- 28 Şubat 2025
- 245
- 58
- 13
- 26
- Konu Sahibi ladyagmur1
Beraber bekleyelim mi ? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat 12 Aralık yerimizi alalımBeraber bekleyelim mi ?![]()
Hayırlı haberler alırız inşallahBat 12 Aralık yerimizi alalım
İnşallahHayırlı haberler alırız inşallah![]()
15 Aralıkİnşallahsenin bat ne zaman
Hayırlı haberler verirsin inşallahhhhMerhaba bat 6 Aralık benim de![]()
3 gün varmış aramızda hadi inşallah bu ay olacak15 Aralık
İnşallahhh3 gün varmış aramızda hadi inşallah bu ay olacak![]()
İnşallah tutunma ağrılarıdır3 aralık ve bugun tahmin bile edemeyeceğiniz agrı kasıkta ince belde bacaklarda göğüste agrımm ve ara ara kramp damar atmalarım var sanki ölcekmişim gibi agrıyorrr![]()
İnşallah dun kan verdim 5 ten küçük cıktı sabah için test almaya cktım sımdı nobetci eczanedenİnşallah tutunma ağrılarıdır![]()
Adet gününüze daha var ama bence gecikmeyi bekleyin kendinizi strese sokmayın , geçen ay bende çok strese soktum kendimiİnşallah dun kan verdim 5 ten küçük cıktı sabah için test almaya cktım sımdı nobetci eczaneden
Adet gününüze daha var ama bence gecikmeyi bekleyin kendinizi strese sokmayınİnşallah dun kan verdim 5 ten küçük cıktı sabah için test almaya cktım sımdı nobetci eczaneden
umarım güzel haberler veririz birbirimizeMerhaba benimde bat 16 Aralık bende beraber beklemek isterim![]()
Almadım zatenAdet gününüze daha var ama bence gecikmeyi bekleyin kendinizi strese sokmayın , geçen ay bende çok strese soktum kendimi
Amin inşallah Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsinAdet gününüze daha var ama bence gecikmeyi bekleyin kendinizi strese sokmayın
umarım güzel haberler veririz birbirimize![]()
Ben telefondaki takvime göre ilerliyorumBu ay ovulasyonla takip yapacak varmı kızlar. Yada şuan yapan ben daha başlamadım ama Perşembe başlıycam
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız o haldeBen telefondaki takvime göre ilerliyorum