Bat 18/19/20 Mayıs olanlar

Arkadaşlar benim son adet tarihim 20 Nisan yumurtlama 3 4 Nisan oldu diye düşünüyorum.
26 28 30 Nisan 2 4 5 Mayıs degerlendirdim daha sonra değerlendirelim çünkü eşim burada değildi.
adetime dokuz gün var şu anki belirtilerim sadece bazen kaşık ağrısı çok nadir hissedilmeyecek kadar az bazı yemekleri yerken anlık mide bulantısı ve alt bölgemde yanma hissi var oturduğum yerde sanki vajinam yanıyor gibi göğüslerde hafiften başladı açıkçası hamile olduğuma çok ihtimal vermiyorum ama yine de böyle bir şüphesi olanlar ve bana yakın olanlarla bekleyebiliriz

Merhaba benim sat 17 Nisan. Bat kimi uygulamaya göre bir iki uygulamaya göre iki gün geçti. Yumurtlama gününü değerlendirdik. Sonrasında dizlerimden aşağısında ağrı sızı, sıcak basması, alt katında batma yanma, koku hassasiyeti şeffaf akinti ve hafif mide bulantısı gibi belirtiler oldu. Koydeyim ailemin yanında yarın test alicam. İstanbul'da deprem oldgu zaman geldik o günün akşamı. Belki hava değişimidir diye düşünüyorum. Ben tüp bebekle hamile kaldım 18 aylık kızım var. Yani boşa umutlanmam vücudumu pek dinlemem nasıl olsa olmuyo diye ama bu ay bilemedim.

Benim yapmadığım ekstra işlem kalmadı ama hiç biri işe yaramadı sanırım kendi haline bırakmak en doğrusu en azından bi süre. Benim bata 6 gün kaldı ama feci bi bacak ağrım var bugün dizlerimin üstüne hiç basamadım hafiften kasıklarımda batıyor göğüslerim de acıyor bunlar bana adet zamanı da olur aslında ama tek fark dizlerimdeki ağrı acaba bu şekilde gebelik öğrenen oldu mu
Aslında şöyle ben bebeğime tüp bebekle hamile kaldığım için acaba mi diye çok muallakta kalmadim. Ama benim adet zamanı diz baldır ağrım olur o zaman da olmuştu hatta hamileliğin ilerleyen aylarında da adet tsrihime denk gelen yerlerde adetmis gibi hafif sancı yasardim bacaklarımda filan. Kullandığım uygulamaya yazmışım 34 hafta da aynı adet belirtileri yaşamışım. Şuan da da baldirlarim agriyo ama yumurtlamadan sonraki günlerde başladı hala da bı azalıp bı artiyo.iki haftadır bacak ağrısı çekiyorum. Gelen giden yok adetim en az bı gün gecikti. Bakalım hayırlısı

Merhaba benim sat 17 Nisan. Bat kimi uygulamaya göre bir iki uygulamaya göre iki gün geçti. Yumurtlama gününü değerlendirdik. Sonrasında dizlerimden aşağısında ağrı sızı, sıcak basması, alt katında batma yanma, koku hassasiyeti şeffaf akinti ve hafif mide bulantısı gibi belirtiler oldu. Çatlama gününden sonra bel ağrısı yaşadım çok fena hala da sabahları filan agriyo. Bı de ben zor gaz çıkarırım hamileyken rahat cikariyodum şuanda da öyle ama :)Koydeyim ailemin yanında yarın test alicam. İstanbul'da deprem oldgu zaman geldik o günün akşamı. Belki hava değişimidir diye düşünüyorum. Ben tüp bebekle hamile kaldım 18 aylık kızım var. Yani boşa umutlanmam vücudumu pek dinlemem nasıl olsa olmuyo diye ama bu ay bilemedim.

Merhaba benim sat 17 Nisan. Bat kimi uygulamaya göre bir iki uygulamaya göre iki gün geçti. Yumurtlama gününü değerlendirdik. Sonrasında dizlerimden aşağısında ağrı sızı, sıcak basması, alt katında batma yanma, koku hassasiyeti şeffaf akinti ve hafif mide bulantısı gibi belirtiler oldu. Kızıma hamileyken hep ishal gibiydim. Şimdi de yumurtlamadan beri kabız gibiyim afedersin. Koydeyim ailemin yanında yarın test alicam. İstanbul'da deprem oldgu zaman geldik o günün akşamı. Belki hava değişimidir diye düşünüyorum. Ben tüp bebekle hamile kaldım 18 aylık kızım var. Yani boşa umutlanmam vücudumu pek dinlemem nasıl olsa olmuyo diye ama bu ay bilemedim.

Aslında şöyle ben bebeğime tüp bebekle hamile kaldığım için acaba mi diye çok muallakta kalmadim. Ama benim adet zamanı diz baldır ağrım olur o zaman da olmuştu hatta hamileliğin ilerleyen aylarında da adet tsrihime denk gelen yerlerde adetmis gibi hafif sancı yasardim bacaklarımda filan. Kullandığım uygulamaya yazmışım 34 hafta da aynı adet belirtileri yaşamışım. Şuan da da baldirlarim agriyo ama yumurtlamadan sonraki günlerde başladı hala da bı azalıp bı artiyo.iki haftadır bacak ağrısı çekiyorum. Gelen giden yok adetim en az bı gün gecikti. Bakalım hayırlısı
Benim 4 günüm kaldı bacak agrım acayip devam ediyo sanki üstümden kamyon geçmiş gibi. Bu sabah dayanamayıp test yaptım kaset test vardı ama bişey çıkmadı çok net tek çizgi. Çok umudum yok muhtemelen adet belirtileri yaşıyorum.

Back
X