Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, erkek bebek için baston puset arıyorum. Çok teferruatlı olmasına gerek yok çünkü 2. arabamız olacak. Hafif ve basit olması önemli, unisex renklerde olabilir.
aynısından var bizde hediye geldi ama ben şuanda yatabilen baston puset arıyorum. çünkü benim bebeğim henüz 1 yaşında ve dolaşırken uyumak istiyor bunu kullanmak için henüz erken olduğunu düşünüyorum. bebeğinizin yaşına göre veya kullanım alanınıza göre karar verebilirsiniz. örneğin tatile gidiyorsanız ve havuz plaj bahçe dolaşacaksanız bu resimdeki çok ideal ama hem kocaman ilk yaş pusetlerini taşımayayım hem AVMde rahat dolaşayım diyorsanız yatabilen özellikte baston puset tercih etmelisiniz. sevgiyle kalın..
cevabınız için teşekkürler sturkans benim oğlumda 15 aylık ben kısa mesafelerde kucağımda taşımamak için istiyorum, yoksa bizimkisi de uyumak istiyor yatmaması kötü.
ama ihtiyaç yinede dayanıklı mı değil mi onu merak ettim.