- 30 Eylül 2014
- 56
- 10
- 33
- Konu Sahibi emoosh_efe
Yazın kullanabileceğim hafif, ucuz baston puset arıyorum. Ankara içi olursa görebilmem açısından iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
takas düşünürseniz ben resmine bakabilirimİstanbulda oturuyorum ama en ince ayrıntıya kadar foto çeker yollarım ve söylerim emin olun
Arabaların resmini yollar misinizMerhaba bende iki adet var. Birinin iki kademeli sırt desteği diğerinin üç kademeli. İki kademe olan daha hafif daha az yer kaplıyor. Ama ikisi de baston Halen Düşünüyorsanız mesaj bırakınız
Merhaba bu puset hala Duruyormu ve fiyatı nedir? Ciddi olarak ilgileniyorum
Arabalarin fiyatlari nedir. 25 tl ye verecek oldugunuz da tam yatior mu
Ebiha hnm bebek arabasi duruyormu acabaMerhabaEki Görüntüle 1463069 bizim bu modele benzeyen arabamiz var altında sepeti yok cok hafif ve cok kullanışlı arkası da tam yatıyor 3 pozisyon oluyor cocuk icin cok rahat bursadan istanbula yollamislardi ptt kargo ile 12tl tutmusdu eger kesin düşünürseniz kilerden çıkarıp resmini cekip yollarim fiyati sirf elimden cikarmak icin 85 tl diyorum
merhaba benim ufaklıgım için kullandıgım baston puset var..işine yarar sanırım..bende ankaradayım..Yazın kullanabileceğim hafif, ucuz baston puset arıyorum. Ankara içi olursa görebilmem açısından iyi olur. Şimdiden teşekkürler.