Doğuma Hazırlık Baston-travel sistem bebek arabası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

semplice_signora

Konuşası bile yok...
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2012
7.075
3.075
148
42
Merhaba bayanlar
Bebek arabası arıyorum.
Eşimde de bende de bel sorunu olduğundan hafif olması lazım.
Kolay kapanabilmeli,kapandığında çok yer kaplamamalı,pratik kullanışı olmalı.
0+ kullanacağımız için tam yatmalı.
Bir de çift yönlü olursa kaymaklı ekmek kadayıfı:37:
Tabi birde milyarlar etmemeli:23:
Baston pusetleri beğendik bu özelliklerden dolayı.Hatta baston-travel sistemlere bayıldık.Önereceğiniz veya kesinlikle almamalısın diyeceğiniz markalar,modeller nelerdir?
Aramaktan içim dışıma çıktı.6,5 aylık hamileyken sitelerde bile dolaşmak yoruyor insanı:51::51::51::51::51::51:

ben de senınle aynı fikirdeydim hem travel sistem hem hafif bişi arıyodum e bebebkten aldım bana 1000 tl mal oldu ama sımdı %40 indirim var puseti alana anakucağı ındırımli oda 140 tl indirime geliyor 860filan oluyor sanırım nuna pepp modeli ve nunanın ankucağına bakabılırsın cok hafif bir araba baston arabalarla hemen hemn aynı kıloda 8,5 kg yalnız çift yönlü olmuyo puseti ayrıca makınada yıkanıyor henüz kullanmadım daha bebeğim doğmadı ama çok rahat tavsiye ederim

ben de senınle aynı fikirdeydim hem travel sistem hem hafif bişi arıyodum e bebebkten aldım bana 1000 tl mal oldu ama sımdı %40 indirim var puseti alana anakucağı ındırımli oda 140 tl indirime geliyor 860filan oluyor sanırım nuna pepp modeli ve nunanın ankucağına bakabılırsın cok hafif bir araba baston arabalarla hemen hemn aynı kıloda 8,5 kg yalnız çift yönlü olmuyo puseti ayrıca makınada yıkanıyor henüz kullanmadım daha bebeğim doğmadı ama çok rahat tavsiye ederim

Teşekkür ederim tavsiyen için.Tekerleri çok minik geldi bana.Videosunu izledim pratik bi arabaya benziyor.Mağazada inceleyeceğim çıktığımda:29:

Merhaba bayanlar
Bebek arabası arıyorum.
Eşimde de bende de bel sorunu olduğundan hafif olması lazım.
Kolay kapanabilmeli,kapandığında çok yer kaplamamalı,pratik kullanışı olmalı.
0+ kullanacağımız için tam yatmalı.
Bir de çift yönlü olursa kaymaklı ekmek kadayıfı:37:
Tabi birde milyarlar etmemeli:23:
Baston pusetleri beğendik bu özelliklerden dolayı.Hatta baston-travel sistemlere bayıldık.Önereceğiniz veya kesinlikle almamalısın diyeceğiniz markalar,modeller nelerdir?
Aramaktan içim dışıma çıktı.6,5 aylık hamileyken sitelerde bile dolaşmak yoruyor insanı:51::51::51::51::51::51:

ben wei-b 1012 aldım trio set ve çok memnunum hafif ve boy ayarlama özelliği var, ayrıca çok hafif araba bagajına da çok rahat giriyor, aynı markanın bir modeli daha var ama onun kodunu bilemiyorum sımdı, isteyen olursa aldıgımnetin adresini özelden verebilirim burda reklam olmasın simdi.

ben peg prego easy drive travel sist.aldım şasesi ve kendi arabası süper ama anakucağı berbat rezil oldum resmen arabayı tavsiye ederim ama başka uyumlu bir anakucağı bul derim maxi cosi ve cybexler uyabilir (üşendim başka birine verdiğim cevabı copy paste yaptım:52:)
dedğim gibi peg pregonun arabasından memnunum ama anakucağı hüsran boyunluk çocuğu boğacak gibi ilk zaman garibim habire aşağı düşüyodu çok kullanmıyoruz zaten ama arabası süper tam yatıyo yatak gibi büyük valla şasesi muhteşem tekerlekler yağ gibi kayıyo sadece 8 kg biizm arabanın bagajı küçük zor sığdırıyoruz ama olsun çift yönlü 3 yaşa kadar yağmurluk ayak koruma hepsi 1100 tl sıkı pazarlıkla aldık aralık ayında.biz haşim işcandan aldık halin varsa mutlaka git acayip çeşit var ama çok ısrarcılar zaten hassas bi dönem olduğundan herşeyi almak istiyosun bide mama sandalyesi kakaladılar:27: şimdilik pek iş görmüyor bakalım sana kolay gelsin doğumun sonbaharda olursa arabayı bidahaki seneyede alabilirsinkışın çok çıkılmıyor malum.hem belki baston puset alırsın daha uygun onların fiyatı benim doğum martta oldu yoksa ben öyle yapcaktım bi tanede idareten anakucağı alırsın
75 tl bile var mothercarede hafif ve rahat görünüyolar ama elde taşıma amaçlı.
bide hello babyde sanırım vardı güzel tr.sys. arabalar orayada bakabilirsin saınırım yaz dön daha indirim oluyo.
Sana kolay doğumlar dilerim.

Son düzenleme:
Back
X