Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekleyelim bakalım bizi neler bekliyorKızlar selam sat 19 eylül bat 19 ekim 5 ekimde yumurtlama oldu birlikte bekleyip birbirimize umut olalım mı?
Sizin ne zamandı bat? Yumurtlama takibi yaptınız mıBekleyelim bakalım bizi neler bekliyor![]()
1 Ekim ovülasyon canım. Bat ne zaman ben de bilmiyorum bi önce ki ay regl olmadım 12 gün lekelendim. O şekilde doktora gittim yumurtam çatlamış sıvı gördü direk ovülasyon dönemine geçiş yaptımSizin ne zamandı bat? Yumurtlama takibi yaptınız mı
Değişiyor döngü arada doktor havadan stresten de oluyor diyor. Ovülasyon döneminde olduğum için söktürücü de yazamam bekliycez dedi bakalım pazar günü test yapcam bakalım neler olmuşBenimde son iki ay döngüm 45-50 gündü. Aşırı düzensizdi yumurtlama göremedim bu ay tekrar düzene girdi bakalımdua edicem bol bol çok istiyoruz iki yıldır deniyoruz
Benimde 14 yine de bekleyelim.1 saat lekelenme geldi devamını bekliyorum bakalım artacak mı normalde erken olmam amaKızlar selam sat 19 eylül bat 19 ekim 5 ekimde yumurtlama oldu birlikte bekleyip birbirimize umut olalım mı?
Test yaptınız mıBenimde 14 yine de bekleyelim.1 saat lekelenme geldi devamını bekliyorum bakalım artacak mı normalde erken olmam ama
Yapmadım henüz artış olacak mı bakacağım yarın artmaz ise yapacağımTest yaptınız mı
InsallahBende bekliyorum hayırlısıyla kolaylıkla ve sağlıkla bu ay hamile kalıp sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim![]()
Benimde sat 19eylul bat 19ekimde ben ovulasyon testi yapmadım ama ayın 30 da beyaz akıntı başladı ve bende ondan sonra gün aşırı değerlendirdim bakalım günümüz aynı hayırlı sonuçlar almak nasip olsunKızlar selam sat 19 eylül bat 19 ekim 5 ekimde yumurtlama oldu birlikte bekleyip birbirimize umut olalım mı?
Pazar günü 12. Gün olacak pazar sabahı test yapmayı düşünüyorum bakalımBence erken en az 10 11. gün test yapılmalı sabretmek zor ama net sonuç alınabilir![]()
Sat 22 Eylül, bat 20 Ekim ben de 5 Ekim de pik gördüm, 6 Ekim de silikleşmişti. Henüz erken bence ama sanki hafif bi regl ağrısı hissediyor gibiyim, bi iki kez kasıkta batma yaşadım. Umarım bu ay hepimize güzel haberler verirKızlar selam sat 19 eylül bat 19 ekim 5 ekimde yumurtlama oldu birlikte bekleyip birbirimize umut olalım mı?
İnşaAllah vardır canımPazar günü 12. Gün olacak pazar sabahı test yapmayı düşünüyorum bakalımgöğüs uçlarım acıyor normalde hiç olmazdı umarım güzel şeylerin habercisidir bide arada kasık ağrısın onun dışında bi belirti falan da yok