• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 15-16-17-18 kasım birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Akıntınız veya kanamanız oldu mu

• Akıntım var az

OY: 8 47,1%
  • Kanamam pembe renkte

OY: 0 0,0%
  • Kanamam kırmızı renkte

OY: 0 0,0%
  • Akıntım fazla

OY: 3 17,6%
  • kanamam kahverengi

OY: 1 5,9%
  • İkiside yok

OY: 5 29,4%

• Ankete Katılan
    17
Bende son adet tarihim 21 Ekim 17 kasımda adet günüm. Yumurtlamam 3 Kasımdı Lh testiylede doğruladım bir gün ve iki gün öncesini değerlendirebildim. Bugün gün içinde test yaptım kaset test negatif çıktı. Şuan göğüslerim acayip şiş acıyor akıntım var ama ne çok ne az dün arada kaşık bel ağrım vardı bugün çok hissetmedim
İnşallah hamilesinizdir. Belirtiler bende de hala var geciktim ama çubuk testlerden yaptım negatif inşallah kiste dönmemiştir :/

İnşallah hamilesinizdir. Belirtiler bende de hala var geciktim ama çubuk testlerden yaptım negatif inşallah kiste dönmemiştir :/
Daha önce iki gebelik geçirdim biri 17 haftalıkken kaybettim ikisi de kazara olmuştu tek seferlik korunmama sonucu. İlk defa planlı olucak bu ikinci denememiz ben yine hemen olur diye düşünmüştüm ama stres yaptım sanırım ya da aradan 5 yıl geçti ara vermek mi etkiledi bilemiyorum. Umarım hamileyimdir ama hiç umudum yok ;/

Back
X