- 27 Ocak 2017
- 338
- 138
- 103
- Konu Sahibi Tiftik_tiftik
Buda dert hormon mu bilemedim.Ben mümkün olduğunca kayinvalide ziyareti yaparım aynı binadayız ve bize dahi gelse yanından bi dk ayrılmam ki canı sıkılmasın diye herseyi bırakır sohbet etmeye çalışırım.Geçen pazar kayinvalide evde yalnızmış eşi kızı bir yere gitmiş bizde dışardan geliyoruz akşam olmuş eşimin isteğiyle annesi yalnız kalmasın diye yukarı yanına çıktık oturuyoruz neyse abisi falan gelicekmis neyse geldiler.Kayinvbaba ve gorumce de geldi.ben ve görümce mutfakta gectik o birseyler hazırlıyor sonra herkez sadece bir odaya kapandı eee görümce falan da onlarin yanina gitti. Zaten gelen de 5 erkek abisi oğlu vs. Doğal olarak içeri gidemiyorum kaldım bir oda da tek başıma üstelik önüme bir tabak getirende yok hamileyim bunu dusunende yok.Tamam senin abin gelmis olabilir biraz dur yanlarında gel yanıma dimi olmadı kızını gönder yanıma sonuçta kocan gelmiş oda ilgilenebilir o kadar ofkelendim ki eşime mesaj çektim o da icerideydi sonra geldi tamam ben burdayım yanindayim falan dedim ben iniyorum bir daha da gelmem yaptıkları büyük ayıp edim o da tasdikledi oğlumu da alıp aşağıya indim ama çok içime oturdu sizce nasıl bir tavır takilmam gerekiyor? Inan ben odadayken bir kere yanıma gelip bişey demediler gelim mi yada bişey ister misin diye