Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sadece hasta olduğu için ağlamaz ki bebekler canı sıkılmıştır bebek işte canı istediği zaman ağlar biraz büyüsün dışarıyı çok sever emin ol şuan ayırt edemeyebilir
Büyüyünce sever. Sen yinede her gun çıkar. Benimki küçükken de severdi şimdi bile her zaman dışarıda olmak istiyor. Evimiz bahçeli kapıyı kilitli tutuyoruz çıkmasın diye daha 14 aylık. Akşam 10 11 de bile dedesiyle çıkar diye ağlıyor. Bide ayakkabısını getiriyor giydirde çıkalım diye
Giniver basligini simdi gordum, demek buyudude olay cikarir oldu sipa.
Sorun disarisi degil gibi geldi bana, kucakta ve kanguruda rahat duruyormus.
Puseti birakip arabanin normal koltugunu deneseniz mi acaba bi, bi tik yatirirsiniz olur biter, etrafi gormedigi icin huzursuzlaniyor diye yorumladim cunku.
Giniver basligini simdi gordum, demek buyudude olay cikarir oldu sipa.
Sorun disarisi degil gibi geldi bana, kucakta ve kanguruda rahat duruyormus.
Puseti birakip arabanin normal koltugunu deneseniz mi acaba bi, bi tik yatirirsiniz olur biter, etrafi gormedigi icin huzursuzlaniyor diye yorumladim cunku.