Gebeliğe Hazırlık BAT 17 Ocak olanlar birlikte bekleyelim..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bebisim52

Tüm varlığım kızımmm...
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2007
5.054
246
363
Diğer
17 Ocağı bekliyorum bu ay çok denedim aslında 2019 Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs dr kontrolü ile denedik fakat olmadı aşılama olup boş gebeliği görünce bırakmıştım tedaviyi şimdi 2 aydır deniyorum eşime çinko kendimede folik asit içiyorum inş sonuç alırım..

Canim benmde 17 ocak 25 günde bir olurum takvime göre yumurtlama günleride takip ettim. Bakalım 1 hafta var ama hıc belirtinin b si yok

Benimde bat 19 ocak. 2 4 ve 6 ocaklari değerlendirdik. Bana gore bn 5 ocakta yumurtladım . Haftaya direk kan vermeyi dusunuyorum:) belirtilerim kasik ağrısı ve rahim üstü sertlik hissi .

Canim benmde 17 ocak 25 günde bir olurum takvime göre yumurtlama günleride takip ettim. Bakalım 1 hafta var ama hıc belirtinin b si yok
Hayırlısı olsun bakalım hiç belli olmaz değerlendirdin önemli olan o..
Benimde bat 19 ocak. 2 4 ve 6 ocaklari değerlendirdik. Bana gore bn 5 ocakta yumurtladım . Haftaya direk kan vermeyi dusunuyorum:) belirtilerim kasik ağrısı ve rahim üstü sertlik hissi .
Bende de var o belirti birde baş ağrısı halsizlik karnımda şişkinlik hissi belki de psikolojik evde kızımla eşime dedim 17 Ocaga kadar beni hamile düşünün yormayın beni herşeyimle ilgilenin dedim..

Benim de 19 ocak ama her ay yumurtalama günüm değişiyor çok ilişki yaşanmadı bu ay regl programının gösterdiği günleri değerlendirdik sayılır tutturabildik mi bilmiyorum inşallah bu ay müjdeli haberler alırızzz

0.1 cikti ama adetim daha 8 gün varmis tarihlerde bi karisiklik olmus bat 21 ocak. Bugun normal idrar testi yaptim hayalet çizgi gordum . Bilmiyorum duygularim karişik

0.1 cikti ama adetim daha 8 gün varmis tarihlerde bi karisiklik olmus bat 21 ocak. Bugun normal idrar testi yaptim hayalet çizgi gordum . Bilmiyorum duygularim karişik
Sağlık olsun canım stres yapma bendede bir agrı var koku hassasiyeti iştah bilemedim 1 gün geçti benim regl.

Çok sağolun Cuma akşamı öylesine test yaptım baktım hafif .silik.sonraki gün sabah uyandığım gibi yaptım tekrar silik çıktı inanamadim ve dayanadim da hemen acile gidip test yaptım çok az değerdi ama pozitif çıktı

Sağol canım darısı başınıza inşallah üç gün vardı sanırım
Hayırlı olsun canım benimde bat 18 ocaktı bugün test yaptım böyle gösteriyor sizce gebe olabilir miyim ? C çizgisi çok mu solda bir çizgi net diğeri C kadar koyu değil ama rengi belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…