bat 10 gun kala test

Pheebs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
4.618
En iyi cevaplar
1
6.662
158
Merhabalar adetime 10 gun kala test yaptim yorumlayabilirseniz sevinirim. Istedigim icin mi goruyorum yoksa var mi gercekten ayirt edemiyorum cok coook silikte olsa bi cizgi goruyorum lutfen beni bi kendime getirin 😁

Eklentiler

• 20210401_081332.webp
    20210401_081332.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 270
  • 20210401_080400.webp
    20210401_080400.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 261
Merhabalar adetime 10 gun kala test yaptim yorumlayabilirseniz sevinirim. Istedigim icin mi goruyorum yoksa var mi gercekten ayirt edemiyorum cok coook silikte olsa bi cizgi goruyorum lutfen beni bi kendime getirin 😁
Cok istedigimz icin görüyoruz o ikinci cizgileri 😂 ama 10 gün daha erken. Adetine 2 3 gün kala yapsan ? Ya da adetin gecikince daha iyi sonuclar alırsın.

Valla biktim biraz cizgi aramaktan 😁 aynen oyle yapayim tesekkur ederim

İkinci resimde çok ince ve çok silik gözüküyor tabi kaç dakikada çıktığıda önemli kuruma çizgisi değilse

kızlar selam lütfen benide tecrubeniz varsa bilgilendirin resimde tek olan testi yapar yapmaz böyle çizgi gösterdi
diğer yan yana olan teste de bi 10 dakika içerisinde ufacık bi çizgi gösterdi sizce hamilemiyim

Eklentiler

• silinecek 2.webp
    silinecek 2.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 244
  • silinecek.webp
    silinecek.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 244
adetime 1 gün kaldı içimden test yapmak geldi bi anda karşımda bu sonucu gördüm çok heycanlandım ama kendimi ümütlendirmek te istemedim
birinci teste bi anda o kırmızı çizgiyi gördüm ama ikinci testi deneyince daha silik çıktı çizgi

kızlar selam lütfen benide tecrubeniz varsa bilgilendirin resimde tek olan testi yapar yapmaz böyle çizgi gösterdi
diğer yan yana olan teste de bi 10 dakika içerisinde ufacık bi çizgi gösterdi sizce hamilemiyim
bence çok net hamilesin tebriklerrr :)))

adetime 1 gün kaldı içimden test yapmak geldi bi anda karşımda bu sonucu gördüm çok heycanlandım ama kendimi ümütlendirmek te istemedim
birinci teste bi anda o kırmızı çizgiyi gördüm ama ikinci testi deneyince daha silik çıktı çizgi
Belirtilerin var mıydıı

yok kuzum çok belirgin belirtiler yoktu yani kasıklarımda gece yatarken çok batma oluyordu hala oluyor yani bu sabah işte testi yapmak için lavobaya gittiğim zaman biraz kahve bi akıntı olmuş iç çamaşırıma bi onu gördüm birde miğde bulantısı oldu ama sabah kahvaltı yaptım 1 saat sonra felan bi anda miğdem bulandı kan verdim sonucu takip ediyorum e nabızdan ama hiç bilmiyorum kaç olması gerekiyor

yok kuzum çok belirgin belirtiler yoktu yani kasıklarımda gece yatarken çok batma oluyordu hala oluyor yani bu sabah işte testi yapmak için lavobaya gittiğim zaman biraz kahve bi akıntı olmuş iç çamaşırıma bi onu gördüm birde miğde bulantısı oldu ama sabah kahvaltı yaptım 1 saat sonra felan bi anda miğdem bulandı kan verdim sonucu takip ediyorum e nabızdan ama hiç bilmiyorum kaç olması gerekiyor
5inden üstünde olması gerekiyor. Insallah vardır gebelik 🤲

Kuruma cizgisi tam olarak nasil oluyor ? Yani orda cizgi cikmasi icin hormonu tespit etmesi gerekmiyor mu kuruyunca cikan biseyse yaniltici sanki testler
İkinci resimde çok ince ve çok silik gözüküyor tabi kaç dakikada çıktığıda önemli kuruma çizgisi değilse

Ekstra bi sorum daha var benim aslinda yeni bi baslik acmayayim. Aslinda hamile olabilirim diye dusunmemin sebebi ovulasyon donemi sonrasi olusan kasik agrilari son 2 aydir yumurtlama sonrasi nerdeyse adete kadar yasiyorum bunu aranizda ayni seyi yasayan var mi acaba? 26 27 gunde bir regl oluyorum ama yumurtlamanin pik yaptigi gunu ayirt edebiliyorum her zaman cok agrim olur o gun fakat gunler sonrasinda da devam eden bi agri ne acaba 🤔

Markası artimed mi?

Evet artimed baska marka mi onerirsiniz?
Ben de geçen hafta yaptım bu testi ve silik çizgi gördüm ama başka testler yaptım negatif çıktı

Ben de geçen hafta yaptım bu testi ve silik çizgi gördüm ama başka testler yaptım negatif çıktı
Ilginc yaa cogu yerde okudugum kadariyla yanlis negatif alirsiniz ama yanlis pozitif alma ihtimaliniz yok yaziyo. Testi tekrarladiniz mi yakin zamanda? Elimde yine artimed test var bikac gun sonra tekrar yapicam bel ve kasik agrilarim var en azindan hamile degilsemde bu agrilar niye onu cozerim diye dusunuyorum baska marka testle birlikte yapayim bari. Sizin belirti veya normalden farkli semptomlariniz var mi ?

Evet artimed baska marka mi onerirsiniz
Ilginc yaa cogu yerde okudugum kadariyla yanlis negatif alirsiniz ama yanlis pozitif alma ihtimaliniz yok yaziyo. Testi tekrarladiniz mi yakin zamanda? Elimde yine artimed test var bikac gun sonra tekrar yapicam bel ve kasik agrilarim var en azindan hamile degilsemde bu agrilar niye onu cozerim diye dusunuyorum baska marka testle birlikte yapayim bari. Sizin belirti veya normalden farkli semptomlariniz var mi ?
Benim belirtim yoktu , geçen aydan kalan bu test vardı ben de adetime 7 gün kala yapmıştım , silik çizgiyi görünce şaşırdım . Silik çizgiyi gördükten sonra göğüslerde kaşıntı , kasık ağrıları hissettim pozitif olduğumu düşündüm ama adete 2 gün kala yani bugün 3 farklı marka test yaptım ve negatif . Siz mutlaka bi kaç gün sonra kontrol edin belki hamilesinizdir :)
Testin fotoyu ekliyorum

Eklentiler

• 900F9FFA-A2D5-4B13-BC37-50937129FAE4.webp
    900F9FFA-A2D5-4B13-BC37-50937129FAE4.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 165
Back
X