Bat 11 12 13 14 olanlar beraber bekleyelim mi 🦚

Yani şu an tahmini yumurtlama üstünden 4 gün geçti, adet olacak gibi ağrım var hafif hafif. Yine de çok erken belirti olduğunu düşünmüyorum
Benim de 4 gün geçti sadece bir şey dikkatimi çekiyor normalde adetime 4-5 gün kala falan göğüs hassasiyetim başlardı bu ay yumurtlamadan sonraki gün hemen başladı çok ağrım var geçmedi de azalmadı da hiç. Tabii yoksa diğer belirtiler için çok erken de

Benim de 4 gün geçti sadece bir şey dikkatimi çekiyor normalde adetime 4-5 gün kala falan göğüs hassasiyetim başlardı bu ay yumurtlamadan sonraki gün hemen başladı çok ağrım var geçmedi de azalmadı da hiç. Tabii yoksa diğer belirtiler için çok erken de
Hayıra yoralım hayır olsun inşallah

Badem bir ara çok tükettim artık midem almıyor 😃 ama yeniden başlamam lazım haklısın
Evet badem çok daha fazla tavsiye ediliyor inan olsun da çiğ tavuk yerim dedikleri bu olsa kuruyemiş kokusunu dahi tahammülüm yoktu kınamda düğünümde bile aldırmadım kokusuna dayanamıyorum başka bişey dağıtalım onun yerine diye ama gwl gör ki şimdi avuç avuç burnumu kapatarak yemek zorundayım ☺️

Biz kıştan beri neredeyse istediğimiz için 2-3 ay kullandım ama gebelik olmayınca biraz moralim bozuldu bıraktım çevremde de gebe kaldıktan sonra kullanmaya başlayan sorunsuz doğum yapanlar olunca gebelik öncesi düzenli kullanamadım açıkçası
Bende bu ay basladim yani tam korunmayi biraktiktan sonra.diger gebeliklerimde tek tuk kullanmistim duzenli degil.ama simdi duzenli kullaniyorum.insallah faydasi olur.aslinda doktor bana hamile.kalmak icin folikasitin bir etkisi yok dedi sadece bebektw olusabilecek sorunlari engellemek amaciyla tavsiye ediliyomus

Ben multivitamin alıyorum içinde az miktarda folik asit var sadece 200 mg kadar. Onun dışında koyu yeşil yapraklı sebzeler ve kabak çekirdeği çok tüketiyordum zaten sevdiğim için. Çok yüksek miktar olmadıkça sorun olacağını sanmıyorum herşeyin dozu önemli sonuçta.
En iyisini yapiyosunuz.evet doktorda miktari onemli demisti cok haklisini

Zaten şu an gebeliğimiz varsa çok başındadır🥹farkettiğiniz belirtileriniz oluyor mu başladı mı
Benim alt karinda tatli bir agri var sol tarafta.sanki adet agrisi ama daha hafif rahatsiz etmiyor ama orada oldugu belli.uykum cok oluyor halsizligim.belimde agrida.ama bunlar hep hafif beni rahatsiz etmiyor

Benimkide folicus plas gecen yilda kullanmistim yan etki yapmadigi icin tekrar bunu tercih ettim birde b12 icerdigi icin tekrar bir takviye yerine
Bende doktorum bunu önerdiği için onu aldım yoksa normalde elimde birgebenin günlüğü folik asiti vardı ama doktor onu diyince onu kullanırım dedim

Kızlar ben bu ay 18 inde klomene başladım 23 ünde kontrolüm vardı yeterli olgunlukta değildi 28 ime kadar ilacı uzattık 28 inde tekrar gittiğimde 26 mm sağ 24 mm soldu ovitrelle vurundum o gün saat 16.35 de
yani şöyle anlatıyım
18 Temmuz klomen başlamgıç adet 5. Güm

23 Temmuz ikinci doz Klomeni başlangıç 5 gün daha devam

28 Temmuz ovitrelle 16.35

29 Temmuz 21.42 ilişki

30 Temmuz 21.50 ilişki

31 Temmuz ilişki olmadı

Benim sürecim bu şekilde bugün ki hissiyatlarımı belirtecek olursam da inanılmaz baş dönmesi göz kararması yaşıyorum ateş basması özellikle baş boyun ve sırt kasıklarda gerginlik alt karın şişlik ve sertlik
13 Ağustos regl günüm inşallah olmam sizlerde durum ne birbirimize destek olalım mı ?
Canım merhaba ilaç kullanmanda ki sebep neydi bende yumurtlama günümü takip ediyorum da

Canım merhaba ilaç kullanmanda ki sebep neydi bende yumurtlama günümü takip ediyorum da
Bende pco var ama adet düzensizliği falan yok hormon olarak da bütün tahlillerim iyiydi doktorum kendin gebe kalabilirsin dedi ama ben beklemek istemedim doktorum da o zaman biz destek olalım biraz dedi o şekilde bi tedaviye başladık

Bat 12 ağustos ancak benim yumurtlamam tahminlerime göre 26-27 ağustos gibiydi. Regl ağrısı gibi ağrım. İlk gebeliğimdeki gibi
Bakalım bekleyecegiz

Benim de uygulamada 29 temmuz gösteriyor ama 27 28'de yumurta akı gibi akıntı oldu 29'unda suluya döndü. Belki benim de sizinle aynı tarihte olmuştur emin olamıyorum.

Benim de uygulamada 29 temmuz gösteriyor ama 27 28'de yumurta akı gibi akıntı oldu 29'unda suluya döndü. Belki benim de sizinle aynı tarihte olmuştur emin olamıyorum.
Benim düşükle sonuçlanan gebeligimde de takvimde belirtilen tarihten önce yumurtlama olmuştu. Bunu bildiğim için birkaç gün önce çalışmalarımızı yaptık diyelim🙈

Benim düşükle sonuçlanan gebeligimde de takvimde belirtilen tarihten önce yumurtlama olmuştu. Bunu bildiğim için birkaç gün önce çalışmalarımızı yaptık diyelim🙈
Çok geçmiş olsun. Ben de son aylarda regl bazen iki gün erken gelmeye başladığı için çalışmaları birkaç gün öne aldım 😄 hayırlısı

Back
X