BASLIKSIZ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya şimdi bende tanımadığım hiç bilmediğim insanlarla kadın veya erkek muhabbeti sevmem. Ev sahibi değilsem evime geçerim. Sizde zaten hamilesiniz evinize inseydiniz keşke?

Eşinizin babası ve sizden önce evliliği olduysa ondan olan çocuğu mahremdir. Onun dışında kalan kişiler namahremdir ama şöyle birşey var. Namahremlik onlarla bir odada başbaşa kalma durumundadır. Eğer adet olarak kadınlar bir odada erkekler bir odada oturuyorsanız bu da dikkat etmektir. Yapılır aileden aileye ortamdan ortama göre. Ama sizin durumunuzda zaten bir odada hep birlikte oturuyormuşsunuz. Siz bu noktada dikkat etmek istemiş olabilirsiniz, karşı taraf öyle düşünmemiştir. Alınacak bi durum yok.

Yahu ben taktik verin dedim dışarı ne alaka acaba 😊 evet günde milyon kez metrobüs kullanıyorum milyon kez bir adam gelip yan koltugumu paylaşıyor ama onun yanında mecburum yada zaten dışarı giyim belli vs ama ev ortamı ve tanimadigin adam ne kadar rahat olabilirsiniz sorun benim onların yanına girmemem mi yoksa onların beni içeride yalnız birakmalari mi ?

Ben seni anladım canım. Yani belliki aile ortaminiz bu şekilde bunu kimse yargılayamaz. Herkese normal olan sizin yaşayış tarzınıza uymak zorunda değil. Ve belli ki eşinin aileside o şekilde insanlar bunu da biliyorlarsa yaptıkları büyük ayıp. Madem öyle bı ailesiniz o zaman iki ayrı sofra kurulabilirdi. Yada siz gitmeyince hiç mi gelip demediler naptin biseyinmi var yada eşin hiç mi fark etmedi herkes orda benim eşim yok diye bence en büyük sacmaligi esin yapmış.

Ben seni anladım canım. Yani belliki aile ortaminiz bu şekilde bunu kimse yargılayamaz. Herkese normal olan sizin yaşayış tarzınıza uymak zorunda değil. Ve belli ki eşinin aileside o şekilde insanlar bunu da biliyorlarsa yaptıkları büyük ayıp. Madem öyle bı ailesiniz o zaman iki ayrı sofra kurulabilirdi. Yada siz gitmeyince hiç mi gelip demediler naptin biseyinmi var yada eşin hiç mi fark etmedi herkes orda benim eşim yok diye bence en büyük sacmaligi esin yapmış.
Eşime sonrasında söylendim zaten ama sonuçta orası kayinvalide evi önce onun yaptığı aykırı geliyor

Misafir gelmiş misafirle oturmuşlar ev ikiye bölünüp ev ahalisinin yarısı sizinle mi duracaktı ben anlamadım normal olan zaten misafirle oturmak değil mi? Altlı üstlü oturuyormuşsunuz sürekli eve girip çıkıyorsunuz da anladığım kadarıyla bence kimse mutfaktan bişey alamaz diye düşünüp ilgi beklediğinizi düşünmemiştir

Ben sıkılırım o yüzden oturmam ya da az otururum ama içerde 5 kişi varken kimse sizin gönlünüzü hoş etmez kusura bakmayın. İçerdeki kayınvalidenize seslenip ben eve iniyorum diyebilirdiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X