- Emoji Skoru
- 31
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi berzahnur34256
Bu ayda umutlu olmak niyetiyle 
Sat 5 Aralık .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde bat 4 OcakBu ayda umutlu olmak niyetiyleSat 5 Aralık .
Eşim şehir dışında çalışıyor kullanmak zorundayım. Yoksa bu yaşıma kadar bende kullanmadım hiçBen iki aydır ovulasyon testleri kullanmıyorum oluruma bıraktım![]()
İlk gebelik değil o zaman , haklısınız duruma göre kullanmakta fayda varEşim şehir dışında çalışıyor kullanmak zorundayım. Yoksa bu yaşıma kadar bende kullanmadım hiç![]()
Yok değil olursa üçüncü olacak inşallah. İlk eşimden iki kızım var. İkinci evliliğimi yapalı 3 sene oldu ama eşimde sorun olduğu için kendiliğinden olmadı bu zamana kadar. Şimdi biraz dikkat edelim bakalım dedik deneyelim. Yine olmazsa tüp bebek mecbur. Ama sanki ilk defa gebe kalacakmışım gibi heyecanlanıyorum her belirtide. Küçük kız 13 yaşında unuttum bütün belirtileriİlk gebelik değil o zaman , haklısınız duruma göre kullanmakta fayda varben stres yapıyorum çokca artık kullanmıyorum
Benimde sat 7 Aralık. İnşallah bu ayı değerlendirmişizdirBenimde bat 4 Ocakbeklemedeyim sat 7 Aralık
Ay inşallah peki sizde durumlar nasıl belirtileriniz var mı?Benimde sat 7 Aralık. İnşallah bu ayı değerlendirmişizdir![]()
Rabbim gönlünüze göre kolaylıkla sağlıkla nasip etsin inşallahYok değil olursa üçüncü olacak inşallah. İlk eşimden iki kızım var. İkinci evliliğimi yapalı 3 sene oldu ama eşimde sorun olduğu için kendiliğinden olmadı bu zamana kadar. Şimdi biraz dikkat edelim bakalım dedik deneyelim. Yine olmazsa tüp bebek mecbur. Ama sanki ilk defa gebe kalacakmışım gibi heyecanlanıyorum her belirtide. Küçük kız 13 yaşında unuttum bütün belirtileri
Benim bir belirtim yok açıkçası, her ay yaşadıklarımın aynısıAy inşallah peki sizde durumlar nasıl belirtileriniz var mı?
Bir kere göğsümde ağrı yaşadım gece geçti ama bide bazen karın ağrısı ama bel ve sırt ağrımda var bakalım nasıl olacak canım yaBenim bir belirtim yok açıkçası, her ay yaşadıklarımın aynısıbu ay yumurtlama günlerimizde karışık olduğunu düşünüyorum . Sizin belirtileriniz var mı ?
İnşallah tutunmuştue güzel haberlerimizi alırız en yakın zamandaBir kere göğsümde ağrı yaşadım gece geçti ama bide bazen karın ağrısı ama bel ve sırt ağrımda var bakalım nasıl olacak canım ya
İnşallahBenimde sat 7 Aralık. İnşallah bu ayı değerlendirmişizdir![]()
Amin canım inşallahİnşallah tutunmuştue güzel haberlerimizi alırız en yakın zamanda![]()
Amin inşallah. Rabbim isteyen herkesin bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine kucağını boş bırakmasınRabbim gönlünüze göre kolaylıkla sağlıkla nasip etsin inşallah![]()
Amin amin inşallahAmin inşallah. Rabbim isteyen herkesin bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine kucağını boş bırakmasın
benımde sat 5 aralık tüm umudum bu ayda inşallah olacak bat 2 ocak gözüküyorBu ayda umutlu olmak niyetiyleSat 5 Aralık .