BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Lavinn9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2025
18
12
3
28
Merhaba kızlar. BAT 12 haziran civarı olanlar birlikte bekleyelimmi? 1,5 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum inşallah bu ay olur. Sizin BAT ne zaman hadi yorumlarda bukuşalım🥰

Herkese selam 😇 Bat 9 Haziran. Bu ay ovülasyon testleriyle takipteyim yumurtlamayı inşallah hepimiz güzel haberler alırız burda mutluluğumuzu paylaşırız 🙏🏼❤️ Hepimize şans getirsin 🍀

Merhaba kızlar. BAT 12 haziran civarı olanlar birlikte bekleyelimmi? 1,5 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum inşallah bu ay olur. Sizin BAT ne zaman hadi yorumlarda bukuşalım🥰
Bat 16 haziran benim ama yine de yazayım ☺ bu ay bütün tuşlara basmayı düşünüyorum bugün soğan kürüne başladım o bitince aslan pençesi çayı o bitince incir kürü yapıcam amh sorunum var çünkü

Bat 16 haziran benim ama yine de yazayım ☺ bu ay bütün tuşlara basmayı düşünüyorum bugün soğan kürüne başladım o bitince aslan pençesi çayı o bitince incir kürü yapıcam amh sorunum var çünkü
Ben sadece bal çörek otu tarçın yaptım ☺️

Pcos yok. 13-14. Günlerde görürüm yumurtlamayı ama bu ay ilk defa adet geciktirici kullanmak zorunda kaldım. Bakalım o nasıl etkileyecek yumurtlamamı..
Şu an bu şekilde bakalım her gün yapacağım ☺️

Eklentiler

• IMG_1616.webp
    IMG_1616.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 12
Pcos yok. 13-14. Günlerde görürüm yumurtlamayı ama bu ay ilk defa adet geciktirici kullanmak zorunda kaldım. Bakalım o nasıl etkileyecek yumurtlamamı..
O adet geciktiriciler hormonları altüst ediyo benim adet düzenimi çok fena bozmuştu tabi herkeste aynı etkiyi yapar mı bilemem ama bana yaramamıştı hiç toparlanmam baya uzun sürmüştü

Herkese selam 😇 Bat 9 Haziran. Bu ay ovülasyon testleriyle takipteyim yumurtlamayı inşallah hepimiz güzel haberler alırız burda mutluluğumuzu paylaşırız 🙏🏼❤️ Hepimize şans getirsin 🍀
İnşAllah canım. Hepimiz çift çizgileri görelim artık🤲🏻

Allahım tez zamanda dileğimize kavuştursun canım.🤲🏻

Bu benim yaptığm saraçoğlu'nun kürleri bakalım ilk gebeliğimde işe yaramıştı soğan kürü yapmıştım yine yaptığım ay değil bi sonraki ay kalmıştım
Evet çok duydum soğan kürünü , bu ay denemedim ama ben de yaptığım kürü çok duydum bir de inositol kullanıyorum

Senin Pcos var mı canım ☺️ neden olmadı üzmeyecekse🤲🏻 inşallah inanıyorum olacak ❤️❤️
Yok güzelim pkos yok herşey yolunda eşimdede herşey normal. Neden olduğunu bilmiyorlar. 5 yıldır korunmuyorum 1,5 yıldır hamile kalmak için çabalıyorum doktor tavsiyesiyle ilaçlar falan. Halà beklemedeyim. 3 nisanda rahim filmi cekildi tüplerimde açık. Sadece kiloluyum doktor zayıfla dedi.

Back
X