BASLIKSIZ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tiftik_tiftik

Gamzeli prens"in annesi..,
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
338
138
103
Buda dert hormon mu bilemedim.Ben mümkün olduğunca kayinvalide ziyareti yaparım aynı binadayız ve bize dahi gelse yanından bi dk ayrılmam ki canı sıkılmasın diye herseyi bırakır sohbet etmeye çalışırım.Geçen pazar kayinvalide evde yalnızmış eşi kızı bir yere gitmiş bizde dışardan geliyoruz akşam olmuş eşimin isteğiyle annesi yalnız kalmasın diye yukarı yanına çıktık oturuyoruz neyse abisi falan gelicekmis neyse geldiler.Kayinvbaba ve gorumce de geldi.ben ve görümce mutfakta gectik o birseyler hazırlıyor sonra herkez sadece bir odaya kapandı eee görümce falan da onlarin yanina gitti. Zaten gelen de 5 erkek abisi oğlu vs. Doğal olarak içeri gidemiyorum kaldım bir oda da tek başıma üstelik önüme bir tabak getirende yok hamileyim bunu dusunende yok.Tamam senin abin gelmis olabilir biraz dur yanlarında gel yanıma dimi olmadı kızını gönder yanıma sonuçta kocan gelmiş oda ilgilenebilir o kadar ofkelendim ki eşime mesaj çektim o da icerideydi sonra geldi tamam ben burdayım yanindayim falan dedim ben iniyorum bir daha da gelmem yaptıkları büyük ayıp edim o da tasdikledi oğlumu da alıp aşağıya indim ama çok içime oturdu sizce nasıl bir tavır takilmam gerekiyor? Inan ben odadayken bir kere yanıma gelip bişey demediler gelim mi yada bişey ister misin diye😠😐

Gidemeyecegim için zaten kalakaldim ya mahrem acisindan
Pardon anladim ama mahrem derken aileden ınsanlar değil mi? Mesela kapalıysanız başınızı kapatir gidemez miydiniz? Demek ki orda da hararetli birşey olmus kimse kalkamadigina göre hep olmuyorsa bu sefer tolere edilebilir

Pardon anlamadim ama mahrem derken aileden ınsanlar değil mi? Mesela kapalıysanız başınızı kapatir gidemez miydiniz? Demek ki orda da hararetli birşey olmus kimse kalkamadigina göre hep olmuyorsa bu sefer tolere edilebilir
5 tane erkek bi kere benim orda ne işim var eşim yanımda olsa dahi oda hoşuna gitmez bunun kapalı açıkla bi ilgisi yok ki ben hiçbirini daha önce görmedim kimi bekar kimi evli genç sayılabilecek erkek sadece kayinvalidenin abisi yaşlı o kdr zaten ilk girdiklerinde kenarda n hosladim ve çıktım

Buda dert hormon mu bilemedim.Ben mümkün olduğunca kayinvalide ziyareti yaparım aynı binadayız ve bize dahi gelse yanından bi dk ayrılmam ki canı sıkılmasın diye herseyi bırakır sohbet etmeye çalışırım.Geçen pazar kayinvalide evde yalnızmış eşi kızı bir yere gitmiş bizde dışardan geliyoruz akşam olmuş eşimin isteğiyle annesi yalnız kalmasın diye yukarı yanına çıktık oturuyoruz neyse abisi falan gelicekmis neyse geldiler.Kayinvbaba ve gorumce de geldi.ben ve görümce mutfakta gectik o birseyler hazırlıyor sonra herkez sadece bir odaya kapandı eee görümce falan da onlarin yanina gitti. Zaten gelen de 5 erkek abisi oğlu vs. Doğal olarak içeri gidemiyorum kaldım bir oda da tek başıma üstelik önüme bir tabak getirende yok hamileyim bunu dusunende yok.Tamam senin abin gelmis olabilir biraz dur yanlarında gel yanıma dimi olmadı kızını gönder yanıma sonuçta kocan gelmiş oda ilgilenebilir o kadar ofkelendim ki eşime mesaj çektim o da icerideydi sonra geldi tamam ben burdayım yanindayim falan dedim ben iniyorum bir daha da gelmem yaptıkları büyük ayıp edim o da tasdikledi oğlumu da alıp aşağıya indim ama çok içime oturdu sizce nasıl bir tavır takilmam gerekiyor? Inan ben odadayken bir kere yanıma gelip bişey demediler gelim mi yada bişey ister misin diye😠😐

doğal değil doğal olarak demeyin,butun erkekler potansiyel tecavuzcu değil. kayınvalidenin abisi ve oğullarıymış ya, aynı odada yanlız kalmazsın hadi onu anlarım. ama herkes ordayken eşin de ordayken içeri girmemenin mahremle ilgisi yok.

Yani benim orda saat kadar süre yalnız birakilmam çok doğal anlıyorum
Reis kapalı bir kadınsan yazmanı takarsın yemeğini alır gelirsin hani desem ki 3-4 yaşlarındasın amenna önüne getirsinler yiyecekleri ama koca kadınsın çok acıktıysan yahut canım çektiyse buyur git al ...
Yazma taksam bile rahat edemiyorum yanlarına gidemiyorum diyorsan da gorumcene soyleyebilirdin anam...
Küçücük çocuk değilsin ki insanlar seni düşünsün

İster yanlarına girersiniz oturursunuz onlarla ister de doğru duzgun tanımadığınız, size yabancı gelen erkeklerin yanında oturmazsınız. Tamamen sizin bileceğiniz iş. Sonuçta bi kadın olarak nerde rahat edeceğinizi nerde rahatsız olacağınızı siz daha iyi bilirsiniz. Bu tartışmaya açık bile değil bana kalırsa.

Onların size yaptığı terbiyesizlik olmuş. Ben olsam ilk fırsatta yuzune vururum kayınvalidemin görümcemin.

Reis kapalı bir kadınsan yazmanı takarsın yemeğini alır gelirsin hani desem ki 3-4 yaşlarındasın amenna önüne getirsinler yiyecekleri ama koca kadınsın çok acıktıysan yahut canım çektiyse buyur git al ...
Yazma taksam bile rahat edemiyorum yanlarına gidemiyorum diyorsan da gorumcene soyleyebilirdin anam...
Aynen bunu diyorum bende

O zmn hormonlar mi bunu yaptıran yoksa ben başımın çaresine çoktan bakardim sonuçta biz yalnız kalmasın diye dışardan geldiğim o yorgunlukta yukarı cikmistim ne diyim devam mı cikmalara

O zmn hormonlar mi bunu yaptıran yoksa ben başımın çaresine çoktan bakardim sonuçta biz yalnız kalmasın diye dışardan geldiğim o yorgunlukta yukarı cikmistim ne diyim devam mı cikmalara

Yahu yaradanina kurban olduğum reis, kv çok seviyor saygı duyuyor olabilirsin ki öyleyse ne mutlu sana..
Lakin sen birilerine yalnız kalmasın diye gidiyorsan birileri de aynı şekilde sana aynı hareketlerle gelmek zorunda değil.
O zaman karşılık bekleyerek hareket ediyon derler adama...
Bence iş hormonda falan değil bende 23 haftalık geneyim senin gibi değilim baciko alınganlık edeceğin gelmiş.etmissin olay bundan ibaret akin içinde kara aramayı bırak
Koca kadınsın bi isteğin olursa da kimseye minnet etmeden buyur kendin yap

dışarı falan hiç çıkmıyor musunuz?
Yahu ben taktik verin dedim dışarı ne alaka acaba 😊 evet günde milyon kez metrobüs kullanıyorum milyon kez bir adam gelip yan koltugumu paylaşıyor ama onun yanında mecburum yada zaten dışarı giyim belli vs ama ev ortamı ve tanimadigin adam ne kadar rahat olabilirsiniz sorun benim onların yanına girmemem mi yoksa onların beni içeride yalnız birakmalari mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X