• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim?

Ay evet ama normalde kendimce demiştim moda girmicem diyede dayanamadım işte çünkü 10 aydır deniyoruz ama bu 10 ayın tamamı yumurtlama takibi yaparak olmadı en fazla 5-6 ay olmuştur. 24ünde regl olmazsam test yapayım. Bilmiyorum bu ay farklı bir his var içimde. Sizdeki belirtilerde aynı benimki gibi miydi?
Evet bende çok gazda var iştah artışı kasık ağrısı

Benim iştah artışım bugün oldu ama bi yandan da böyle bi içim çekiliyor ara ara anlamadım. Beni en çok dpo 6 da olan aşırı ağrılı regl sancısı gibi olan şey düşündürüyor hiç öyle bi şey yaşamadım daha önce

Benim iştah artışım bugün oldu ama bi yandan da böyle bi içim çekiliyor ara ara anlamadım. Beni en çok dpo 6 da olan aşırı ağrılı regl sancısı gibi olan şey düşündürüyor hiç öyle bi şey yaşamadım daha önce
erken gebelik testi denemelisin bence

erken gebelik testi denemelisin bence
Benim yaptığım normal kaset testti laboquick onda bir şey çıkmaması normal değil mi henüz 4 gün olduğu için? Ama erken test içinde biraz sabredip 24ünde yapayım diyorum

Benim yaptığım normal kaset testti laboquick onda bir şey çıkmaması normal değil mi henüz 4 gün olduğu için? Ama erken test içinde biraz sabredip 24ünde yapayım diyorum
kaset testte hemen çıkmaz ama güvenilir erken testler adet öncesi 6 gün önceye kadar bazen çıkıyo

kaset testte hemen çıkmaz ama güvenilir erken testler adet öncesi 6 gün önceye kadar bazen çıkıyo
Evet daha önce yaptım bir şey çıkmayınca bu sefer acaba yanlış mı diye diye stres oldum:( o yüzden 24ünde olmazsam 25i sabah test yapayım diyorum

Evet daha önce yaptım bir şey çıkmayınca bu sefer acaba yanlış mı diye diye stres oldum:( o yüzden 24ünde olmazsam 25i sabah test yapayım diyorum
Bu arada siz ilk testinizi ne zaman yaptınız? Daha doğrusu pozitif olduğunu anladığınız gün hangi güne denk geliyodu

anladım canım inşallah vardır stres yapma stres olumsuz etkiliyor akışına inşallah bu ay çift çizgiyi görürsün ama göremezsende illa bir gün görücez o çift çizgiyi inşallah

Bu arada siz ilk testinizi ne zaman yaptınız? Daha doğrusu pozitif olduğunu anladığınız gün hangi güne denk geliyodu
ben bikere silik öizgi gördüm artımedle o marka çok yalancı pozitif veriyomuş umutlandım çok ama sonuç hamile değilim bu ay bende bidaki ayı beklicem

ben bikere silik öizgi gördüm artımedle o marka çok yalancı pozitif veriyomuş umutlandım çok ama sonuç hamile değilim bu ay bende bidaki ayı beklicem
Aa ben 16 aralıkta verdiğiniz kan testi pozitif olunca gebelik var sandım. İnşallah en güzel zamanda nasip olsun inanıyorum olacak♥️

Aa ben 16 aralıkta verdiğiniz kan testi pozitif olunca gebelik var sandım. İnşallah en güzel zamanda nasip olsun inanıyorum olacak♥️
ahahhah lady kullanıcı adları karışmış canım o hamile lady ben değilim başka biri yorum yazmış kan testi veren djdjdjk inşallahhhhh ❤️

ahahhah lady kullanıcı adları karışmış canım o hamile lady ben değilim başka biri yorum yazmış kan testi veren djdjdjk inşallahhhhh ❤️
Ay çok afedersiin ben ilk kez kullanıyorum burayı hiç dikkat etmemiştim🙈 inşallah biz de o yorumu yazarız en yakın zamanda

Ayy kızlar göğüs sızım sıklaştı ve biraz arttır normalde asla regl öncesi böyle bi ağrım olmazdı beniim. Böyle iğne batması gibi

Elimle dokunduğumda bir ağrı yok bu arad öyle şiddetli dokunulmayacak gibi bi ağrı değil

Hanımlar herkese merhaba

İlk kez buraya yazıyorum, bilgisi görüşü deneyimi olan varsa yazarsa çok sevinirim.

Bu ay ilk kez ovülasyon testi kullandım. Sat 29 kasım. 10 aralıkta pik gördüm. 9-10 aralık değerlendirdik. 16 aralık akşamında inanılmaz bir karın sancısı ağrım oldu, regl ağrısı gibi ama epey şiddetliyi sıcak su torbası vs kullandım ve uyuyana kadar gerçekten kıvrandım.
Normalde bat 26 aralık diyor ama yumurtlamadan sonra 14 gün ekleyince aslında 24 aralık. İki üç gündür kasıklarımda karnımda hafif batmalar var şiddetli değil. Çok hafif anlık kramp gibi. Akıntımı takip edemiyorum çünkü normalde de akıntısı olan biriyim. Fakat böyle anlık olarak içim çekiliyo gibi oluyor garip bi his anlatamıyorum aşırı kötü hissetmiyorum ama tuhaf bi şey. Erken test vs yapmak istemiyorum üzülmemek için ama 16sında yaşadığım o şiddetli ağrı acaba hamile olabilir miyim diye düşündürüyor? Buna ek olarak birkaç saattir göğüslerde çok çok hafif sızlama var normalde regl öncesi göğüs ağrısı hiç yaşamadım bu zamana kadar. Ama belki vücumudu dinlediğim için bu sefer fark ediyorum bilmiyorum.

Cevap yazarsanız çok sevinirim
Dün geceden itibaren şu an dahil çok hafif karın ağrım var (sancı değil, batma değil) kasık ağrısı da değil bildiğiniz regl zamanı olan regl karın ağrısı ama şiddeti 10 üzerinden iki. Bat’a 2 gün var. Bir de kabızlık başladı ve diş etlerim çok hassaslaştı iki gündür beyazlık ağrı yanma var diş etlerimde. Bunlar erken gebelik belirtileri mi sizce?

Lady hanım merhabalar. Benim hafif regl ağrısı gibi karın ağrım başladı bat a 2 gün var ve göğüslerim ağrıyor uyandığımdan beri, dayanılmayacak bi ağrı değil ama normalde hiç olmazdı. Diş etlerim hassaslaştı ve dünden beri metabolizmam yavaşladı. Sizde de böyle olmuş muydu?

Lady hanım merhabalar. Benim hafif regl ağrısı gibi karın ağrım başladı bat a 2 gün var ve göğüslerim ağrıyor uyandığımdan beri, dayanılmayacak bi ağrı değil ama normalde hiç olmazdı. Diş etlerim hassaslaştı ve dünden beri metabolizmam yavaşladı. Sizde de böyle olmuş muydu?
Merhaba günaydın , bende göğüs ağrısı yoktu kasık ağrım vardı ve gazla iştah . Herkeste belirtiler farklı muhtemelen . Birde adet belirtileriyle gebelik belirtileri cidden ayırt edilmiyor onu anladım ben . Çünkü kan testine gittiğim günün sabahı idrarım negatifti kanda betada belli olmuştu .

Merhaba günaydın , bende göğüs ağrısı yoktu kasık ağrım vardı ve gazla iştah . Herkeste belirtiler farklı muhtemelen . Birde adet belirtileriyle gebelik belirtileri cidden ayırt edilmiyor onu anladım ben . Çünkü kan testine gittiğim günün sabahı idrarım negatifti kanda betada belli olmuştu .
Evet haklısınız ben iki gün bekleyeyim regl günü olmazsam kan vereyim o halde

Merhaba görünce yazmak istedim geçen ay ben kimyasal gebelik geçirdim ve diş etlerim çok sizliyordu yara gibiydi beta değerim düşünce geçmişti birden bence belirti inşallah güzel haber alırsınız. 🌸 Bu arada benimde 25 Aralık bat yarın sabah test yapmayı düşünüyorum

Merhaba görünce yazmak istedim geçen ay ben kimyasal gebelik geçirdim ve diş etlerim çok sizliyordu yara gibiydi beta değerim düşünce geçmişti birden bence belirti inşallah güzel haber alırsınız. 🌸 Bu arada benimde 25 Aralık bat yarın sabah test yapmayı düşünüyorum
Çok teşekkür ederim 😍 benim diş etlerim normalde de biraz hassas ara ara bu durumu yaşarım ama aylarca olmuyordu çünkü takviyelerimi alıyorum düzenli alınca hiç olmamıştı tekrar olunca bi düşündüm. Nerdeyse aynıymış tarihlerimiz sizin için dua edeceğim ♥️

Back
X