Bat 13 kasım

kzlaryrdm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
137
27
48
25
Kızlar adete 6 kala ovulasyon böyle yumurtkama mı degıl mi aslında geçen hafta yumurtlama oldugunu düşünüyorum akıntıdan ama bu neden böyle çıktı t hep silik cıkıyodu sımdı ıkısıde aynı
image.webp

Kızlar adete 6 kala ovulasyon böyle yumurtkama mı degıl mi aslında geçen hafta yumurtlama oldugunu düşünüyorum akıntıdan ama bu neden böyle çıktı t hep silik cıkıyodu sımdı ıkısıde aynıEki Görüntüle 3330710
Bence bu testi değiştirin. Bu kadar silik test hiç görmemiştim. Hiç anlaşılır değil ama bu görüntüyle yine de t çizgisi c çizgisi kadar koyu değil. Yani pik olmamış. 2 saat su içmeden testi yapmaya dikkat ediyor musunuz?

Bence bu testi değiştirin. Bu kadar silik test hiç görmemiştim. Hiç anlaşılır değil ama bu görüntüyle yine de t çizgisi c çizgisi kadar koyu değil. Yani pik olmamış. 2 saat su içmeden testi yapmaya dikkat ediyor musunuz?
Canım benım şeffaf uzayan akıntım su gibi akıntım hatta beyaz kremsi akıntım geçen hafta oldu ben bunu öylesine işten gelınce yaptım ama ıkı saattır su içmemiştim

Canım benım şeffaf uzayan akıntım su gibi akıntım hatta beyaz kremsi akıntım geçen hafta oldu ben bunu öylesine işten gelınce yaptım ama ıkı saattır su içmemiştim
Anladım kontrol çizgisi de çok silik o yüzden öyle dedim. Normalde de lh hormonunda dalgalanmalar oluyor. Yani ovülasyon dışında da lh hormonu vücutta belli düzeyde salgılanır. Ve de bazı aylar 2.ye yumurtlama da olabiliyor ama testiniz zaten pik değil.

Back
X