• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baştan çıkarma sanatı

baştan çıkarmak anladığım kadarıyla seks gibi göründü gözünüze yani bazı kişiler içinde küçük düşmek ..yanlız olduğumuz gibi olmak zaten ayrı bişi bu konu üzerinde... bir de olduğun gibi olursan onu baştan çıkaracaksındır gibi kelimeler kullananlar gerçekten akıllıca davranışlar sergiliyor ama zaten bir erkeğe olduğumuz gibi her dediğine razı olmamak bizi yüceltiyor ... kızlar içinizden geldiği gibi yaşayın kıskanacaksan kıskan ...seveceksen sev ... sarılacaksan sarıll.... görüşeceksen görüşş....yani dilediğin hayatı ona çekinmeden söyle eğer kiii senin isteklerine yanıt vermiyorsa ozaman ayrılık vakti gelmiştir bir ilişkide ilişki yaşamak sizin değerlerinize önem vermekle başlar içinizden geldiği gibi davranın korkma onun dışındakiler zaten doğru erkek değil olduğun gibi davranmaz isen sen yanlış kadınsın oluyor

bence biraz kişiye bağlı seviyorsa seviyodur sevmiyosa zaten sevmiyordur ben kimseyi kendime bağlamakiçin çaba göstermem karşıdaki göstersn işte kadnlar burdan kaybedyr bırakalmda ulaşlmaz olalm mesafe herzamn işe yaramıştr bunu biliyrm :27:

herkes doğallığın cezbediciliğine odaklanmış ama gizem atlanmış zannımca; en az doğallık kadar önemli...
bence kadınlar çenelerini tasarruflu kullanarak, mümkün mertebe kendi hesaplarına daha ketum olup daha nitelikli konularda kendilerini ifade etmeye yönelseler uzun erimli bir ilişkiyi de, periferilerinde ilgi odağı olmayı da, partnerlerinin heyecanını ve merakını dirik tutmayı da garanti ederler.
perihan mağden'in yıllar önce bi köşe yazısında yazdığı bi espri vardı: " kadınların tek handikapı hiçbir handikapının olmaması..." diye...biraz sert bi ifade ama gerçekliği var. meselesi olan kadın ilgi çekicidir,bence...
sevgilerimle

kizlar ben gece elbiseleri satan yere uye oldum hem ucuz hem de kaliteli tavsiye ederim, hem para kazaniyrm hemde degisik ve fantazi elbiselr ve ic camisrlariyla kocami memnun ediyrm,kizlar tek tavsiyem uye olun siz kendine gelis fiyatindan alin arkadaslariniza normal fiyattan satip para kazanin merak eden cvb yazabilir.......

aaaaa bu kadınlarda varyaa yazık hemen şeylerinden anlamış hepsi .. hoşlandığı birini baştan çıkarmak istemiş kötü birşeymi.. bu konuda birkaç tüyo vericem..,
yavaş hareketler, doğru parfüm, ve kaçan kovalanır mantığı hepsini birleştir.

Back
X