan adamlar dahi var. Hırsızlık vs riskli geliyor sanırımki ilk bu pis işe baş vuruyorlar para için . Rabbim herkesin evladını korusun.
Ama madde kullanan birinden etik davranmasını beklemek çok yanlış. Bu insanlara karşı tetikte olmak gerek her an. Maddenin etkisindeyken yada kriz anında o kişi sizin tanıdığınız kişi olmuyor malesef
Kullanmışken gördük gerçekten fena durumda ve titriyordu.Hani konuşamıyor yürüyemiyordu.
Para karşılığında yapıp yapmadığını bilmiyorum.Konuşmalarında hiç para mevzusu geçmiyordu.Yani bu konuda net birşey diyemiyorum.

Amin
benimde bir akrabam bu durumdaydı. daha 5-6 yaşlarındaydı ailesi nasıl farketti bilmiyorum ama birsürü tahlilden sonra kadınlık hormonunun daha fazla olduğu için bir takım ameliyatlar olmuştu. şimdi maşallah gül gibi kız. evlendi yeni bir hayat kurdu. bu tür olayları asla yadırgamam.
bu durum doğuştan olabiliyor evet ama ben konu sahibinin abisinin bu yöneliminin esrar bulabilmek için olduğunu düşünüyorum hatta eşcinsel secimlerde daha çok para kazanıldığı ve bu yüzden eşcinselliği seçtiğini düşünüyorum.

@avvago abinin durumuna gerçekten üzüldüm. bir kardeş olarak onun batağa saplandığını görüpte hiçbirşey yapamamak çok zordur eminim.
tv de yada gazetelerdeki röportajlarda gördüğümüz kadarıyla en çok sevginizi hissettirerek abinize yardımcı olabilirsiniz sanırım.
bu zamana kadar mesafeli olduğunuzdan bahsetmişsiniz hiç bir şey için geç değildir. sebepsiz yere abinizi arayın halini hatırını sorun, bir araya geldiğinizde şakalar yapın ama asla durumunu bildiğinizi hissettirmeyin bu onu dahada üzecektir.
hatta önce siz bir terapiste gidip ne yapabilirim diye görüşün, eminim ki onlar size bizden çok daha fazla yardımcı olacaklardır.
Allah bir an önce doğru yolu göstersin, sizede durumu taşıyabilecek sabır diliyorum.
Teşekkür ederim.Dün ablam seni rüyamda gordum komaya girmussin felan o maddeyi kullanıyor musun hala bak yardımsız bırakılacak birşey değil yazdı.Cevaben de işte dalgaya alarak rüyaların tersine çıkarmış yok be felan dedi.Hayır kullanmıyorum diyemedi net bir cevap veremedi.Ben bırakmak istediğini yada çabaladığını da sanmıyorum.Konuşmalarından pismanlık olduğunuda sezmedim.

Back
X