Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 2 si gibi gözüküyor hakkımızda hayırlısı olsunMerhaba kızlar 20si yumurtlamamdı döndüm 30-32 gün verimli bir şekilde değerlendirdik, dünden beri göğüs uçlarım yanıyor tek belirtim bu şualık![]()
Kuruluk duymuştum ama umutlandırmak istemem inşallah güzel haberler alırız canımmBenimde 9 aralık son regl 21 22 yumurtlama sanırım bugünde çatlama oldu bende 17 21 22 23 değerlendirdim bakalım inşallah gebelik olur bu ay baya akımyı oldu şimdi kuruluk var akıntı yok Eki Görüntüle 3688637
Ya en güzelini yapıyorsunuz streslenmemek büyük başarı gerçekten inşallah güzel haberleri veririz birbirimizeBenimde 2 si gibi gözüküyor hakkımızda hayırlısı olsunson 2 aydır takip etmiyorum gelişi güzel bakalım hayırlısı mayısta 1. Yıl dolacak insaAllah olur o zamana kadar
![]()
Aminn inşallah canım rabbim isteyen herkese bizede nasip etsinKuruluk duymuştum ama umutlandırmak istemem inşallah güzel haberler alırız canımm![]()
Zor oldu ama başardımYa en güzelini yapıyorsunuz streslenmemek büyük başarı gerçekten inşallah güzel haberleri veririz birbirimize![]()
İnositol alıyorum 1 aydır yanında omega ile destekliyorum canım, sen alıyor musun belirtilerim yok mu henüzZor oldu ama başardımara ara kendi kendime ağlıyorum ama o sayilmaz
insaAllah konuyu takibe aldım zaten haberleşelim. Takviye vs kullanıyor musunuz
Hiç bisey kullanmiyorum. Çok şey denedim olmayınca bıraktım. Hiç bi belirti yok sadece şişkinliğim var kabizlik ve gaz gibi ama regl öncesinde de oluyor bazen. Test yapmayı düşünüyor musun ? Bi de yasınız kaç ? Kaç aydır deniyorsunuz sizde ?İnositol alıyorum 1 aydır yanında omega ile destekliyorum canım, sen alıyor musun belirtilerim yok mu henüz
29 yaşındayım 3 4 aydır korunmayı bıraktık takviyelerle yumurta kalitesini arttırmak istedim doktora gitmedim henüz doğal yollarla olmasını isterim ilk süreçte, test için erken kuzum pazartesi falan yapacağımHiç bisey kullanmiyorum. Çok şey denedim olmayınca bıraktım. Hiç bi belirti yok sadece şişkinliğim var kabizlik ve gaz gibi ama regl öncesinde de oluyor bazen. Test yapmayı düşünüyor musun ? Bi de yasınız kaç ? Kaç aydır deniyorsunuz sizde ?
Geç yumurtlama olabilir canım regline kadar ovulasyon testlerine devam et istersenKızlar benim regl tarihim 1 Ocak olacak ama ben yumurtlama hiç hissetmedim bu ay hep beyaz akıntı geldi aşırı mide yanması bulantı oldu sağ kasıgıma igne batması gibi oldu tek taraflı sol göğüs ucu acı oldu dün lh testi yapayım dedim böyle çıktı ama yumurtlama akıntısı yok hep beyaz akıntım var pcos oldgu için nisfertil hayıt otu takviye kullanıyorum böyle birşey yaşayan oldu mu adete de az kaldı birşey anlamadım
Bugün yaptım çekemedim silik çıktı bugün de ama iğne batmalarım oluyor hala ara araGeç yumurtlama olabilir canım regline kadar ovulasyon testlerine devam et istersen
Regl bitiminden itibaren yaptın mı canım kaçırmış olabilir misin benimde bu ay öyle belirgin akıntım yoktu ama pik yakaladım 20.gündeBugün yaptım çekemedim silik çıktı bugün de ama iğne batmalarım oluyor hala ara ara
Ozman testim yoktu yapmadım bu ay çok rüya gördüm çocuk inşallah kalmısımdır yaRegl bitiminden itibaren yaptın mı canım kaçırmış olabilir misin benimde bu ay öyle belirgin akıntım yoktu ama pik yakaladım 20.günde
Daha yeniymiş vücut zaten 7 8 ayda alisiyor diyorlar. Aramizda da çok yokmuş 28 olacağım bende ama biz 8 aya gireceğiz denemeye başlayalı. Kesinlikle hersey gönlünce olsun29 yaşındayım 3 4 aydır korunmayı bıraktık takviyelerle yumurta kalitesini arttırmak istedim doktora gitmedim henüz doğal yollarla olmasını isterim ilk süreçte, test için erken kuzum pazartesi falan yapacağım