• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 17 ekim olanlar birlikte bekleyelim ❤️🤰

Kızlar biraz uzun yazıcam ama yardımcı olursanız. Son regl tarihim 20 Eylül 6 Ekim yumurtlama tarihim yumurtlamadan 6 gün sonra falan sol kasıkta küçük dolgunluk oldu orda bişey var gibi eğilirken falan sızladı orası. Arada sol tarafım yine geriliyor bisey bastırıyor gibi oldu. Hafif bel ağrıları oldu 3 gün falan bunu yaşadım sonra dolgunluk hissi geçti sadece belde bi kaç gün daha ağrılar oldu ben regl den 3-4 gün önce falan test yaptım negatif sonra agri falan geçti ne regl belirtisi ne hamilelik kaldı normalde 8 gün önce falan göğüslerim şişer 1 gün kala ayın 18 inde göğüslerim sızladı 1 gün sonra o da geçti regl günüm şuan 2 gun geçti dün açık pembe hafif kıvamlı bir küçük akıntı geldi onunla birlikte normal süt gibi akintilar da oldu pembe akıntı dan sonra devamı gelmedi hafif bel ağrısı oldu geçti bugün yine 1 defa tuvalette peçeteye yine pembe renk çok az akıntı geldi hu şu gibiydi ve iç camasirimda kan kokusu geliyor hafif ama regl falan yok 19 unda olmam gerekiyordu kızlar bu tarihte gelen pembe leke yerleşme için geç değil mi

Back