- 17 Nisan 2016
- 5.777
- 7.712
- 198
Olmadı canım 1.7hcg negatif bu sürüncemede insanı çok üzüyor inşallah hepimiz güzel haberleri veririzHadi inşallah canım hayırlısı benimde regl 3 gün sürdü sol kasıgımda hafif agrı var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmadı canım 1.7hcg negatif bu sürüncemede insanı çok üzüyor inşallah hepimiz güzel haberleri veririzHadi inşallah canım hayırlısı benimde regl 3 gün sürdü sol kasıgımda hafif agrı var
Hala umut var bence canim cunku genelde hcg o.1 felan çıkıyor hayırlısı olsun iki gün bekle tekrarlaOlmadı canım 1.7hcg negatif bu sürüncemede insanı çok üzüyor inşallah hepimiz güzel haberleri veririz
Söylediklerin beni o kadar mutlu etti ki kuzu içimde zerre kadar bi umut kaldı bekliyorum hala gelen giden yok bakalım.. Allah büyük!Hala umut var bence canim cunku genelde hcg o.1 felan çıkıyor hayırlısı olsun iki gün bekle tekrarla
Canım herkesin sınavı başka rabbim kimini bekletilir kimini peş peşe vererek sınıyor korkma ama kuzu analar güçlüdür gelirsin üstesinden evvel Allah çarşafaBenimde arkadaşlar 20 sinde adet olmam gerekiyordu olmadım ucuncüçüncü bebek olacak cok korkuyorum
Bende hala adet olmadım kan verdim ..seni umutlandirmak icin demiyorum ama ilk evladimda ayin 1 inde kan testi verdim negatif 15 inde pozitif çıktı...gec döllenme olabilir..degilse bile rabbimden umut kesilmezCanım herkesin sınavı başka rabbim kimini bekletilir kimini peş peşe vererek sınıyor korkma ama kuzu analar güçlüdür gelirsin üstesinden evvel Allah çarşafa![]()
bilmiyorum ki canım kaç çıkmıştı senin değerin ilk ölçtürdüğünde hatırlıyor musun? Rabbim ne zman nasib ederse o zman inşallah mutlu haberi hepinize veririm ama benim pek ümidim yok.. kan tahlili sonucunu bize yaz :)Bende hala adet olmadım kan verdim ..seni umutlandirmak icin demiyorum ama ilk evladimda ayin 1 inde kan testi verdim negatif 15 inde pozitif çıktı...gec döllenme olabilir..degilse bile rabbimden umut kesilmez
Cnm doktor sonuç vermedi direk negatif dedi.15 gün sonra yaptigimda 368 dibilmiyorum ki canım kaç çıkmıştı senin değerin ilk ölçtürdüğünde hatırlıyor musun? Rabbim ne zman nasib ederse o zman inşallah mutlu haberi hepinize veririm ama benim pek ümidim yok.. kan tahlili sonucunu bize yaz :)
ayy inşallah kuzu bu ay çok ümitliydim beklemekten başka birşey yapamıyorum..Cnm doktor sonuç vermedi direk negatif dedi.15 gün sonra yaptigimda 368 di
Canım senin şuan yaptığın da pozitif çıkması lazım değerin katlaması idrar testinde de çizgini gördüm bn senin idrar testini tekrarla istersen içimdeki ses bebeğin seninle diyorayy inşallah kuzu bu ay çok ümitliydim beklemekten başka birşey yapamıyorum..
2 gün önce tekrarladım canım hiçbirşey çıkmadı malesef.. yaptığım test mi bozuktu acaba silik bir çizgi gösterdi ? burada çok okuyoruz hep silik çıkıp olmayan da olanda ama öyle olsa diğer idrar testlerindede çıkması lazımdı kuzu. bakalım 5 -6 gün daha olmazsam tekrar kan verecemCanım senin şuan yaptığın da pozitif çıkması lazım değerin katlaması idrar testinde de çizgini gördüm bn senin idrar testini tekrarla istersen içimdeki ses bebeğin seninle diyor
Canım benim sonuçta negatif 1.20 çıktı hayırlısı bakalim2 gün önce tekrarladım canım hiçbirşey çıkmadı malesef.. yaptığım test mi bozuktu acaba silik bir çizgi gösterdi ? burada çok okuyoruz hep silik çıkıp olmayan da olanda ama öyle olsa diğer idrar testlerindede çıkması lazımdı kuzu. bakalım 5 -6 gün daha olmazsam tekrar kan verecem![]()
Bende hasta oldum canım yenice.. başka zamana artıkCanım benim sonuçta negatif 1.20 çıktı hayırlısı bakalim
amanın sıra bana geliyor demekki .bat 26-27 .bütün belirtiler gitti.gögüs hassasiyeti azaldı,karın ağrım azaldı,sadece derinden bulantım var.kırmızı geliyor sanırımBende hasta oldum canım yenice.. başka zamana artıksenin de hakkında hayırlısı
EBende hasta oldum canım yenice.. başka zamana artıksenin de hakkında hayırlısı
sen hala adet olmadın mı canım?Hala gelmedi benim kirmizilar
E
canım bence çok erken belirtiler için ovulasyon kullananlar genellikle hem öncesinde hemde sonrasında münasebet kuruyorlar yinede olabilir mi neden olmasın.. bazen psikolojik de olabiliyor tabi ama en garantisi adetin geçmesini bekleyip kan testi yaptırmakSelam dostlar. Bu ay ovulasyon testi kullandim. Hani ovulasyon testinde pozitif ciktiginda 6-24 saat icinde yumurtlama gerçekleşiyor ya iste ben o pozitifi gordugum gun degil de ertesi gun yani o 6-24 saatin icindeyken iliskiye girdm esimle. Ama gec mi kaldim emin olamadim. Iliskiden bu ya a 6 gun gecti bugun sabah felaket bi mide bulantim oldu ve bir iki tuzlu bisküviyle bastırdım. Sizce bu bulanti hamilelik belirtilerindeki o bulanti mi? Kafam karıştı ya