BASLIKSIZ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ortamdaki tek kadın siz miydiniz? Siz gitseydiniz diğer kadınların olduğu yere, ya da ne bekliyordunuz ki anlamadım. Kayınvalideniz gelen misafirleri bırakıp gelip sizin yanınızda mı otursaydı? Gereksiz alınganlık yapıyorsunuz, hormonlarınıza yorun geçin böyle ufak şeylere canınızı sıkıcaksınız işiniz zor.

Yahu yaradanina kurban olduğum reis, kv çok seviyor saygı duyuyor olabilirsin ki öyleyse ne mutlu sana..
Lakin sen birilerine yalnız kalmasın diye gidiyorsan birileri de aynı şekilde sana aynı hareketlerle gelmek zorunda değil.
O zaman karşılık bekleyerek hareket ediyon derler adama...
Bence iş hormonda falan değil bende 23 haftalık geneyim senin gibi değilim baciko alınganlık edeceğin gelmiş.etmissin olay bundan ibaret akin içinde kara aramayı bırak
Koca kadınsın bi isteğin olursa da kimseye minnet etmeden buyur kendin yap
BEN beklenti içine girmedim ki hiç huyum değildir yapılan başka bişey konu saptirmayalim😊

Yahu ben taktik verin dedim dışarı ne alaka acaba 😊 evet günde milyon kez metrobüs kullanıyorum milyon kez bir adam gelip yan koltugumu paylaşıyor ama onun yanında mecburum yada zaten dışarı giyim belli vs ama ev ortamı ve tanimadigin adam ne kadar rahat olabilirsiniz sorun benim onların yanına girmemem mi yoksa onların beni içeride yalnız birakmalari mi ?
Iyi de reis yanına otur diyen yok ki rahat olamam vs diyorsun ??
Altı üstü canım kek mi çekiyor masadan kekini al cik

O zmn hormonlar mi bunu yaptıran yoksa ben başımın çaresine çoktan bakardim sonuçta biz yalnız kalmasın diye dışardan geldiğim o yorgunlukta yukarı cikmistim ne diyim devam mı cikmalara
Her zaman olan bişey değil ki bir kere olmus herşeyi silmis atmışsınız. KV ve görumcenize söyleyin kırıldığınızi yani anca böyle iyi olacaksınız içiniz rahatlayacak

Ortamdaki tek kadın siz miydiniz? Siz gitseydiniz diğer kadınların olduğu yere, ya da ne bekliyordunuz ki anlamadım. Kayınvalideniz gelen misafirleri bırakıp gelip sizin yanınızda mı otursaydı? Gereksiz alınganlık yapıyorsunuz, hormonlarınıza yorun geçin böyle ufak şeylere canınızı sıkıcaksınız işiniz zor.
Umrumda olan birsey yok zaten evin zaten 4 üyesi eşimle beraber 5 üyesi oldu en azından biri gelebilirdi bir kadın dimi

Tecavüze uğrarız,ya da zarar verirler diye girmiyor değildir arkadaş.
Misafir geldiğinde bile,erkek misafiri hiç görmeyen,ayrı ayrı odalarda oturan(haremlik selamlık)insanlarımız var.
Yakınen tanıdığım bir aile,kadın gelen kadın misafirlere,eşi de erkek misafirlere ikram dağıtıyor,hizmet ediyor. Evden ayrılırken evin erkeği erkek misafirlerle dışarı çıkıyor. Bir kaç dakika sonra bayanlar çıkıyor. Arabalarını bile birbirinden uzağa park ediyorlar ki kadınları çıktığında diğer arabadaki erkek görmesin.Bu şekilde yaşayanlar var.
Doğru ya da yanlış diye yargılayamayız tabii ki. Herkesin hayatına kimse karışamaz. :KK70:

Yahu ben taktik verin dedim dışarı ne alaka acaba 😊 evet günde milyon kez metrobüs kullanıyorum milyon kez bir adam gelip yan koltugumu paylaşıyor ama onun yanında mecburum yada zaten dışarı giyim belli vs ama ev ortamı ve tanimadigin adam ne kadar rahat olabilirsiniz sorun benim onların yanına girmemem mi yoksa onların beni içeride yalnız birakmalari mi ?

bence çok alaka ama siz bilirsiniz.

neyin taktiğini verebiliriz ki? yaptığınız tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış hesabı.

zaten dışarıdan geldiğiniz için kıyafetiniz uygundur diye düşünüyorum veya eviniz hemen alt katta değiştirebilirdiniz. bilmiyorum bence olumlu yönde bir çok seçenek varken siz yapmayıp kendi kendinize küsmüşsünüz.

bir de gelen kv nin abisi mi? yani bir nevi dayınız, asıl sizin yanlarına gitmemeniz ayıp olmamış mı?

Misafir geldiğinde bile,erkek misafiri hiç görmeyen,ayrı ayrı odalarda oturan(haremlik selamlık)insanlarımız var.
Yakınen tanıdığım bir aile,kadın gelen kadın misafirlere,eşi de erkek misafirlere ikram dağıtıyor,hizmet ediyor. Evden ayrılırken evin erkeği erkek misafirlerle dışarı çıkıyor. Bir kaç dakika sonra bayanlar çıkıyor. Arabalarını bile birbirinden uzağa park ediyorlar ki kadınları çıktığında diğer arabadaki erkek görmesin.Bu şekilde yaşayanlar var.
Doğru ya da yanlış diye yargılayamam.

neyse ya ben bişey demiyorum:KK28:

Doğru ya da yanlış diye yargılayamayız tabii ki. Herkesin hayatına kimse karışamaz. :KK70:

İyi de gelen misafiri bırakmak da ayıp evin kızı ve hanımı için.O ne olacak ?
Derdi olan bu tip şeylerle,çözümü de kendi bulmalı.

bende yargılamıyorum yanlış anlaşılma olmasın ama dışarı da ne yapıyorlar?
ben avm ye gittiğim zaman insanlarla çarpışabiliyorum. dolmuşta yanıma erkek oturuyor.
trafikte arabam bozuluyor erkekler yardım ediyor.
markete gidiyorum erkek.
pazara gidiyorum erkek..

Onlarida ilgilendiriyor baştan gorumcede mutfaktaydi görünmek istemedi sonra nolduysa kayboldu yanlarına

Yahu eve misafir gelse ne annem ne de ben misafiri bırakıp da içeride başka birinin başında durmayız.Dedim ya madem size göre büyük bir sorun bu,çeker gidersiniz evinize.Ne bekliyorsunuz orada ?
Bir de bir şey beklemiyorum demişsiniz,önüme bir tabak getiren de yok yazan sizsiniz.Hamilesiniz,8 yaşında değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X