• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baştan çıkarma sanatı

denizmavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
35
2
36
Konya
merhabaler arkadaşlar ben erkeklerin kendimize aşık etme tiyolarıyla ilgili ipucuları sizlerinde bilgi darcığından faydalanarak genişletmek istiyorumm buraya fikri olan yazsın çekinmesin olumlu veya olumsuz ben olsam sunu yapardım diye yazın.. baştan çıkarılan erkekler yani aşık etmek için neler yapılıyor gerçekten ilgi konusu oldu suan bende saygılarrrr.......:80:

eğer bu laf ciddiye alınıp yazılacak olursa bunu yapmak ........................liktir!!!
aşık etmek farklıdır baştan çıkarmak kendinizi küçük düşürmek ve unutulmanız adına formlanmış kağıda imzanızı atmaktır. ama sizinle ilgilenmesini istiyorsanız geri durun ulaşılmaz olun dürüst olun çevresinde ne uzaksa güzellik adına onları yaşatın

eğer bu laf ciddiye alınıp yazılacak olursa bunu yapmak ........................liktir!!!
aşık etmek farklıdır baştan çıkarmak kendinizi küçük düşürmek ve unutulmanız adına formlanmış kağıda imzanızı atmaktır. ama sizinle ilgilenmesini istiyorsanız geri durun ulaşılmaz olun dürüst olun çevresinde ne uzaksa güzellik adına onları yaşatın

Bir kadın nasıl 'ulaşılmaz' olabilir?
Açıkçası ben de bunu çok merak ediyorum.

bastan cıkaracagın erkek sevgilin veya esin olur bence sonucta yakınlık olmalıdırki bunu yapabilesin bastan cıkarmak bana gore cinsel anlamda tahrik etmek gibi birsey yanlısmı....

sen asık etme yontemlerini soruyorsun sanırım valla oda bende yok hic ugrasmadım simdiye kadar belkide onemli olan budur dogal olmak gerisi kendiliginden gelir....

küçük düşürmek anlamında sormadım sadace çok beyeni duyulan bayanlar nasıl olur bu kadınlar hep baştan çıkaran kadınlar olmuşlardır hani derler ya bu kız bu adama ne yapmışta böyle deli gibi aşık olmuş merak edilir... tşklerrr

küçük düşürmek anlamında sormadım sadace çok beyeni duyulan bayanlar nasıl olur bu kadınlar hep baştan çıkaran kadınlar olmuşlardır hani derler ya bu kız bu adama ne yapmışta böyle deli gibi aşık olmuş merak edilir... tşklerrr

senin için değil kardeşim, genelleme konuştum bu lafı kullanmak abes.!
ulaşılmaz insan nasıl olunur demiş bir arkadaşımız.
benim peşimde kimse bunu hava olarak algılamasın. çok fazla erkek var bu mide bulantısınada neden oluyor.
zorlamadan yapıyorum çnki ben vurdumduymaz biriyim dah adün akşam birisi ingilzce ders verdiğim bana benden hoşlandığnı vs söledi . direk hayır dedim. daha çok üstüme gelmeye başladı. elde etme hırsı!!!
neden neden diyor neden kimseyi kabul etmiorsun.
neden kimseyi sallamıyorsun neden bişe denilince pat diyecvp verip düşünmüyorsun.
ben buyum dedim.
şımarıksın ukalasın dedi!!buda çevrende çok erkek olduğu için vs bişiler dedi .

asıl olaya gelelim sevgilinizmi var, ilgisizmi davranıyor
oturun düşünün!
bu adam sizi kaybetmeyi göze almışsa bu dediklerimi gönül rahatlığı ile yapın kesinlikle ben kaybettim demezsiniz.
aradığında açmayın 4.5 çalışta açın.
msjlara samimi içten cvp verin ama çok geç yazın.
bugunun msjına yarın cvp vermek gibi.
buluşmamı teklif etti, gidin ama gözünüz dışarda olsun biraz. biraz ukala birz havalı takılın..
özel günleri sallayın kim demiş özel gün diye hepimiz öleceğiz:58::58:
buraya yazdıklarım ilgiyi %100artırır.
çunki sizi sevmese bile bir başka yakışıklının girdiğini kendisinin pabucunun dama atıldığnı düşünür.
not:bunu hak etmeyen insana yapmayın ve uzun sürdürmeyin aklı başına gelene kadar. yoksa ALLAH belanızı verir..mazlumların ahını almayın.
ve bayanlar şu sitede çok okuyorum adamları sürekli sıkmayın.
nereye gittin nerden geldin fln filan. kaybeden siz olursunuz .
bir insanı çok öbnemsemek bunaltır.
aska uzmanlar 3 yıl ömür biçmişken bu ömrü dahada aza indirmeyin gerçek aşk bitmez ama ilk hali gibide olmaz

doğal olacaksın yapmacık hareketlerde bulunmayacaksın
erkekler cok sinsidir kızların her türlü hareketinden nasıl bi kişiliğe sahip olduklarını bilirler
bende başlığı okuyunca eşlere yapılan baştan çıkarıcı hareketlerin kastedildiğini sandım başlık
konu sahibinin ne sormak istediğini tam yansıtamamış
yanlış anlamlara yol açıyor

Nasıl bir konu bu yaa..! " Baştan Çıkarma Sanatı " ??!!

Sen kendin olduktan sonra, doğal olduktan sonra, kendini kasmadıktan sonra, her şey olacağına varır. Tiyolarla, oyunlarla olmaz bu işler ...!!

sadece kendin olacaksın oyunla baştan çıkarmayla biyere varılmaz ömrün boyunca öle davranamayacağına göre sen seven sensin diye sevsin seni

siradan bi erkegi neden bastan cikarmak istiyorsun ki? hoslandigin bi adamin kendine asik etmeye calissan anlayacagim da.. Bastan cikarmak istedigin sevgilinse zaten basbasa kaldiginizda bi tek gulusun bi bakisinla o coktan bastan cikmis olur dusunmezsin bile.. Walla ne istediginin farkina var bence. Bu yol yol degil =)

erkeğine sürekli hakaret edeceksin,insan yerine koymayacaksın

yazdığı mesaja bir ay sonra cevap vereceksin.

kafede beraber otururken başkalarıyla bakışacaksın,gerekirse masalarına gideceksin.

sürekli kredi kartını veya nakit isteyeceksin.

25 telefonundan birini açacaksın.ama dikkatli ol sadece 25.yi.

gittiğin restoran gibi yerlerde çaktırmadan bir yerlerine bi şi dökeceksin ki diğer kızlar ona bakmasınlar,tiksineceklerdir çünkü.

şimdilik aklıma gelenler bunlar daha gelirse eklerim.bol şans.:16:

kafede beraber otururken başkalarıyla bakışacaksın,gerekirse masalarına gideceksin.

gittiğin restoran gibi yerlerde çaktırmadan bir yerlerine bi şi dökeceksin ki diğer kızlar ona bakmasınlar,tiksineceklerdir çünkü.

Aman Allahım bunları bir bayanın yazabileceğine inanmıyorum...
Böylee saçma şey görmedim... Allah akıl fikir versin sizeee..

akillibidik.. hakkikattende cok zekice yazmissin! Bu yasta bu zeka.. :)

hiç kural koymadan yaşa!!!sadece olduğun gibi ol doğal ol...bi erkeği baştan çıkarmak için olmadığın gibi gözükmek kendini küçültür bence...
sonuçta herkez farklıdır,sizi seven öyle sever sevmeyen sevmez..ulaşılmazıda oynamayın .neyseniz osunuzdur...hayatta daha büyük dertler varken bunları oturup düşünmeyin bile bırakın hayat önünüze birşeyler getirsin sizde yaşayın.saygılarla

Back
X