Bat 16 gelen giden yok

sutlukahvem

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
305
42
13
Bu durum benim için normal hep gecikmem olur bu ay soğan kürü yaomsitim fazla umutlu değilim aslında ama 10-14 gün önce gelen pembe leke acaba mi dedirtti kasıklarimda ağrı vs yok sadece karıncalanma gibi hissettim bikac kez ama onun da psikoljik olduğunu düşünüyorum

Bu durum benim için normal hep gecikmem olur bu ay soğan kürü yaomsitim fazla umutlu değilim aslında ama 10-14 gün önce gelen pembe leke acaba mi dedirtti kasıklarimda ağrı vs yok sadece karıncalanma gibi hissettim bikac kez ama onun da psikoljik olduğunu düşünüyorum
Pembe leke geldiyse belki yerleşme dir test yaptınız mı hiç

Benimki her zaman gecikir o yüzden yapmadım bı öncekinde de 8 gün gecikmede silik çıkmıştı belki öyle olur diye bekliyorum
Anladım canm Allah yardımcımız olsun benim de bugün bat günüm olmıyım diye dua ediyorum ama olcam büyük ihtimalle işaretler öyle gösteriyor

Anladım canm Allah yardımcımız olsun benim de bugün bat günüm olmıyım diye dua ediyorum ama olcam büyük ihtimalle işaretler öyle gösteriyor
Belki de olmazsn hamilelik ve regl belirtileri aynı zaten valla bende değilsem olayım böyle çok zor cuma günü test yapcam hemen o gün gelsin istiyorum böyle her zaman her zaman regl olmamak da sıkıntı ya

Belki de olmazsn hamilelik ve regl belirtileri aynı zaten valla bende değilsem olayım böyle çok zor cuma günü test yapcam hemen o gün gelsin istiyorum böyle her zaman her zaman regl olmamak da sıkıntı ya
Aynen ya bende öyle düşünüyorum olacaksam da olayım da rahatlayayım olamayınca daha kötü oluyor

bence test yapın beklemeyin yani cumaya kadar güzel haberlerinizi bekliyorum
Ya benim bı önceki gebeligimde 8 .gün silik çizgi çıkmıştı düşün yani geç döllenme olmuş bunda da aynısı olursa diye beklemek istedim bide gecikme bende hep olur garanti olsun diye bekliyorum zaten surda ne kaldı 😂

Back
X