- 26 Mart 2025
- 66
- 18
- 3
- 23
- Konu Sahibi ladyagmur1
Göğüs kasık ağrısıHayırlı olsun canımbelirtilerin neler oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göğüs kasık ağrısıHayırlı olsun canımbelirtilerin neler oldu
Ovuladyon günleriniMerhaba hayırlı olsun hangi günleri değerlendirdiniz??
Burda hamile olan biriyle konuştum oda yeni öğrenmiş onunda dpo 7 akşamı 8 gündüzünde böyle bi akıntısı olmuş bilemedim kendimi ümitlendirmek istemiyorumBende dpo 7 yada 8 deyim kasıklarda ara ara iğne batar gibi oluyor o kadar akıntım yok 2 gündür . Öncesinde vardı
Pik mi öncesi sonrası?Ovuladyon günlerini
Bende akıntıdan anlamıştım hamile oldugumu asırı akıntım vardı ve idrarım aşırı bulanıktı suanda da öyle insallahh güzel haberler alırız bu ayBurda hamile olan biriyle konuştum oda yeni öğrenmiş onunda dpo 7 akşamı 8 gündüzünde böyle bi akıntısı olmuş bilemedim kendimi ümitlendirmek istemiyorum
İnşallahBende akıntıdan anlamıştım hamile oldugumu asırı akıntım vardı ve idrarım aşırı bulanıktı suanda da öyle insallahh güzel haberler alırız bu ay
Tekrar yaptınız mı testRegle tahmini 6 gün var dpo 7 veya 8 olmam gerek testim böyle çıktı ufak bir silik var
Yaptım negatif ama regle hala 6 gün varTekrar yaptınız mı test
Benim de aynen bu sekilde bugün regl olmam gerekirdi ama olmadım bikaç gün daha bekleyip test yapıcamDiğer aylarda yaşadığım belirtiler yok gibi. Gögüs ağrım çok çok az arada kasık ağrım oluyor bi de akıntı bu kadar canım
Benimde bat 3 aralıktı. Dün test yaptım silik çıktı bu sabah yaptım negatif anlamadımBenim de aynen bu sekilde bugün regl olmam gerekirdi ama olmadım bikaç gün daha bekleyip test yapıcam
İdrar testleri genelde 7 gün sonra net sonuç veriyor üzülmee biraz daha bekleBenimde bat 3 aralıktı. Dün test yaptım silik çıktı bu sabah yaptım negatif anlamadım![]()
Hangi markayla silik çıktıBenimde bat 3 aralıktı. Dün test yaptım silik çıktı bu sabah yaptım negatif anlamadım![]()
Evet 2 gün arayla2 gün arayla mı verdiniz
BebetimeHangi markayla silik çıktı
Benimde Freely ileBebetime
Benimde bat 10 aralık bugün pembe lekelenmem oldu galiba adet olucamBat 10-13 aralık
Geçen ay benimde öyle oldu iki gün sonra adet oldumBenimde bat 3 aralıktı. Dün test yaptım silik çıktı bu sabah yaptım negatif anlamadım![]()