Hayırlısı olsun bakalım hiç belli olmaz değerlendirdin önemli olan o..Canim benmde 17 ocak 25 günde bir olurum takvime göre yumurtlama günleride takip ettim. Bakalım 1 hafta var ama hıc belirtinin b si yok
Bende de var o belirti birde baş ağrısı halsizlik karnımda şişkinlik hissi belki de psikolojik evde kızımla eşime dedim 17 Ocaga kadar beni hamile düşünün yormayın beni herşeyimle ilgilenin dedim..Benimde bat 19 ocak. 2 4 ve 6 ocaklari değerlendirdik. Bana gore bn 5 ocakta yumurtladım . Haftaya direk kan vermeyi dusunuyorum:) belirtilerim kasik ağrısı ve rahim üstü sertlik hissi .
Benim de 19 ocak ama her ay yumurtalama günüm değişiyor çok ilişki yaşanmadı bu ay regl programının gösterdiği günleri değerlendirdik sayılır tutturabildik mi bilmiyorum inşallah bu ay müjdeli haberler alırızzzBenimde bat 19 ocak. 2 4 ve 6 ocaklari değerlendirdik. Bana gore bn 5 ocakta yumurtladım . Haftaya direk kan vermeyi dusunuyorum:) belirtilerim kasik ağrısı ve rahim üstü sertlik hissi .
Peki sonuç ne canım meraklandım.. İnş iyi haberler verirsin.Kizlar dayanamadim kan tahlili verdim. :) cok erken mi oldu bilmiyorum
Sağlık olsun canım stres yapma bendede bir agrı var koku hassasiyeti iştah bilemedim 1 gün geçti benim regl.0.1 cikti ama adetim daha 8 gün varmis tarihlerde bi karisiklik olmus bat 21 ocak. Bugun normal idrar testi yaptim hayalet çizgi gordum . Bilmiyorum duygularim karişik
Test yapmadınız miSağlık olsun canım stres yapma bendede bir agrı var koku hassasiyeti iştah bilemedim 1 gün geçti benim regl.
Benimde 18 ocak çok şükür erken öğrendim tesadüfen test ve kan tahlili pozitifBenimde bat 19 ocak. 2 4 ve 6 ocaklari değerlendirdik. Bana gore bn 5 ocakta yumurtladım . Haftaya direk kan vermeyi dusunuyorum:) belirtilerim kasik ağrısı ve rahim üstü sertlik hissi .
Hayirli olsun saglicakla gecer gunleriniz insallah. Nasil tesaduf ogrendiniz .kac gun önce acabaBenimde 18 ocak çok şükür erken öğrendim tesadüfen test ve kan tahlili pozitif
Bir kaç gün beklicem..Test yapmadınız mi
Hayırlı olsun canım kaç gün önce öğrendin regl tarihine.Benimde 18 ocak çok şükür erken öğrendim tesadüfen test ve kan tahlili pozitif
Sağol canım darısı başınıza inşallahBir kaç gün beklicem..
Hayırlı olsun canım kaç gün önce öğrendin regl tarihine.
Hayırlı olsun canım benimde bat 18 ocaktı bugün test yaptım böyle gösteriyor sizce gebe olabilir miyim ? C çizgisi çok mu soldaSağol canım darısı başınıza inşallahüç gün vardı sanırım
Benimde böyleydi nerdeyse hayırlı olsun diyelim şimdiden sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahHayırlı olsun canım benimde bat 18 ocaktı bugün test yaptım böyle gösteriyor sizce gebe olabilir miyim ? C çizgisi çok mu solda Eki Görüntüle 2764308 bir çizgi net diğeri C kadar koyu değil ama rengi belli
İnş. Kan testide verdim bekliyorum çok teşekkür ederimBenimde böyleydi nerdeyse hayırlı olsun diyelim şimdiden sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?