- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- 83
- Konu Sahibi Minikfaremmm
Bayanlar ovulasyon yapalım bu ay ve gebe kalalım inşaallah sağlıkla hayırlısıyla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
21.gündeyim hala yumurtlama olmadı tembellik mi var acaba Dr um boyle birşey de demedi çok üzgünüm yumurtlama olmadı ovulasyon testine göreBayanlar ovulasyon yapalım bu ay ve gebe kalalım inşaallah sağlıkla hayırlısıyla
Bence bende Ocak ayında yumurtlamadim akıntı olmadı bu ay ovulasyon yapacağım21.gündeyim hala yumurtlama olmadı tembellik mi var acaba Dr um boyle birşey de demedi çok üzgünüm yumurtlama olmadı ovulasyon testine göre
Bende de akıntı oldu yumurtlama olmadı akıntı ile anlaşılmıyor sanıyorum kiBence bende Ocak ayında yumurtlamadim akıntı olmadı bu ay ovulasyon yapacağım
5 in altına gebelik yok diyorlar benimde hep 0 in altı çıkar yani >0 seklindeKızlar merhaba benim yumurtlamadan 7 gün sonra adet başlamıştı asıl adet günüm bugün size bişey sorucam bugün bi kasık ağrısı şikayetiyle acile doktora gittim beta da baktı 1,74 çıktı normalde aynı hastanede daha öncede test vermiştim hep 1.20 çıkardı sizce bu normalmi
Ben geldim bugün ovülasyon testi sipariş vericem ama ne zaman başlamam gerekiyo çok bilgim yok ovülasyon testiyle ilgiliBayanlar ovulasyon yapalım bu ay ve gebe kalalım inşaallah sağlıkla hayırlısıyla
Selam kızlar şu testi bende bu
Selam kızlar şu testi bende bu ay ilk defa deneyeceğim, merak ettiğim yumurta çatlamayacağı zaman silik olarak çıkmıyormu test, yani silik çıkması çatlayacak demekmi yoksa koyu kırmızımı olmalı
İnstagramda bir gebenin günlüğü sayfasından öğrendim sorumun cevabını kızlar, bu ay bende ovulasyon testi deneyeceğim
bende çok kan verdim aydan aya değişiyor benim bi 5 çıkıyor bi 3 çıkıyor hatta bi kere 7 çıkmıştı bu şekilde dalgalanma olabiliyorDeğer laboratuvarla alakalı sanırım aynı laboratuvarda hep 1,20 çıkardı bu kez böyle çıktı gebelik yok sonuçta ama ilginç geldi bana
günaydın kızlar ovulasyon testine başladınızmı
Benim adetin 7. Günü henüz o yüzden başlamadım yapmayagünaydın kızlar ovulasyon testine başladınızmı
Sen değerlendir öncesi ve sonrası olması lazım ve yumurtlama günü debenim 13. günüm belirtiler başladı teste başladım biraz koyulaşma var görünüyor