Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba benim yumurtlamadan 7 gün sonra adet başlamıştı asıl adet günüm bugün size bişey sorucam bugün bi kasık ağrısı şikayetiyle acile doktora gittim beta da baktı 1,74 çıktı normalde aynı hastanede daha öncede test vermiştim hep 1.20 çıkardı sizce bu normalmi

Kızlar merhaba benim yumurtlamadan 7 gün sonra adet başlamıştı asıl adet günüm bugün size bişey sorucam bugün bi kasık ağrısı şikayetiyle acile doktora gittim beta da baktı 1,74 çıktı normalde aynı hastanede daha öncede test vermiştim hep 1.20 çıkardı sizce bu normalmi
5 in altına gebelik yok diyorlar benimde hep 0 in altı çıkar yani >0 seklinde

Değer laboratuvarla alakalı sanırım aynı laboratuvarda hep 1,20 çıkardı bu kez böyle çıktı gebelik yok sonuçta ama ilginç geldi bana

Selam kızlar şu testi bende bu ay ilk defa deneyeceğim, merak ettiğim yumurta çatlamayacağı zaman silik olarak çıkmıyormu test, yani silik çıkması çatlayacak demekmi yoksa koyu kırmızımı olmalı

Selam kızlar şu testi bende bu
Selam kızlar şu testi bende bu ay ilk defa deneyeceğim, merak ettiğim yumurta çatlamayacağı zaman silik olarak çıkmıyormu test, yani silik çıkması çatlayacak demekmi yoksa koyu kırmızımı olmalı

İnstagramda bir gebenin günlüğü sayfasından öğrendim sorumun cevabını kızlar, bu ay bende ovulasyon testi deneyeceğim

Silik her zaman çıkar önemli olan t nin c den koyu olması yumurtlama günü oluyor yumurta atılınca t siliklesmeye başlıyor yumurtlama öncesi iki gün ve yumurtlama günü ilişki ve yumurtlamadan bir gün sonra ilişki ideal gunler

Değer laboratuvarla alakalı sanırım aynı laboratuvarda hep 1,20 çıkardı bu kez böyle çıktı gebelik yok sonuçta ama ilginç geldi bana
bende çok kan verdim aydan aya değişiyor benim bi 5 çıkıyor bi 3 çıkıyor hatta bi kere 7 çıkmıştı bu şekilde dalgalanma olabiliyor

merhaba kızlar bende buraya geldim benimde tahmini çatlama günü 30 ocak gözüküyor test ile takip edeceğim bende

Back
X