• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basur -hemorid şikayetim var

EGE333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2021
491
223
53
37
Doğum öncwsi tetiklenen doğum sonrası artan bir basur problemim.oldj ağrılı kanamalı doktora gittim müdahale derecesinde değil emzirdiğim için krem ilaç veremedi evde sıcak suya otur yarım saat yürü 1 haftaya geçer dedi sizin öneriniz var mi ağridan duramıyorum

Kantaron yağı. Her tuvaletten sonra mutlaka oraya koy pamukla. Baya hafifletiyor

Doğum öncwsi tetiklenen doğum sonrası artan bir basur problemim.oldj ağrılı kanamalı doktora gittim müdahale derecesinde değil emzirdiğim için krem ilaç veremedi evde sıcak suya otur yarım saat yürü 1 haftaya geçer dedi sizin öneriniz var mi ağridan duramıyorum
Cerrahi işlem yaptırın bende öyle yaptırdım kurtuldum lazerle alıyorlar

Selam canım yurt dısında sıcak suya papatya demleyip içine oturtuyolar öneri bu şekilde yada patlican tozu var öğtülmüş farklı kürler var ama emziriyosun sormak lazım tekrar hatta patlican sapı kaynatıp içen tanıdık vardı çok iyi geliyordu araştır istersen doktoruna danış emzirmeden dolayı geçmşş olsun 🌸

Bende duydum iyi gelmiş sabahları aç karnına bir diş sarımsak ılık su ile yutuyormussun benimde gebeligimde fazlalaştı rahatsız ediyor tansiyondan kaynaklı şuan kullanamıyorum denicem ve arkadaşın dediği gibi patlıcan sapida iyi geliyormus

Back
X