BASLIKSIZ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yo
Bütün yorumları okuyup sonra mı cevap yazdınız yoksa kendiniz mi paragraf olusturdunuz bana mesaj geliyorsa ben ona göre cevap vermem gerekiyor a ya b diyemeyiz kaldı ki kendimi güzel savunurum kavga vs de nedir bir cevap veririm biter gider sadece burdan nasıl biter fikir alırım diye düşündüm
Cevap veriyorsunuz da herkes bunu diyorsa demek ki bende hata var, konuyu boşuna kafama takmışım diye yazılı bir mesajınız yok. Hala aynı şeyi savunuyorsunuz. Neyse siz bilirsiniz zaten bizlik bir şey yok, ne istiyorsanız onu yapın.

Onlarla oturmak istemeyebilirsiniz, rahat edemezsiniz anlarım.
Ama kapıdan uğrayıp ben eve geçiyorum, dinleneceğim iyi akşamlar herkese diyebilirdiniz.
Neden odada bir başınıza durup kendi kendinize triplendiniz anlamadım.
İnsanlara tepki göstermeyin bence anlamazlar, şımarıkça bulurlar.

Onlarla oturmak istemeyebilirsiniz, rahat edemezsiniz anlarım.
Ama kapıdan uğrayıp ben eve geçiyorum, dinleneceğim iyi akşamlar herkese diyebilirdiniz.
Neden odada bir başınıza durup kendi kendinize triplendiniz anlamadım.
İnsanlara tepki göstermeyin bence anlamazlar, şımarıkça bulurlar.
ŞUAN tavşan ölmüş dağın haberi yok misali zaten o yüzden yazdım napim diye bu zmana kadar bir kere bile arayipta neden böyle bişey yaptınız demedim hiçbir konuda

ŞUAN tavşan ölmüş dağın haberi yok misali zaten o yüzden yazdım napim diye bu zmana kadar bir kere bile arayipta neden böyle bişey yaptınız demedim hiçbir konuda

Ama tavşanın ölmesini gerektirecek bir durum da gerçekten yok :)
Siz o haneden sayılırsınız, eve misafir doluştuğunda sizi neden düşünsünler.
Dikkatler misafir üzerine toplanır.

Kusura bakmayın ama saçma sapan adetleriniz var ondan sonra niye böyle oluyor, niye yalnız kalıyorum diye ağlıyorsunuz. Bu yüzden işte, nedeni gayet ortada aslında.

Yani benim orda saat kadar süre yalnız birakilmam çok doğal anlıyorum
Aile dinamiginiz mi boyle
Yani 5 erkek oldugu zaman sizin odaya gelemeyeceginizi kayinvalideniz biliyor mu?
yani bunu bilmeden yorum yapamayiz ki, sahsen bizim ailede boyle bir sey yok, yengem sirf odada 5 erkek var diye odaya girmese ve bizim bunun sebebinden haberimiz olmasa anlamayiz yani neden gelmedigini. Evine falan geri indi sanariz. Sebebini duysak da deli misin kizim falan deriz herhalde

Yahu ben taktik verin dedim dışarı ne alaka acaba 😊 evet günde milyon kez metrobüs kullanıyorum milyon kez bir adam gelip yan koltugumu paylaşıyor ama onun yanında mecburum yada zaten dışarı giyim belli vs ama ev ortamı ve tanimadigin adam ne kadar rahat olabilirsiniz sorun benim onların yanına girmemem mi yoksa onların beni içeride yalnız birakmalari mi ?
Senin gitmemen sorun bence. Zaten dışardan gelmişsiniz çıkmışsınız yukarıya demekki üstünüz başınız gayet uygun dışarıda gezebildiğinize göre onların yanında da oturabilirdiniz. Ne alaka yani mahrem filan saçma sapan

Evet sizi yok saymışlar, eşiniz bile sizin yokluğunuzu hissetmemiş. Siz ne kadar mutlu huzurluyumbdesen
Evet sizi yok saymışlar, eşiniz bile yokluğunuzu hissetmemiş, o bile düşünmemiş. Daha önce de bir şeyler olmuş ki " bu zamana kadar niye böyle bir şey yaptınız demedim" yazmışsınız. Burada iki soru var bu zamana kadar sizi hiç insan yerine koymadılar mı yoksa siz alttan alan tavırlarınızla , ben ne yaparsanız yapın yanınızdayım mesajı mı verdiniz? Yani kendinizi siz bu duruma düşürmüş olabilir misiniz?

Kayınvalide abisini, yeğenlerini; görümce dayısını, kuzenlerini bırakıp sizinle bir odada kös kös oturmayacak tabii ki, bunu beklemeniz bile abes.

Eğer o ortama girmekten kaçınan tek kadın sizseniz saatlerce akrabalarını bırakıp yanınıza gelmelerini beklemektense en son yaptığınızı ilk başta yapacaktınız.

Kaldı ki o ortamda sizi düşünmesi gereken de herkesten önce eşiniz. O ortama girmeyeceğinizi biliyor, annesi ve kardeşi yanlarında, sizin içeride tek başınıza olduğunuzu biliyor. O zaman herkesten önce hamile eşini düşünüp "sen eve geç istersen" demesi gerekiyordu eğer siz kendiliğinizden bu kararı veremiyorsanız.

Seninle aynı hassasiyetleri paylaşıyorum kardeşim, burada yok saçma sapan, yok nereden çıkıyor böyle şeyler diyenlere hiiiç takılma, bilmiyorlar çünkü. Gerçekten bilmiyorlar, bilselerdi böyle laflar söylemezlerdi. Konuna gelince tercihlerimi in bazı sonuçları var, bunları olağan göreceğiz. Kayınvaliden ve görümcen yanına gelebilirdi ama senin gibi değillerse ya da onlar açısından mahremiyet sorunu yoksa gelmemeleri normal. Relax ol bu konularda, özellikle dışlanmadığın sürece bil ki tercihlerinin sonuçları böyle.

Senin gitmemen sorun bence. Zaten dışardan gelmişsiniz çıkmışsınız yukarıya demekki üstünüz başınız gayet uygun dışarıda gezebildiğinize göre onların yanında da oturabilirdiniz. Ne alaka yani mahrem filan saçma sapan
Saçma sapan nasıl bir cümle öyle kendi konumu unutturdunuz😀

Evet sizi yok saymışlar, eşiniz bile sizin yokluğunuzu hissetmemiş. Siz ne kadar mutlu huzurluyumbdesen

Evet sizi yok saymışlar, eşiniz bile yokluğunuzu hissetmemiş, o bile düşünmemiş. Daha önce de bir şeyler olmuş ki " bu zamana kadar niye böyle bir şey yaptınız demedim" yazmışsınız. Burada iki soru var bu zamana kadar sizi hiç insan yerine koymadılar mı yoksa siz alttan alan tavırlarınızla , ben ne yaparsanız yapın yanınızdayım mesajı mı verdiniz? Yani kendinizi siz bu duruma düşürmüş olabilir misiniz?
Orası benim evim değil orası kayinvalidenin evi ve o kadar büyük bir micmic kayinvalide ilişkim yok her zman gitmek ağzının içinde oturmak değil 5 dk gönül almaca yani hiç bir zman en basit hareketleri bile bana Ayy naoicam nasıl davrancam ne diycem kafası oluşturmadi o yüzden de açıp telefonu böyle bişey yaptınız hiç bizaman demedim lakin o gün farklı oldu işte sonuçta gelenlerde misafir sayılmaz 10 dkkalik yoldan geldiler her zmanki klasik sohbet sesleri yani ben ne diim ko şimdi size

Gor
Kayınvalide abisini, yeğenlerini; görümce dayısını, kuzenlerini bırakıp sizinle bir odada kös kös oturmayacak tabii ki, bunu beklemeniz bile abes.

Eğer o ortama girmekten kaçınan tek kadın sizseniz saatlerce akrabalarını bırakıp yanınıza gelmelerini beklemektense en son yaptığınızı ilk başta yapacaktınız.

Kaldı ki o ortamda sizi düşünmesi gereken de herkesten önce eşiniz. O ortama girmeyeceğinizi biliyor, annesi ve kardeşi yanlarında, sizin içeride tek başınıza olduğunuzu biliyor. O zaman herkesten önce hamile eşini düşünüp "sen eve geç istersen" demesi gerekiyordu eğer siz kendiliğinizden bu kararı veremiyorsanız.
Görümce kuzenine nasılsın bile die soramaz hani şey vardır ya biri bi dağın ötesinde biri bi dağın ötesinde slm as bitti tanımıyor ki yanında durması mantıklı olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X