Bahsi geçen üye bana iftira attı, çok alakasız bir şekilde konuyu bana çevirdi, benimle uğraştı, en başta başka konularda bize ettiği hakaretleri de paylaştım. Koyduğum bağlantıdan yola çıkarak hepsini bulabilirsiniz. Yani ettiği tüm hakaretleri.
Durup dururken burada doktor varmış kimmiş o diyip efelendi, birisinin ona özel mesaj attığını söyledi, benimle uğraştı. Lütfen birine kızmadan önce tüm yorumları okuyun.
Şu an çok şaşkınım. Sizinle hiç denk geldik mi bilmiyorum ama, illa ki beni az çok tanıyan insanlar var burada.
Ben kimsenin acısıyla dalga geçen, üstüne giden birisi olmadım. Kimsenin özel alanına müdahele etmedim.
Ben dürüst bir insanım. Ve benim kişiliğime dil uzatıldı ve hakaret edildi.
Kaç senelik üyeyim ilk defa başıma geliyor bu durum.
Doktor doktor diyip durdunuz ya, ben sesimi çıkarmasam da az buçuk o kişinin hasta olup olmadığını anlıyorum merak etmeyin. Ben bu bilimin okulunu okudum.
Ve bu hanımın psikolojik sıkıntıları var kesinlikle ama aklı başında. İntihar etme düşüncesi varsa da benimle uğraşırken yoktu.
Ben bu kadarını görebilecek durumdayım.
Çok şaşkın ve kırgınım.
Ömrüm boyunca onurum ve vicdanım için yaşadım ben.
Kimse benim tırnaklarımla kazıya kazıya geldiğim yere laf edip iftira atamaz.
Ben kalbimi verdim bu işe, severek yapıyorum.
Bugüne kadar da hiçbir üyeye yalan söylemedim burada. Haliyle kulis çevirip hedef haline getirilmek canımı yaktı.
Dediğim gibi çok şaşkınım. Baştan sona okursanız konuyu, konunun nasıl kasıtlı bir şekilde bana getirildiğini görürsünüz.