Bat 15 Eylül

birmucizeoldu

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2025
192
47
13
29
Kızlar merhaba bat 15 Eylül,
Yumurtalamadan 3-4 gün sonra göğüs hassasiyetim vardı asla uçlarında bir şey olmadı normalde uçlarında olurdu, ayrıca damarlarım netleşti göğüslerim de. 1-2 gün sonra da bel ağrım oldu hafif hafif 2-3 gün kala kesildi normalde tam tersi olurdu. Baş dönmesi ve ara ara akıntı da eşlik etti. 3 Eylül de çatlamam oldu her günü değerlendirdik. Bugün test yaptım ama negatifim 🥹 siz de durumlar nasıl?

Benimde bat 15 Eylül'de 12 eylülde sabah artımed ile test yaptım saniyeler icerisinde silik çizgi çıktı(mavi olan) 10 Eylül'de gün içinde artı med ile negatif çıkmıştı. 13 Eylül sabahı predictor early ile test yaptım onda da 3 dakika içinde böyle silik çıktı. Yarın kan vermeye gideceğim elimde test kalmadı dün alamadım da
IMG_20250913_105324.webp

Benimde bat 15 Eylül'de 12 eylülde sabah artımed ile test yaptım saniyeler icerisinde silik çizgi çıktı(mavi olan) 10 Eylül'de gün içinde artı med ile negatif çıkmıştı. 13 Eylül sabahı predictor early ile test yaptım onda da 3 dakika içinde böyle silik çıktı. Yarın kan vermeye gideceğim elimde test kalmadı dün alamadım da Eki Görüntüle 3644177
Artımed pek güvenilir değil, ama diğer testte bu şekilde çıktıysa tebrikler 🌸 inşallah hamişsinizdir

Artımed pek güvenilir değil, ama diğer testte bu şekilde çıktıysa tebrikler 🌸 inşallah hamişsinizdir
evet sonradan buraya bakınca artımed güvenilir değil dediklerini gördüm. O yüzden predictor'u aldım onda da silik çizgi çıktı:110: inşallah bakalım kasık batmalarımda var normalde olmaz o yüzden bir umut diyorum yarın belli olacak herşey dndllsdk

Benimde bat 15 Eylül dün predictor early yaptım silik çıktı iki gün öncesinde kahverengi lekelenmem olmuştu hayırlısı olsun bizim için kizlar

Awox marka yine ilk idrar değil yine silik çizgi var , predictor 10 HCG tespit ediyordu bu 25 o yüzden mi acaba yoksa artış olmuyor mu

Eklentiler

• 1000039484.webp
    1000039484.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 18
Back
X