Baston puset kullananlar.............

saliha...

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
24
0
86
İstanbul
Bebeğim iki aylık. Dışarı çıkarırken ne kullanıyorsunuz kızlar? ben baston puset düşünüyorum taşıması kolay olur diye. yatırılıyormu bunlar ve kaç aya kadar kullanabilirim? 2 aylık bebeğe uygunmu ?

hayır canım baston arabaların bir yarı yatanı var bir de hiç yatmayanı
ben evde gezdirmek için aldım hafif olsun diye dr 4 aylık olduğu için yarı yatanından
al dedi yani senin için çok erken pierre cardin en hafif ve çok yer kaplamayan,
modeli var 2020 tavsiye ederim ben çok memnunum çift taraflı ve tekerlekler 360
derece dönebiliyor

baston pusetlerin birçoğu genelde 6 aydan sonra tavsiye edliyor.
ben chicco düşünüyordum. 5,5 kg diye.
fakat yaptığım araştırma sonucu jane unique almaya karar verdim. o da 5 kg. özellikleri çok fazla.

benimde bebeğime aldığım baston puset tam yatar şekilde ama yinede 6. aydan sonra öneriliyo

ben daha dün aldım.baston pusetlerden. tam yatar pozisyonu var benimkinin. ben 6 aydan sonra önerildiğini bilmiyordum ama içi tam olarak yatar pozisyonda neden ilk aylarda kullanılmasınki anlamadım??

bendede var chicconun liteway modeli 2 aylıktan kullanıyorum tam yatar model üzerinde 0+yazıyor yani sorun olmaz merak etmeyin

doğumdan itibaren derseniz chicco multiway yada liteway derim hem yaz hem kış kullanabilirsiniz yağmurluk ayak örtüsü vs var ,ama toplu taşıma vs kullaıyorum derseniz çok basit olan chicco ct 0.6 bastonunu tavsiye ederim çok hafif tam yaz arabası...maclareninde güzel bastonları var..

Son düzenleme:

multiway ağır gibi geldi bana lite way ile kraft pamper arasında kararsız kaldım..Maclerande çok pahalı yaa, gerk yok o kadar pahallıya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…