Başlıyorum...

obiviyante

Zamansızım...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
4.369
4.375
Selam Hanımlar;

Bundan sonra bende buradayım inşallah. Hamileliğin ardından kalan fazla kiloları atmak için elimden geleni yapacağım. 68 kg de hamile kaldım. 88 kg ile doğuma girdim. Doğumdan çıktığımda 78 kg idim. Hamilelikte çok ödemim olmuştu. Bu sabah 71.8 kg idim.

Hamile kaldığım dönem hayatım boyunca en kilolu olduğum dönemdi. Şimdiki halimden ise hiç memnun değilim. Çok fazla tatlı ve hamur işi tüketiyorum. Dün misafirlerimiz vardı ve ben onlar için hazırladığımız çörek, pasta vs... nin büyük bir bölümünü bilgisayar başında tükettim maalesef.

Koşu bandımız var ama bel fıtığı rahatsızlığım olduğu için (ileri derecede, ameliyat oldum) sık aralıklarla kullanamıyorum.

Velhasıl bu iş böyle gitmez. Hedefim 60 kg. İşe tatlıdan başlamayı düşünüyorum. Bundan sonra tatlı ihtiyacımı sadece meyveden karşılayacağım. Hamur işi ve ekmeği mümkün olduğunca azaltmaya çalışacağım.

Koşu bandı egzersizlerime gün aşırı yarım saat olarak devam edeceğim. Bakalım belimi nasıl etkileyecek? Ona göre yeni bir program oluştururum.

Şimdi çay içiyorum. Çay kaşığının ucuyla şeker attım, zamanla şekersiz çay içebilirim belki. Ben buradayım. Eşlik etmek isteyen arkadaşları bekliyorum.

Burada bana katılmak isteyen arkadaşlarla;

Gün içerisinde neler yediğimizi,
Ne tür egzersizler yaptığımızı paylaşalım.

En önemlisi gerçekten acıktığımızda yada tatlı krizine girdiğimizde neler hissettiğimizi, neler yemek istediğimizi ve bunun bize nasıl döneceğini konuşarak birbirimizi motive edelim.

Bundan bir ay sonra ne durumda olacağımıza bakalım. Bugün miladımız olsun.

Selamlar...
Adsız.png

Kızlar bir sonraki kilo bildirim tarihimiz 11.03.2015!
İncecik günleeer :KK37::KK37::KK37:...

17-gun-diyeti.jpg

Son düzenleme:
Doğumdan sonra geliyorum :KK55:

Bende şimdiden nasıl kilo vereceğimi düşünmeye başladım. Malesef çok kilo aldım :KK43:

Umarım istediğin kiloya ulaşırsın. Kesinlikle tatlı ve hamur işlerini unutmak lazım.

Doğumdan sonra geliyorum :KK55:

Bende şimdiden nasıl kilo vereceğimi düşünmeye başladım. Malesef çok kilo aldım :KK43:

Umarım istediğin kiloya ulaşırsın. Kesinlikle tatlı ve hamur işlerini unutmak lazım.
Gel canım. Maşallah az kalmış. İlk bebeğin mi? Annelik çok güzel, değer her şeye. Ben kendimden rahatsız olmaya başladım. Kendimi böyle görmeye alışkın değilim. Elimden geleni yapmaya çalışacağım. Bu arada diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Hayırlısı bakalım...

Günaydın Hanımlar,

İzinde olunca insan geç uyanıyor. Biraz önce üç yemek kaşığı müsli ve süt hazırladım kendime, öncesinde iki bardak su içeceğim. Bir süredir o kadar kötü besleniyorum ki şu anda midem hiç iyi durumda değil. Bugün banda çıkacaktım ama belim iyi değil. Muhtemelen yarından sonraki gün yarım saatle başlayacağım. Öpüyorum sizleri.

Biraz önce yediklerimi yazayım;

-1 haşlanmış yumurta
-1 domates
-1 salatalık
-1 kibrit kutusu beyaz peynir
-2 dilim beyaz ekmek

Şimdi bir fincan sütlü kahve içiyorum. İçine iki çay kaşığı şeker attım. Çok iştahlıyım. Mutfaktaki baklavalar beni anormal derecede tahrik ediyor. Destek olun kızlar. Nasıl hakim olacağım iştahıma?

Biraz önce yediklerimi yazayım;

-1 haşlanmış yumurta
-1 domates
-1 salatalık
-1 kibrit kutusu beyaz peynir
-2 dilim beyaz ekmek

Şimdi bir fincan sütlü kahve içiyorum. İçine iki çay kaşığı şeker attım. Çok iştahlıyım. Mutfaktaki baklavalar beni anormal derecede tahrik ediyor. Destek olun kızlar. Nasıl hakim olacağım iştahıma?

kanma baklavaların tatlı tatlı göründüklerineeee onlar aslında düşmanımız bizim :KK20:

canın tatlı çektikçe tarçın tüketiceksin yoğurdu süte suya , faydasını görürsün eminim :21:

başarılar bu arada hoş geldin aramızaa :KK15::KK15::KK15:

kanma baklavaların tatlı tatlı göründüklerineeee onlar aslında düşmanımız bizim :KK20:

canın tatlı çektikçe tarçın tüketiceksin yoğurdu süte suya , faydasını görürsün eminim :21:

başarılar bu arada hoş geldin aramızaa :KK15::KK15::KK15:
Teşekkür ederim. Düşmanın böylesi. O fıstıklar var ya arada yeşil yeşil...

Neyse birkaç dakikalık zevk için değmez değil mi? Acaba canım tatlı çektikçe havuç falan mı yesem? Hem tatlı hemde tok tutuyor...

Teşekkür ederim. Düşmanın böylesi. O fıstıklar var ya arada yeşil yeşil...

Neyse birkaç dakikalık zevk için değmez değil mi? Acaba canım tatlı çektikçe havuç falan mı yesem? Hem tatlı hemde tok tutuyor...

Değmez kesinlikle ince belli narin hanımlar olarak gezinicezz bunu düşündükçe cısslı şeylere yaklaşmak bile istemiyorum :KK68::21::21:

havuç ye, sütlü haffif tatlılardan ye baklavayı da çok nadir olmak kaydıyla 40 yılda birr ye nefsini körelt ama sakın pes etme , çok güzel sonuçlar alıcaz istikrarlı olursak :KK49::KK49:

15 dk önce pirinç unuyla yapılmış muhallebi yedim bir tas. Birazdan çay yapacağım. Muhtemelen çay kaşığının ucuyla şeker atarım.

Başarılar canım umarım istediğin kiloya ulaşırsın.Hemen hemen aynıyız.Bende 62 kilo hamile kalmıştım şu an 72 yim.Kilolarımdan rahatsız olsamda bir şey yapmıyordum ama bu senenin başında 74 kiloyu görünce kendime geldim.Diyet yapamıyorum ama spor yapmaya başladım.Bakalım uamarım bende verebilirim bu kiloları

öncelikle günlüğün hayırlı olsun bende seni takip etmeyi düşünüyorum bende doğumdan sonra epey kilo aldım kilom bu sabah 71.2 sana katılmak isterim

Başarılar canım umarım istediğin kiloya ulaşırsın.Hemen hemen aynıyız.Bende 62 kilo hamile kalmıştım şu an 72 yim.Kilolarımdan rahatsız olsamda bir şey yapmıyordum ama bu senenin başında 74 kiloyu görünce kendime geldim.Diyet yapamıyorum ama spor yapmaya başladım.Bakalım uamarım bende verebilirim bu kiloları
Hayırlısı canım. Aynaya baktığımda sağımdan solumdan taşan yağları görmek hiç hoşuma gitmiyor. İnsanın kendini iyi hissetmesi gerçekten çok önemli. İnsanın burada paylaşımda bulunması da önemli. Birbirimizi motive ediyoruz.

öncelikle günlüğün hayırlı olsun bende seni takip etmeyi düşünüyorum bende doğumdan sonra epey kilo aldım kilom bu sabah 71.2 sana katılmak isterim
Tabi ki canım. Hoş geldin. Ne yedik, ne içtik, ne tür egzersizler yaptık yazalım buraya. Gözümüz döndüğünde de hissettiklerimizi ve istediklerimizi yazarak birbirimizi motive edelim. Bundan bir ay sonra ne durumda olacağız hep birlikte görelim mesela...

Hayırlısı canım. Aynaya baktığımda sağımdan solumdan taşan yağları görmek hiç hoşuma gitmiyor. İnsanın kendini iyi hissetmesi gerçekten çok önemli. İnsanın burada paylaşımda bulunması da önemli. Birbirimizi motive ediyoruz.
Aynen canım beni de en çok rahatsız eden simit denilen o yanlardaki çıkıntılar.Ben leslie yapmaya başladım ve sıkılaştığımı ve yanlarımın azaldığını hissediyorum.Yapma imkanın varsa sen de dene derim.Hem sıkılmıyorsun yaparken

kizlarr hiç uğraşmayın karatay yapın kurtulun:)

ben de rereklamcı gibi oldum ama ne yapayım. boşuna kilo taşımayın sağlıksız diet yapmayın . bi evdeki pisliklerden kurtulurken kapısı penceresini sokmeyin pisliği atın dışarı :)

o kotu dietlerde hücreleriniz ölüyor ..
Allah kolaylık versin minnoslar :)

Tabi ki canım. Hoş geldin. Ne yedik, ne içtik, ne tür egzersizler yaptık yazalım buraya. Gözümüz döndüğünde de hissettiklerimizi ve istediklerimizi yazarak birbirimizi motive edelim. Bundan bir ay sonra ne durumda olacağız hep birlikte görelim mesela...
Ben diyet konusunda katılımda bulunamam belki ama kabul ederseniz.spor ve kilo konusunda sohbetinize katılayım

Ben diyet konusunda katılımda bulunamam belki ama kabul ederseniz.spor ve kilo konusunda sohbetinize katılayım
Tamam. Sende kriz anlarındaki duygularını paylaş o zaman. Bu benim için çok önemli. İlle diyet konusunda bir şeyler yazmak zorunda da değilsin. Her zaman bekleriz...

kizlarr hiç uğraşmayın karatay yapın kurtulun:)

ben de rereklamcı gibi oldum ama ne yapayım. boşuna kilo taşımayın sağlıksız diet yapmayın . bi evdeki pisliklerden kurtulurken kapısı penceresini sokmeyin pisliği atın dışarı :)

o kotu dietlerde hücreleriniz ölüyor ..
Allah kolaylık versin minnoslar :)
Sen neler yiyorsun gün içinde? Nelere dikkat ediyorsun? Birde kaç kilo verdin bugüne kadar? Bu bilgilerin bize faydası olacağını düşünüyorum.

Aynen canım beni de en çok rahatsız eden simit denilen o yanlardaki çıkıntılar.Ben leslie yapmaya başladım ve sıkılaştığımı ve yanlarımın azaldığını hissediyorum.Yapma imkanın varsa sen de dene derim.Hem sıkılmıyorsun yaparken
Hmmm, faydasını gördün demek. Senin çalıştığın bir video var mı peki?

Tamam. Sende kriz anlarındaki duygularını paylaş o zaman. Bu benim için çok önemli. İlle diyet konusunda bir şeyler yazmak zorunda da değilsin. Her zaman bekleriz...
Hemen anlatayım ..Çok fazla tatlı vs krizi yaşamıyorum aslında sadece malum dönemlerde tatlı -abur cubur krizim olur ve ne yazıkki bugüne kadar kendimi frenlemeye yönelik bir şey yapmadım.Ama bundan sonra daha dikkat edeceğim.Bu konuda birbirimize destek olabiliriz

X