Basur sıkıntısı!

Narcoleptic insomniac

Gözümün biri söndü kör oldum..
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2016
3.948
3.612
83
Son 1 haftaya kadar gayet duzenlenmis olan boşaltım sistemim 21.haftama girmemle birlikte altust oldu. Kabizliktan öte basur beni mahvediyor. Su iciyorum bol bol, meyve yiyorum rahatlatmasi gereken her seyi yapiyorum ama sonunda yine fitile kalıyorum bir de bonus olarak gaz sancisindan mütemadiyen agrim oluyor. Basur problemi olanlar nasil çözdü yardimci olabilir mi?

bende de var hamilelik onesinde de vardi kabizlik zaten kronik ben bol su icmeyle cozum buldum cunku benimki kaniyodu kabizligim gecmedi ama en azindan kanama olmuyo gunde 15 bardakdan asagi su icmemeye caliisyorum

Hic duymadim ne kadar icmek lazim?

Canm benm bu sıkıntım yıllardır var denemediğim hiç birşey kalmadi vcuudum herşeye alıştı dusunun ramazanda iki üç kere cikmusimdir en fazla. Sabahlari aç karna iki üç kasik flan için iyi geleceğine eminim.

Ayy Allah kolaylik versin sana da canim bir de acayip kasik agrisi yapiyor wcye cikamamak o da bir yandan zorluyor yarin sabah baslicam hemen tesekkurler tatlım.

Yemedigim sey kalmadi karpuz kiraz kayisi salatalik ama tık demiyor valla ise yarasa her gun bamya yerdim

ben karnim cok sistiginde nerdeyse bi hafta tuvalete cikamadigimda hemen bamya yaptiriyorum o rahatlatiyo kayisida artik fayda vermemeye calisti hunye alisiyo gakiba hamile kalmadan once surup icerdim o bike fayda etmez olmustu normal dogumdan bile korkar oldum ikinmakdan bagirsagim yirtilirsa diye

BEN SÜT İÇİNCE TUVALETE ÇIKIYRUM CANIM DENE İSTERSEN FAYDASI OLUR BELKİ

Ben de diyorum ki o kadar cok ıkınıyorum ki normal dogum beni korkutmuyor benim de duzensizligim vardi hamilelik öncesi ama kayisi çayı icerek rahatliyordum. Simdi de bitki caylari cok onerilmedigi icin kayisi cayi icmeye korkuyorum. Alternatif her seyi denedim

BEN SÜT İÇİNCE TUVALETE ÇIKIYRUM CANIM DENE İSTERSEN FAYDASI OLUR BELKİ
Tavsiyen icin tesekkurler canim. Sütü içebilsem aslinda cok mantıklı hem yararli ama ne yazikki süt midemi kaldiriyor zaten ogh diyince kusuyorum

Dupalac diye bir surup var hamilelik donemindede kullanilabiliyor bana cok iyi gelmisti
Duydum aslinda o surubu hatta kullanan arkadaslarim da oldu ama halihazirda bulanti hapi kullandigim icin doktorum ilac veremem demisti. Dun yine fitil denedim ama o bile kar etmedi tuvalet korkulu rüyam oldu artik

ben İBS hastasıyım. Kabızlık, basur kronik bende. Hamileliğimde 2 kere ağladım resmen tuvalette. şimdi iyiyim neden bilmiyorum. Yaptığım tek şey sabah aç karna gün kurusu yiyip üzerine bir bardak ılık su içmek. gün içinde de varsa 1 tane kayısı yemek.

Gün kurusu ve kuru incir denedim ama kar etmedi. Hamilelikten once de sikintim olurdu kayisi cayiyla rahatliyordum ama bitki cayi sonucta bir de iceriginde hangi bitkiler olduğunu bilmedigim icin icemiyorum. Ama bir sure gun kurusu yemeye devam etsem yarari da olur aslinda. Tesekkurler tavsiyeniz icin.

Duydum aslinda o surubu hatta kullanan arkadaslarim da oldu ama halihazirda bulanti hapi kullandigim icin doktorum ilac veremem demisti. Dun yine fitil denedim ama o bile kar etmedi tuvalet korkulu rüyam oldu artik
bugün okudum burada hatta kivi iyi geliyormuş dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…